مرگ و عالم ماورا
-
@khanoomi
الان اگه بحث رو شروع کنی تاپیک خودت خراب میشه
بعد خواستی بقیه نظرشونرو بگن
میتونی تو یکی از تاپیک های اعتقادی که کلا واسه بحث و ایناست به چالش بکشید هم روGharibe Gomnam نه خب مام داریم بحث میکنیم بقیه دوستانم میتونن شرکت کنن بنظرم جذابه
-
راستش من خودم خیلی میترسم ولی خیلی برام جذابه و هیجان انگیز
یه خاطره ریز دارم ولی میترسم تعریف کنم🥲
@نویسنده-کوچولو خاطره تو بگو اگ دوس داشتی
-
erfanyy توهم؟
هست و دنیای خودشونو دارن ولی میتونن با ما ارتباط بگیرن
میتونی کلیپا و فیلمایو ببینی که دارن جنو از بدن خارج میکنن و اون حرفایی که اون جنه میگه رو ببینی@khanoomi در مرگ و عالم ماورا گفته است:
erfanyy توهم؟
میتونی کلیپا و فیلمایو ببینی که دارن جنو از بدن خارج میکنن و اون حرفایی که اون جنه میگه رو ببینیداری شوخی میکنی دیگ؟:I
میتونی راجب جن و روح تو اینترنت بخونی اثبات و رویت نشدن
در واقع اگه بخونی میفمی که چیزی که انسان های قدیم میگفتن فردی جنی شده یا با جن در ارتباطه در واقع انواع اقسام بیماری های روانی بودن که اونموقع شناختی ازش نداشتن مثه اسکیزوفرنی
الان دیگه خیلی وقته متوجه اش شدن -
@khanoomi در مرگ و عالم ماورا گفته است:
erfanyy توهم؟
میتونی کلیپا و فیلمایو ببینی که دارن جنو از بدن خارج میکنن و اون حرفایی که اون جنه میگه رو ببینیداری شوخی میکنی دیگ؟:I
در واقع اگه بخونی میفمی که چیزی که انسان های قدیم میگفتن فردی جنی شده یا با جن در ارتباطه در واقع انواع اقسام بیماری های روانی بودن که اونموقع شناختی ازش نداشتن مثه اسکیزوفرنی
الان دیگه خیلی وقته متوجه اش شدنerfanyy ماجرای اسکیزوفرنی فرق میکنه اونوقبول دارم و ی بیماریه خیلی بده
ولی اینا ربطی به علم ندارن باور کنن تو الان داری پزشکی میخونی پروفسورم بشی رد نمیشن با هیچ علمی چون بارها ثابت شدن و وجودشونو به همه ثابت کردن
ی داستان واقعی همین ی مدت قبل پیش اومد واسه یکی از فامیلا
شاید بگی دروغه ولی من قسم میخورم سرش -
erfanyy توهم؟
الان دیگه خیلی وقته متوجه اش شدنerfanyy
من کاری به این جن و اینا ندارم
ولی میتونم از حرفهای شما این نتیجه رو بگیرم که شما فقط از علوم به علوم تجربی باور دارید؟
و طبیعت گرا هستین؟ -
erfanyy ماجرای اسکیزوفرنی فرق میکنه اونوقبول دارم و ی بیماریه خیلی بده
ولی اینا ربطی به علم ندارن باور کنن تو الان داری پزشکی میخونی پروفسورم بشی رد نمیشن با هیچ علمی چون بارها ثابت شدن و وجودشونو به همه ثابت کردن
شاید بگی دروغه ولی من قسم میخورم سرش@khanoomi در مرگ و عالم ماورا گفته است:
شاید بگی دروغه ولی من قسم میخورم سرشبا نهایت احترمی که برات دارم و نمیگمم دروغه میگم یه برداشت غیر واقعی ، یه ارتباط نا به جا به این مسائل بوده ،یه کج فهمی بوده
-
شاید بگی دروغه ولی من قسم میخورم سرشبا نهایت احترمی که برات دارم و نمیگمم دروغه میگم یه برداشت غیر واقعی ، یه ارتباط نا به جا به این مسائل بوده ،یه کج فهمی بوده
نه نههه هیچ کدوم از اینا نبود اون دختر زجر خیلیی زیادی کشید تا خلاص شد از دستشون علنا توی خونه شون پرده ها تکون میخوردن و دیگ ترسی نداشتن که اخرش ی پسر جوون ی چیزای خوند اون دختر نجات پیدا کرد
ولی وقتی توی بدنش بودن(چنتا بودن چون با چنتا صدای مختلف حرف میزد بعضی وقتا میشد ی بچه 4 ساله میشد ی پیرزن 70 ساله ی مرد 40 ساله) اومدن در مورد اینده باهاش حرف زدن و اون خیلی چیزا رو گف که چه چیزای رخ میده و اخرش گفت آدمیزاد تو منو تو دردسر بزرگی انداختی که اینارو ازم پرسیدی ... و ادامش طولانیه
میخام بگم رخ داده و با چشم واقعی چندین نفر این موضوعو دیدن حالا این ی نمونشه
یکیشون اومد رو زبونش گف عاشقت شدم از وقتی 15 سالت بوده من همیشه باهاتم و الان اومدم توی بدنت و نمیرم و همون خیلی با سختی از بدنش رف -
نه نههه هیچ کدوم از اینا نبود اون دختر زجر خیلیی زیادی کشید تا خلاص شد از دستشون علنا توی خونه شون پرده ها تکون میخوردن و دیگ ترسی نداشتن که اخرش ی پسر جوون ی چیزای خوند اون دختر نجات پیدا کرد
ولی وقتی توی بدنش بودن(چنتا بودن چون با چنتا صدای مختلف حرف میزد بعضی وقتا میشد ی بچه 4 ساله میشد ی پیرزن 70 ساله ی مرد 40 ساله) اومدن در مورد اینده باهاش حرف زدن و اون خیلی چیزا رو گف که چه چیزای رخ میده و اخرش گفت آدمیزاد تو منو تو دردسر بزرگی انداختی که اینارو ازم پرسیدی ... و ادامش طولانیه
میخام بگم رخ داده و با چشم واقعی چندین نفر این موضوعو دیدن حالا این ی نمونشه
یکیشون اومد رو زبونش گف عاشقت شدم از وقتی 15 سالت بوده من همیشه باهاتم و الان اومدم توی بدنت و نمیرم و همون خیلی با سختی از بدنش رف -
@khanoomi
چرا اون بدبختو پیش یه روانپزشک نبردن مطمئنم اگه برده بودن و اینجور به عنوان یه جن زده باهاش برخورد نمیکردن اوضاع تغییر میکردerfanyy بهتره عرض جنابعالی کنم که تقریبن شهری نموند که نبرنش کدوم دکتر بهتر بود بردنش خوب نشد هر روز بدتر میشد نمیرفتن از بدنش
-
erfanyy بهتره عرض جنابعالی کنم که تقریبن شهری نموند که نبرنش کدوم دکتر بهتر بود بردنش خوب نشد هر روز بدتر میشد نمیرفتن از بدنش
@khanoomi
آره بعضی وقتا بعضی بیماری های روان درمان نداره دیگه بهش میگن جنون و دیوانگی مطلق
درمان اینا با شوک الکتریکی و برداشتن قسمت های از مغزه و این بندگان خدا رو معمولا داخل تیمارستان و شدیدا تحت نظر نگه میدارن
مثلا طرف ادعا میکنه خداس ، یا به یه سری موجودات حرف میزنع -
@khanoomi
آره بعضی وقتا بعضی بیماری های روان درمان نداره دیگه بهش میگن جنون و دیوانگی مطلق
درمان اینا با شوک الکتریکی و برداشتن قسمت های از مغزه و این بندگان خدا رو معمولا داخل تیمارستان و شدیدا تحت نظر نگه میدارن
مثلا طرف ادعا میکنه خداس ، یا به یه سری موجودات حرف میزنعerfanyy //:
بگو هر چی بگی اعتقاد پیدا نمیکنم دیگ چرتو پرت نگو حداقل -
اصلن اگ جنون و دیوانگی مطلقه چرا خوب شد؟
-
اصلن اگ جنون و دیوانگی مطلقه چرا خوب شد؟
-
erfanyy با تخلیه از بدنش
-
erfanyy با تخلیه از بدنش
-
خدمت همه دوستان عزیز هِلو عرض میکنم
بنظرم جای این تاپیک خالیست حداقل برای اونایی که علاقه و گرایش دارند به این موضوعات
اول بگو دوس داری چجوری بمیری و از چه نوع مرگ هایی بدت میاد
دوم از دیدن و روابطت با اجنه یا موجودات ماورا بگو
سوم بگو میخایی چه چیزایو تو این عالم کشف کنی یا برات روشن بشه
چهارم تجربه ی شخصیتوو که حتمن بگوو
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء@khanoomi
تاپیک قشنگیه@khanoomi در مرگ و عالم ماورا گفته است:
خب تو خواب مردن راحت تره .
از این خیلی میترسم مثلا قبل مرگم فلج بشم و یا یه مدتی زمین گیر بشم کلی زجر بکشم بعد بمیرم .هر جور قراره بمیرم فقط یهویی باشه بدون زجر@khanoomi در مرگ و عالم ماورا گفته است:
کلا اجنه و این داستانا خیلی فکر نمیکنم و اهمیت نمیدم
اینکه برگردم چندین سال پیش ببینم این ادیانی که پیامبرا اوردن و چیزایی که در موردشون الان میدونیم چه شخص چه دین واقعیه یا الکی اینا روشن شه
-
@khanoomi
تاپیک قشنگیه@khanoomi در مرگ و عالم ماورا گفته است:
خب تو خواب مردن راحت تره .
از این خیلی میترسم مثلا قبل مرگم فلج بشم و یا یه مدتی زمین گیر بشم کلی زجر بکشم بعد بمیرم .هر جور قراره بمیرم فقط یهویی باشه بدون زجر@khanoomi در مرگ و عالم ماورا گفته است:
اینکه برگردم چندین سال پیش ببینم این ادیانی که پیامبرا اوردن و چیزایی که در موردشون الان میدونیم چه شخص چه دین واقعیه یا الکی اینا روشن شه
@Ay در مرگ و عالم ماورا گفته است:
خوبه اهمیت ندی و دچار نشی
خب اگر اسلام محمدیی رو قبول کرده باشی دیگه جایی برای این بحث نمیمونه مگ اینکه کلن قبول نکرده باشی
چون حقیقت اینه که اسلام پوشش دنده همه ادیان دیگس و اونا کامل نیستن -
خب اگر اسلام محمدیی رو قبول کرده باشی دیگه جایی برای این بحث نمیمونه مگ اینکه کلن قبول نکرده باشی
چون حقیقت اینه که اسلام پوشش دنده همه ادیان دیگس و اونا کامل نیستن -
@Ay این تاپیک کاملن آزاده و کسی حق توهین به عقاید دیگرانو نداره برا همین زدم که این چیزا رو بدونیم
خوشحال میشم عقایدتو ب اشتراک بذاری شاید دیدمونو باز کرد -
چون حقیقت اینه که اسلام پوشش دنده همه ادیان دیگس و اونا کامل نیستن@khanoomi من خودم اسلام ناب محمدی رو قبول کردم ولی همینجوری نه با دلیل و مدرک با شناخت
ولی توهین نمیکنم و به نظرو ادیان بقیه احترام میذارم
چون قطعن اون افراد با فکر کردن به نتیجه و عاقبت اون دینو عقیده انتخابش کردن