سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
نا امیدی و خستگی یه کنکوری تو زمستون
-
Gharibe Gomnam نه مهم نیست اصلا اسپم محسوب نمیشه شما هم مثل من دچار مشکل شدین تو این بازه از سال :))
-
Kourosh Mousavi خیلی ممنونم ازتون حتما اینکارو میکنم
-
Saudade 19 0 جا داره پیامتو به عنوان بهترین پاسخ پین کنم
-
Kourosh Mousavi ولی من باید کاملا تایید کنم بعد خوندن مطلب شما وقتی دقت کردم تو تایم خواب و بیداریم واقعا سر ۹۰ دقیقه بیدار میشدم
هیچی بهم نریختین -
-
-
ممنون از همگی. همتون واقعا خیلی کمک بزرگی به من کردین
(برای فان قضیه پیام Saudade 19 0 رو پین کردم اخه خیلی میخوره به تاپیک)Ainoor @Alba @Ay Gharibe Gomnam @khanoomi @kosar-ab Kourosh Mousavi @N-Sz @Parisa-Azimi Sama_neh Saudade 19 0 @هویججج
-
مآهور در نا امیدی و خستگی یه کنکوری تو زمستون گفته است:
(برای فان قضیه پیام Saudade 19 0 رو پین کردم اخه خیلی میخوره به تاپیک)دوستان همونطور که میدونید پر واضحه جواب من از همه علمی تر، بهتر، کاربردی تر و خلاصه تر بود در نتیجه جایزۀ بهترین کامنت هم به من رسید...حالا ایشون خواستن یه جور بگن به کسی برنخوره ولی خب من گفتم که در جریان باشین
-
-
Saudade 19 0 در نا امیدی و خستگی یه کنکوری تو زمستون گفته است:
مآهور در نا امیدی و خستگی یه کنکوری تو زمستون گفته است:
(برای فان قضیه پیام Saudade 19 0 رو پین کردم اخه خیلی میخوره به تاپیک)دوستان همونطور که میدونید پر واضحه جواب من از همه علمی تر، بهتر، کاربردی تر و خلاصه تر بود در نتیجه جایزۀ بهترین کامنت هم به من رسید...حالا ایشون خواستن یه جور بگن به کسی برنخوره ولی خب من گفتم که در جریان باشین
موضوعو حل نشده کردم
-
Saudade 19 0
نفرینت جگر سوز بود خدایی -
-
Saudade 19 0 بیچاره شروین..
خوبه پس هروقت دیدیم نفرینم کن -
بعد از دی ماه
یکم بیشتر با واقعیت روبرو شدم ، دیدم ای دل غافل اون همکلاسیم کل شیمی رو جمع کرده داره تو آزمونا بالای ۶۰/۷۰ میزنش این یکی فیزیکشو اون یکی پایین ترین درصدش ۵۰ ،
بچه های پارسال فقط ۱۵ نفرشون جاهای هم رشته خوب هم دانشگاه خوب قبول شدن مابقی ؟! یا رشته شون تاپ نبود یا دانشگاه به همین بی رحمی ، منم اونارو میشناختیم میدونستم چقدر درس خوندن تلاش کردن و چه سطح و وضعیتی داشتن چند وقت یه حالت افسردگی گرفتم
با خودم میگفتم کاش فرهنگیانم ثبت نام میکردم اون زمان اینقدر انگیزه و حس خوب اینکه منم مثل اون ۱۵ نفر میشم و نیازی به فرهنگیان نداشتم که ثبت نام نکردم بعد با خودم میدیدم ای بابا سال بعد کنکور یازدهم باید سابقه ایجاد کنی دوازدهم نمیتونی ترمیم کنی و ۶۰ درصدش هم همیناست خب من چکار کنم پشت کنکور چرا اینجوری شد و رفتم تو یه چرخه تباه سرزنش که چکار کردم با آیندم ،
دیگه یه هفته وحورده ای خیلی بد کم خوندم حالم بد بود
ولی ... الان یکم حالم بهتر شده ، ولی منم داخل این ناامیدی درگیرش شدم ، اینجوریه که بعد از دی دیگه سنگینی مباحث نخونده عقب بودن ها بقیه رقبا خیلی سنگین تر میشه نمیدونم
ولی این مدت خوب نبود ، حس عقب بودن اصلا حس خوبی نیست
ایشالا هیچ کنکوری هیچ حسی اینجوری بهش نرسه ، ولی این حس که نکنه منم باید بین رشته و دانشگاه از یکی بزنم و باید بینش انتخاب کنم ! و ... واقعا بد بود اصلا تجربه جالبی نبود -
ولی تو از کلی آدم عقب تری و از کلی آدم جلوتری
به جلو نگاه کنی افسرده میشی به جمعیت پشت سرت نگاه کنی غرور الکی میگیرتت اونا قرار نیست ننایجه بگیرن تو هم شل بگیری میشی مثل همونا یا شایدم بدتر !! اما کلا خودمم نمیدونم باید چکارش کرد
نمیدونم برای اونایی که از دهم خوب خوندن و داخل آزمونا رتبه برترن بهتره یا نه ولی اکثرا همش احساس عقب بودن از بقیه میبینم دارن
هیچ کسیو نمیبنم راضی باشه از وضعیتش یا شاید من ندیدم