هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وضعیت پوست دست داغان
به طور عجیبی از دوشب پیش پشت دستام دوندون های ریز زده
شاید حساسیته نمیدونم
بیا دعا کنیم تا اسفند دوام بیاریم -
احساس میکنم
زندگی بچه ها حتی خودم اینجوری شده که
می مونیم درس میخونیم کنکور میدیم از بین ما یه عده به اون چیزی که میخوان می رسند یه عده با تلاش زیاد هم بهش نمیرسن ولی خودشون رو نمیتونن جمع و جور کنن
یه عده هم هستن تلاش زیاد میکنن و نمیشه اما فرقشون با دسته قبل اینه که تنها راه اینا کنکوره تنها راه شاید فرار موفقیت و هرچیز دیگه
اینا نه خانواده اشون برای هنر و ورزش و صنعت حمایتشون میکنه نه اونقدری پولش رو دارن...
و خب شاید به اونجا برسه که مثلا تو سن بعد بیست سالگی میفهمه راه رو اشتباه اومده یا کلا از زندگی خسته میشه
یه عده دیگه هم هستن کلی تلاش میکنن زحمت میکشن میرن دانشگاه بعد میفهمن ای دل غافل اینجا جاشون نبوده ولی مجبورن ادامه بدن و بقیه عمرشون رو صرف چیزی میکنن که دوستش ندارن ایناهم تمام زندگیشون پر از اجبار میشه
یه عده هم بین دسته قبل هستن که از دانشگاه انصراف میدن و یا باوجود دانشگاه بازم کنکور میدن
کلا این یه عده ها خیلی زیادن
تهش تعداد خیلی کمی از آدما به اون چیزی که میخوان میرسن یا اینکه وقتی میفهمن اشتباه کردن برمیگردن و از نو شروع میکننGharibe Gomnam
همینه زندگی قشنگ متوجه شدید
پیام اون شب که حذف کردید از تو دلی رو هم دیدم -
Gharibe Gomnam
همینه زندگی قشنگ متوجه شدید
پیام اون شب که حذف کردید از تو دلی رو هم دیدم@Hamid-s
من ناراحت نشدم اون شب نمیدونم شایدم شدم
ولی خب اون شب برخلاف همیشه پتانسیل اینو نداشتم که با وجود ناراحت شدن تظاهر به ناراحت نشدن بکنم ولی الان رواله مسئله ای نیست
ولی بنظرم نباید تو تودلی اون حرف رو میزدم دلم نمیخواست بی احترامی کنم باز عذرخواهی میکنم ببخشید -
البته بعداز ایموجی های :
که گذاشتید
حدس زدم که پیامم رو دیدین. ولی دیگه چیزی نگفتم -
@Hamid-s
من ناراحت نشدم اون شب نمیدونم شایدم شدم
ولی خب اون شب برخلاف همیشه پتانسیل اینو نداشتم که با وجود ناراحت شدن تظاهر به ناراحت نشدن بکنم ولی الان رواله مسئله ای نیست
ولی بنظرم نباید تو تودلی اون حرف رو میزدم دلم نمیخواست بی احترامی کنم باز عذرخواهی میکنم ببخشیدGharibe Gomnam
نه بابا اون چیزی نبود که ناراحت بشم -
البته بعداز ایموجی های :
که گذاشتید
حدس زدم که پیامم رو دیدین. ولی دیگه چیزی نگفتمGharibe Gomnam
اتفاقا اصلا به اون ربطی نداشت به خدا یه اتفاق دیگه ای افتاده بود ناراحت بودم -
Gharibe Gomnam
نه بابا اون چیزی نبود که ناراحت بشم@Hamid-s
خلاصه ادب حکم می کرد من مودبانه تر جواب بدم
یه وقتایی کنترل از دست آدم خارج میشه
بعد اصلا انجمن اینجوریه که اگر بدون استیکر حرف بزنی شوخی کنی یا جواب بدی بزنی اوضاع خیط میشه -
Gharibe Gomnam
اتفاقا اصلا به اون ربطی نداشت به خدا یه اتفاق دیگه ای افتاده بود ناراحت بودم@Hamid-s
خداروشکر -
@ABR_DJ سلام مرسی تو خوبی؟ چطوری؟
آره خداروشکر خوبه
اوضاع تو چطوره ؟ همه چی اوکیه بسلامتی؟ -
نمیشه...
یعنی من در برخورد با این آدم نمیتونم... -
احساس میکنم
زندگی بچه ها حتی خودم اینجوری شده که
می مونیم درس میخونیم کنکور میدیم از بین ما یه عده به اون چیزی که میخوان می رسند یه عده با تلاش زیاد هم بهش نمیرسن ولی خودشون رو نمیتونن جمع و جور کنن
یه عده هم هستن تلاش زیاد میکنن و نمیشه اما فرقشون با دسته قبل اینه که تنها راه اینا کنکوره تنها راه شاید فرار موفقیت و هرچیز دیگه
اینا نه خانواده اشون برای هنر و ورزش و صنعت حمایتشون میکنه نه اونقدری پولش رو دارن...
و خب شاید به اونجا برسه که مثلا تو سن بعد بیست سالگی میفهمه راه رو اشتباه اومده یا کلا از زندگی خسته میشه
یه عده دیگه هم هستن کلی تلاش میکنن زحمت میکشن میرن دانشگاه بعد میفهمن ای دل غافل اینجا جاشون نبوده ولی مجبورن ادامه بدن و بقیه عمرشون رو صرف چیزی میکنن که دوستش ندارن ایناهم تمام زندگیشون پر از اجبار میشه
یه عده هم بین دسته قبل هستن که از دانشگاه انصراف میدن و یا باوجود دانشگاه بازم کنکور میدن
کلا این یه عده ها خیلی زیادن
تهش تعداد خیلی کمی از آدما به اون چیزی که میخوان میرسن یا اینکه وقتی میفهمن اشتباه کردن برمیگردن و از نو شروع میکننGharibe Gomnam
یعنی یکی از پیام های انگشت شمار خوبت از اول عضویتت تا الان یکیش این بود -
@Hamid-s
خلاصه ادب حکم می کرد من مودبانه تر جواب بدم
یه وقتایی کنترل از دست آدم خارج میشه
بعد اصلا انجمن اینجوریه که اگر بدون استیکر حرف بزنی شوخی کنی یا جواب بدی بزنی اوضاع خیط میشهمتاسفانه خیلی بهم میگن استیکر استفاده کن
هر از گاهی محض تغییر شرایط استفاده میکنم
نه بابا آدم با این چیزا ناراحت نمیشه -
اگر برای فرستادن مردم به مریخ بشه اون هارو منجمد کرد و بعد اینکه به اونجا رسیدن اونا رو از حالت انجماد خارج کرد خب یه تئوریه تقریبا عملی هم هست
ولی خیلی جالب میشه چون مثل فیلم اینتراستلار میشه
ولی من زمین رو از همه جا بیشتر دوست دارم -
Gharibe Gomnam
یعنی یکی از پیام های انگشت شمار خوبت از اول عضویتت تا الان یکیش این بود@f-nalist
... -
دیدنش آزارم میده
البته عذابِ کل فامیله
️
-
بیخیال...
خداروشکر که مجبور نیستم زیاد ببینمش -
برای من ماجرای مردی را نقل کردند که دوستش به زندان افتاده بود و او شبها بر کف اتاق میخوابید تا لذت نبرد از آسایشی که دوستش از آن محروم شده است.
چه کسی؟ چه کسی برای ما بر زمین خواهد خوابید؟ -
دنیا با تضاد معنی شده اینطور بگم
تا وقتی بی عدالتی نباشه عدالت خدا معنا پیدا نمیکنه
وقتی بی محبتی افراد نباشه محبت و حب خدا معنا نمیشه
هر چیز با تضادش
تاریکی و روشنایی
درد و پند
وهزاران هزار چیز