هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin تا خوبو چی تعبیر کنی!
همین که تهِ دلت به یه چیزی خوش باشه.... یعنی حالِ آدم خوبه.... وگرنه دنیا پر از چیزایِ مختلفِ که ما میریم میگردیم دنبالشونو به خاطرشون غصه میخوریم.......
نباید دمبالِ وقتِ خاصی واسه خوشحال بودن بود -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه
سلام....خوبید؟
امتحاناتون تموم شد؟؟؟سلام نگارین جان
بله عزیزم تموم شده امروز آخریش بودتبریک میگمممممم... شماهم فک کنم شبایِ قبل همش دلت میخواسته بخوابی ولی الآن خوابت نمیبره
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه
سلام....خوبید؟
امتحاناتون تموم شد؟؟؟سلام نگارین جان
بله عزیزم تموم شده امروز آخریش بودتبریک میگمممممم... شماهم فک کنم شبایِ قبل همش دلت میخواسته بخوابی ولی الآن خوابت نمیبره
دقیقا
صبح هم همش 5 بیدار بودم قبل امتحان که بخونم فک کنم 5 صبح بازم بیدار شم -
negarin تا خوبو چی تعبیر کنی!
همین که تهِ دلت به یه چیزی خوش باشه.... یعنی حالِ آدم خوبه.... وگرنه دنیا پر از چیزایِ مختلفِ که ما میریم میگردیم دنبالشونو به خاطرشون غصه میخوریم.......
نباید دمبالِ وقتِ خاصی واسه خوشحال بودن بود -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an
سخته واسه دیگران بهترین مشاور باشی و واسه خودت هیچی!خب می خوای یه کار بهت بگم ؟
با کمال میل!
mrz
خب خب
یه مدت هم مشاور خودت باش
به حرفش گوش بده دیگه
وقتی داری باهاش حرف میزنی ( با خودت) دیگه صدای ذهنشو نشو (ذهن خودت اره همونی که داره نویز میفرسته )
همونطور که وقتی با بقیه حرف میزنی صدای افکار توی ذهنشو نمی شنوی و چیزایی که به نظرت درست میاد رو بهشون میگی اونا هم گوش می کنن و تو میشی بهترین مشاور اونا -
یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بحث سر چیه الآن ؟
حال
شیرفهم شدم با این توضیح جامع خخخخ
حس و حال ؟ -
mrz
خب خب
یه مدت هم مشاور خودت باش
به حرفش گوش بده دیگه
وقتی داری باهاش حرف میزنی ( با خودت) دیگه صدای ذهنشو نشو (ذهن خودت اره همونی که داره نویز میفرسته )
همونطور که وقتی با بقیه حرف میزنی صدای افکار توی ذهنشو نمی شنوی و چیزایی که به نظرت درست میاد رو بهشون میگی اونا هم گوش می کنن و تو میشی بهترین مشاور اونا -
mrz
خب خب
یه مدت هم مشاور خودت باش
به حرفش گوش بده دیگه
همونطور که وقتی با بقیه حرف میزنی صدای افکار توی ذهنشو نمی شنوی و چیزایی که به نظرت درست میاد رو بهشون میگی اونا هم گوش می کنن و تو میشی بهترین مشاور اونا@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz
خب خب
یه مدت هم مشاور خودت باش
به حرفش گوش بده دیگه
همونطور که وقتی با بقیه حرف میزنی صدای افکار توی ذهنشو نمی شنوی و چیزایی که به نظرت درست میاد رو بهشون میگی اونا هم گوش می کنن و تو میشی بهترین مشاور اوناچه قد اونبخشِ حرفتون قشنگ بود که.... صدای ذهنتو نشنو.....
ولی ما همیشه در گروِ اون عمل میکنیم -
بحث سر چیه الآن ؟
حال
حس و حال ؟یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بحث سر چیه الآن ؟
حال
حس و حال ؟آره دیگه.... خب پستایِ قبلیرم بخونید دیگه همه رو که من نباید توضیح بدم...
-
mrz
خب خب
یه مدت هم مشاور خودت باش
به حرفش گوش بده دیگه
همونطور که وقتی با بقیه حرف میزنی صدای افکار توی ذهنشو نمی شنوی و چیزایی که به نظرت درست میاد رو بهشون میگی اونا هم گوش می کنن و تو میشی بهترین مشاور اوناچه قد اونبخشِ حرفتون قشنگ بود که.... صدای ذهنتو نشنو.....
ولی ما همیشه در گروِ اون عمل میکنیمnegarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz
خب خب
یه مدت هم مشاور خودت باش
به حرفش گوش بده دیگه
ولی ما همیشه در گروِ اون عمل میکنیممیتونید حرفاتونو یادداشت کنید یه جا
حرفایی که در قالب یک مشاور به خودتون میزنید
اینطوری شفافه که موضوع چیه وچه کار باید واسش کرد -
mrz
افکارمون با توجه تغذیه میشن و رشد می کنن
این فکر کردن و توجه کردن مداوم و پی در پی تاثیراتی رو ژن هامون میزاره و... -
mrz
خب خب
یه مدت هم مشاور خودت باش
به حرفش گوش بده دیگه
ولی ما همیشه در گروِ اون عمل میکنیمnegarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چه قد اونبخشِ حرفتون قشنگ بود که.... صدای ذهنتو نشنو.....
ولی ما همیشه در گروِ اون عمل میکنیمممنون قشنگ خوندی
می تونی همیشه رو تبدیل کنی به تا به حال و یه همیشه دیگه واسه خودت تعریف کنی (: