هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
طولانی بودن مسئله های سینتیک واقعا کلافه کنندست حوصلم
-
Nasrinsani دقت کنید که در پروفاز میوز 2 تتراد نداریم
تتراد رو در پروفاز میوز 1 داریم که به هر تتراد 2 رشته دوک وصله (به هر کروموزوم همتا یدونه وصله) -
چرا دیسلایک ://
-
:////////////
-
کتک میخوای ؟
کتک میخوای تو؟
دیگه دارم عصبانی میشم ها -
:////////////
@_maya پیدا شد
-
این پست پاک شده!
-
تشریح قورباغه ،واو
-
شبه نهاییا:))
وای خداکنه برسونم بودجه رو -
هومم
️
-
هرچی بیشتر تو مجازی میگردم
بیشتر دلم میخواد به عصر قبل از کشف تکنولوژی سفر کنم چه قدر فرهنگ سازی راحت شده تو مجازی و همینطور رویا سازی انگار بستری شده به مردم بگن ببینین ما چه خوشبختیم و عاشقیم و در حال سفریم و من چقدر وقت دارم به خودم برسم عروسیمو ببینین تولد بچه مو ببینین:/خوشبخت باشی ولی لطفا یه فایدهای داشته باش یه چیزی یاد بده نه که حسرت رو دل کسی بذاری که
خدایا یه کلبه چوبی وسط یه دهکده پرگل و یه کتابخونه و پنجره و مزرعه کوچیک لطفا:)))
#تودلی -
هرچی بیشتر تو مجازی میگردم
بیشتر دلم میخواد به عصر قبل از کشف تکنولوژی سفر کنم چه قدر فرهنگ سازی راحت شده تو مجازی و همینطور رویا سازی انگار بستری شده به مردم بگن ببینین ما چه خوشبختیم و عاشقیم و در حال سفریم و من چقدر وقت دارم به خودم برسم عروسیمو ببینین تولد بچه مو ببینین:/خوشبخت باشی ولی لطفا یه فایدهای داشته باش یه چیزی یاد بده نه که حسرت رو دل کسی بذاری که
خدایا یه کلبه چوبی وسط یه دهکده پرگل و یه کتابخونه و پنجره و مزرعه کوچیک لطفا:)))
#تودلیMehrsa 14 یه سریا هستن کارشون اینه و از این مسخره بازیا درامد دارن، اینا اوکی...
ولی ی سریا هستن واقعا کارشون این نیس و فقط کمبود توجه دارن و زندگیشونو واسه هیچی میریزن تو نت، اینا واقعا چیزی برای از دست دادن ندارن...
در کل من 2 3 ساله کلا اینستا و اینجور پلتفرمای مجازی نمیرم خیلی آرامشم بیشتر شده -
.
هـمه عمر برندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نـه مثـل آفتابی که حضور و غیبت افتد
دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی...
...
-
Mehrsa 14 یه سریا هستن کارشون اینه و از این مسخره بازیا درامد دارن، اینا اوکی...
ولی ی سریا هستن واقعا کارشون این نیس و فقط کمبود توجه دارن و زندگیشونو واسه هیچی میریزن تو نت، اینا واقعا چیزی برای از دست دادن ندارن...
در کل من 2 3 ساله کلا اینستا و اینجور پلتفرمای مجازی نمیرم خیلی آرامشم بیشتر شدهآدمک
دقیقا
حقیقتا حتی اونایی که درآمدم دارن ای کاش به این فکر کنن که یه ذره برا مخاطب خودشون ارزش قائل باشن واقعا حق یه انسان بیشتر از اینه که وقت و هزینه نتشو صرف کنه و فقط خوشی های زندگی یه نفرو ببین و بهش سود بده با اینکار. خیلی خوبه که خوشن مشکلم اینه که ای کاش یه سودی برا مخاطبم داشته باشن.شایدم ایراد از مخاطبه که برا خودش و وقتش ارزش قائل نیست
خیلی کار خوبی کردید واقعامنم وقتی دورم از این فضا آرامشم خیلی بیشتره.
-
و کاویدنشان از مسیر مجرای چشمانشان، مخوف ترین سرگرمی کودکانه ام است...