هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: hosainmahmoudi اع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...ولی درهر صورت من کوچولوترم..... اعتراضی هم وارد نیس بزرگ این جمع منم الان ... احترام بذارید کوشولا:/ بابا بزرررررررررررررررررررگگ..بابا میتیکوماااااااااااااااااااااااااننننننن مزه نریز نگین:/ خودتم همسن منی  نخیرم عشقم....تو بزرگتر از منی توم 18-19ای دیگه  من هنوز 18ام تازه من هنوز 18ام تازهروانی .... 77هستی؟؟ آرههههه ..اسفند خب تو 6 ماه ازم بزرگتری....خخخخخخخخخخخخخخخخ آرههه  پس میتیکومان بت میگم نگو مزه نریز      مزه نریز  
- 
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: hosainmahmoudi اع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...ولی درهر صورت من کوچولوترم..... اعتراضی هم وارد نیس بزرگ این جمع منم الان ... احترام بذارید کوشولا:/ بابا بزرررررررررررررررررررگگ..بابا میتیکوماااااااااااااااااااااااااننننننن مزه نریز نگین:/ خودتم همسن منی  نخیرم عشقم....تو بزرگتر از منی توم 18-19ای دیگه  من هنوز 18ام تازه من هنوز 18ام تازهروانی .... 77هستی؟؟ آرههههه ..اسفند خب تو 6 ماه ازم بزرگتری....خخخخخخخخخخخخخخخخ آرههه  پس میتیکومان بت میگم نگو مزه نریز      مزه نریز  @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: hosainmahmoudi اع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...ولی درهر صورت من کوچولوترم..... اعتراضی هم وارد نیس بزرگ این جمع منم الان ... احترام بذارید کوشولا:/ بابا بزرررررررررررررررررررگگ..بابا میتیکوماااااااااااااااااااااااااننننننن مزه نریز نگین:/ خودتم همسن منی  نخیرم عشقم....تو بزرگتر از منی توم 18-19ای دیگه  من هنوز 18ام تازه من هنوز 18ام تازهروانی .... 77هستی؟؟ آرههههه ..اسفند خب تو 6 ماه ازم بزرگتری....خخخخخخخخخخخخخخخخ آرههه  پس میتیکومان بت میگم نگو مزه نریز      مزه نریز  گمچووو      ننه قزی ننه قزی
- 
- 
بین این جمع کسی بختیاری نیست؟ 
- 
بین این جمع کسی بختیاری نیست؟ hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بین این جمع کسی بختیاری نیست؟ نع....منکه نمیشناسمم 
- 
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بین این جمع کسی بختیاری نیست؟ نع....منکه نمیشناسمم negwin من بختیاریم حالا بشناس 
- 
بین این جمع کسی بختیاری نیست؟ hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بین این جمع کسی بختیاری نیست؟ بهنوش بختیاری،بختیاریه:/ 
- 
negwin من بختیاریم حالا بشناس hosainmahmoudi بعله بعله...خوشوقتم... 
- 
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بین این جمع کسی بختیاری نیست؟ بهنوش بختیاری،بختیاریه:/ @dr-saraaa الان بهنوش بختیاری بین این جمعه آخههههههههههه؟ 
- 
hosainmahmoudi بعله بعله...خوشوقتم... negwin شما هم حتما تهرانی 
- 
@dr-saraaa الان بهنوش بختیاری بین این جمعه آخههههههههههه؟ hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa الان بهنوش بختیاری بین این جمعه آخههههههههههه؟ شاید  
- 
negwin شما هم حتما تهرانی 
- 
negwin شما هم حتما تهرانی hosainmahmoudi چرا همچین حدسی زدی ؟؟؟؟یعنی از رو چ حسابی 
- 
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa الان بهنوش بختیاری بین این جمعه آخههههههههههه؟ شاید  @dr-saraaa خدایا یه عقلی بده به این یه پوله درست حسابی هم به من بده 
- 
hosainmahmoudi چرا همچین حدسی زدی ؟؟؟؟یعنی از رو چ حسابی negwin نمیدونم 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Cloner در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa شهر بابک؟ نهه 
 من کُردمکدوم شهر؟ 
- 
@dr-saraaa خدایا یه عقلی بده به این یه پوله درست حسابی هم به من بده hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خدایا یه عقلی بده به این یه پوله درست حسابی هم به من بده الهی امیییییین..... 
- 
negwin نمیدونم hosainmahmoudi خخخخخخخخخخخخخ ن من استان گلستانم 

|
 |

شعردانه
شعردانه