هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat
یادته یبار چت میکردیم؟
خودت گفتی سیستمم اینه
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یادته یبار چت میکردیم؟
حافظه من در حد ماهیه، یادم نمیاد شام چی خوردم
من اگه به یه چیزی فکر هم کنم معتبره، چه برسه به حرفم!
پس حتما درست گفتم.
خب وایسا فکر کنم. -
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یادته یبار چت میکردیم؟
حافظه من در حد ماهیه، یادم نمیاد شام چی خوردم
من اگه به یه چیزی فکر هم کنم معتبره، چه برسه به حرفم!
پس حتما درست گفتم.
خب وایسا فکر کنم.@Comrade_Bayat
یه سوال
کلا میشه راهنمایی کنی از کجا تشخیص بدم یه گیم به سیستمم میخوره یا نه؟
دقیقا چیشو باید چک کنم؟ -
@Comrade_Bayat
یه سوال
دقیقا چیشو باید چک کنم؟ -
@Comrade_Bayat
یه سوال
دقیقا چیشو باید چک کنم؟Saudade 19 0 مشخصات سیستمو از کنترل پنل چک میکنی ومقایسه میکنی با سیستم مورد نیاز بازی تو نت
-
Saudade 19 0 باشه، یه راه حل ساده میگم، ولی وایسا من مشخصات این رو چک کنم.
@Comrade_Bayat
دمت گرم -
Saudade 19 0 باشه، یه راه حل ساده میگم، ولی وایسا من مشخصات این رو چک کنم.
@Comrade_Bayat
یکی از بروبچ الان بهم گفت کارت گرافیکم انقدر ضعیفه عملا نمیشه گیم زد
البته رم و سی پی یو خوبه
فکر کنم تو هم به همین نتیجه برسی -
@Comrade_Bayat
البته رم و سی پی یو خوبه
فکر کنم تو هم به همین نتیجه برسی -
@Comrade_Bayat
البته رم و سی پی یو خوبه
فکر کنم تو هم به همین نتیجه برسیSaudade 19 0 من الان که خب سیستمم خوبه ولی زمانی که حتی کارت گرافیک نداشتمم گیم میزدم ...البته محدود
-
Saudade 19 0 ببین اصلا کارت گرافیک نداری، بهش میگن کارت گرافیک یک پارچه. منم از این کارت گرافیکا اطلاعات زیادی ندارم که قدرتشون چجوریه و ... . بخاطر همین الان داشتم دربارش میخوندم.
@Comrade_Bayat
آها -
Saudade 19 0 من الان که خب سیستمم خوبه ولی زمانی که حتی کارت گرافیک نداشتمم گیم میزدم ...البته محدود
@mr-vinyzo
چطور یعنی
تو گیم نت؟ -
@mr-vinyzo
چطور یعنی
تو گیم نت؟Saudade 19 0 با گرافیک سیستمم
-
@mr-vinyzo
چطور یعنی
تو گیم نت؟Saudade 19 0 ببین، بعضی از سی پی یو ها، کار کارت گرافیک رو هم میتونن انجام بدن، اگه به سیستمت کارت گرافیک وصل باشه، فقط کار خودشون رو انجام میدن، ولی اگه سیستم مثل لپ تاپ تو کارت گرافیک نداشته باشه، پردازش گرافیک رو هم انجام میدن و از رم کامپیوتر به عنوان وی رام استفاده میکنن، رم که میدونی چیه قطعا، وی رام هم یه حافظه بسیار سریع(از رم هم سریع تر !) هست که کارت گرافیکا ازش استفاده میکنن. وقتی سیستم کارت گرافیک نداشته باشه، هم یه مقداری از رمت به عنوان وی رام میره، هم از قدرت سی پی یو کم میشه، چون دارن کار گرافیک رو هم انجام میدن، ولی اولا چون سی پی یو برای این کار طراحی نشده در اصل و دوما رم سرعتش خیلی کمتر از وی رام هست به گرد پای گرافیک هم نمیرسن.
نمیدونم متوجه شدی یا نه. -
Saudade 19 0 ببین، بعضی از سی پی یو ها، کار کارت گرافیک رو هم میتونن انجام بدن، اگه به سیستمت کارت گرافیک وصل باشه، فقط کار خودشون رو انجام میدن، ولی اگه سیستم مثل لپ تاپ تو کارت گرافیک نداشته باشه، پردازش گرافیک رو هم انجام میدن و از رم کامپیوتر به عنوان وی رام استفاده میکنن، رم که میدونی چیه قطعا، وی رام هم یه حافظه بسیار سریع(از رم هم سریع تر !) هست که کارت گرافیکا ازش استفاده میکنن. وقتی سیستم کارت گرافیک نداشته باشه، هم یه مقداری از رمت به عنوان وی رام میره، هم از قدرت سی پی یو کم میشه، چون دارن کار گرافیک رو هم انجام میدن، ولی اولا چون سی پی یو برای این کار طراحی نشده در اصل و دوما رم سرعتش خیلی کمتر از وی رام هست به گرد پای گرافیک هم نمیرسن.
نمیدونم متوجه شدی یا نه.@Comrade_Bayat
آها
پس بهتره گیم نزنم