هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پس بیاین پارت بزاریم اینجا.. شاید اگه حس تنهایی نداشته باشیم انگیزه بیشتری برای بیدار موندن داشته باشیم
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پس بیاین پارت بزاریم اینجا.. شاید اگه حس تنهایی نداشته باشیم انگیزه بیشتری برای بیدار موندن داشته باشیم
موافقم
-
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
موافقم
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii خوبه هر وقت خواستین پارتاتونو شروع کنین من بعد کلاس شیمی میام
-
چقدر همه چی سخت شده...
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariii خوبه هر وقت خواستین پارتاتونو شروع کنین من بعد کلاس شیمی میام
کلاست کی تموم میشه؟
-
هووووف مردم
-
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariii زیر بار درس تلف شدم
-
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
نکته و تستارو ببین . سالیانه دیگه الان وقتش نیسزیست ک سالیانه میبینم ولی بقیه احتمالا از فردا نکته و تست شروع کنم
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii کار درستی میکنی برای زیست سالیانه بهتره تا بقیه درسا. کاموا یا هر چیزی که سریع درس بده هم خوبه که از تلگرام ببینی اگه از لحاظ درسنامه مشکل داری.
-
@ariii
نکته و تستارو ببین . سالیانه دیگه الان وقتش نیسزیست ک سالیانه میبینم ولی بقیه احتمالا از فردا نکته و تست شروع کنم
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii
موفق باشی
سالیانه ها خیلی زیادن اصلا -
کلاست کی تموم میشه؟
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کلاست کی تموم میشه؟
من احتمالا از نه و نیم اینا شروع میکنم تا سه و نیم چهار میخونم امروز اصلأ نخوندم دانشگاه مسخره باعث شد
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آدمک
بله ،البته فقط به ۳ نفر از دوستام
اینکه برم مشاور یه تیم بشم نهنوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی خوووبه
البته من هیچوقت تو عمرم جرات نمیکنم مشاوره بدم به کسی
خیلی بار مسئولیتی داره ... -
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariii اوم بدبختی ماعه
-
کلاست کی تموم میشه؟
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii
9 و ربع البته بعدش استراحت باید کنم اونم به مدت طولانیاز 3 و نیم تا الان یکسره پشت لپ تاپم
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی بگم به حال الانمون بخوره
-
@ariii کار درستی میکنی برای زیست سالیانه بهتره تا بقیه درسا. کاموا یا هر چیزی که سریع درس بده هم خوبه که از تلگرام ببینی اگه از لحاظ درسنامه مشکل داری.
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii کار درستی میکنی برای زیست سالیانه بهتره تا بقیه درسا. کاموا یا هر چیزی که سریع درس بده هم خوبه که از تلگرام ببینی اگه از لحاظ درسنامه مشکل داری.
اره زیست باید اساسی بخونم
ولی شیمی ی جلسه نکته و تست ببینم چجوری درس میده اگه کامله میبینم اگه نه همون سالیانه پیش میرم
همینقدر ک میخونم حداقل کامل باشه -
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط _ Reza _ انجام شده
@ABR_DJ حق گو اعظم خوبی ؟
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariii
موفق باشی
سالیانه ها خیلی زیادن اصلاقربانت تعم همینطور
خیلییی زیست شصت و خوردی جلسست تازه نصف داره میشه -
اره زیست باید اساسی بخونم
ولی شیمی ی جلسه نکته و تست ببینم چجوری درس میده اگه کامله میبینم اگه نه همون سالیانه پیش میرم
همینقدر ک میخونم حداقل کامل باشهنوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii موفق باشی:)
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii اوم بدبختی ماعه
ته تهش پنج ماه مونده تموم میشه