هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
CpR
بطور کلی طرح درس یعنی مشخص کردن چارچوب و برنامه ای منظم برای تدریس
هر شخص میتونه با طرز فکر خودش روشهای گوناگوتی بنویسه

این مثلا طرح درس به روش ساختن گرایی بود که نوین ترین روشه -
@Hamid-s ممنونم ولی با این وجود حس میکنم موضوعی ک برا ریاضی انتخاب کردم زیاد جالب نیس ینی نتونم براش طرح درس بنویسم
-
چیچک
سلام چیچک خانوم
ممنونم🌼
مدرسه نمیرم فعلا
ولی تدریس میکنم فرایندو یاد گرفتم به بچه ها درس میدم تو فامیلا
انقدر خوبن این بچه ها😊 -
@Hamid-s حوصله داریدا، من معلم میشناسم سی ساله داره تدریس میکنه ولی تمام طرح درساش رو از اینترنت بر میداره
-
@Hamid-s حوصله داریدا، من معلم میشناسم سی ساله داره تدریس میکنه ولی تمام طرح درساش رو از اینترنت بر میداره
@Comrade_Bayat
بخاطر همونه که همه از مدرسه دیگه بدشون میاد وقتی روش تدریس شد اینکه دانش آموز سکوت کنه معلم حرف بزنه و آخر بگه برید ۴ صفحه تمرین میدم حل کنید دانش آموز میگه چرا درس بخونم -
@Comrade_Bayat
بخاطر همونه که همه از مدرسه دیگه بدشون میاد وقتی روش تدریس شد اینکه دانش آموز سکوت کنه معلم حرف بزنه و آخر بگه برید ۴ صفحه تمرین میدم حل کنید دانش آموز میگه چرا درس بخونم -
چیچک بحث اینه که اینجور چیزا کلا اضافن، الان خود مادر من معلمه دیگه. این طرح درسا هیچ جای تدریسی به دردش نخورده، فقط برای بحث رتبه بندی ها و ... از اینترنت میگیرن بارگذاری میکنن.
-
@Comrade_Bayat
تجربه درسته ولی اگه روش تدریس درست باشه
مادر شما هم یه چارچوب و روشی برای درسشون دارن میدونن امروز کجا رو درس میدن
ولی دیگه روی کاغذ نمیارن
وقتی ۱۰ سال از تدریس یه پایه گذشت کلا انسان روش تدریس رو بلد میشه
ولی بلد شدن کافی نیست باید علمش رو به روز کنه
الان شما با روش چکشی تقسیم یاد گرفتی ولی الان روش نوین شده برای درک بهتر خود دانش آموز -
-
چیچک
۱۴۰۴
کارورزی ها تموم شدم میریم
حال شما چطوره چیچک خانوم
تبریز هواش چطوره
دانشگاه و ترم ۳ چطوریه؟@Hamid-s بح بح 😍
کارورزی ها چطوری ان؟
مگه کارورزی اونی نبود که میرفتین تدریس میکردین؟
منم بیمارستانم از ۱۴۰۴ شروع میشه😁
مرسیی خوبم منم😁
تبریز خیلییی سرده چن روز پیش اردبیل بودم اینقد سرد نبود ،ولی اینجا خیلی سرده
ترم ۳ هم که خیلی یهویی شروع شد دیگه ، اجازه نداد یکم استراحت کنیم 🥲😂 -
@Comrade_Bayat
تجربه درسته ولی اگه روش تدریس درست باشه
مادر شما هم یه چارچوب و روشی برای درسشون دارن میدونن امروز کجا رو درس میدن
ولی دیگه روی کاغذ نمیارن
وقتی ۱۰ سال از تدریس یه پایه گذشت کلا انسان روش تدریس رو بلد میشه
ولی بلد شدن کافی نیست باید علمش رو به روز کنه
الان شما با روش چکشی تقسیم یاد گرفتی ولی الان روش نوین شده برای درک بهتر خود دانش آموز@Hamid-s بله، البته نباید توی این حوضه با شما بحث کنم چون فرهنگیان نمیخونم :face_with_tears_of_joy:
پس اولا این رو بدونید این حرف ها رو بدون تجربه شخصی میزنم:
این بحث ها مهمه، ولی توی یه پیام دیگه ای یه حرفی رو زدم:@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرم اگه یه معلم بخواد از روی یه کاغذی و با یه فرمول خاصی تدریس کنه هم خودش دیوونه میشه(چون باید یه کار تکراری رو چند ده بار و چندین سال تکرار کنه)، هم قطعا دانش آموزا هم حس بدی نسبت به اون تدریس پیدا میکنن، شبیه نقش بازی کردنه.
و اینکه خیلی چیزا رو جو کلاس مشخص میکنه و معلم باید با جو کلاس، کلاسش رو پیش ببره.
-
به نظرم اگه یه معلم بخواد از روی یه کاغذی و با یه فرمول خاصی تدریس کنه هم خودش دیوونه میشه(چون باید یه کار تکراری رو چند ده بار و چندین سال تکرار کنه)، هم قطعا دانش آموزا هم حس بدی نسبت به اون تدریس پیدا میکنن، شبیه نقش بازی کردنه.
@Comrade_Bayat
شما هر روز قراره یه مبحث رو توضیح بده قرار هم نیست هر جلسه با یه روش درس بده لطفا اطلاعات کافی تو زمینه تدریس داشته باشید
معلمی عشق و علاقه هست
قرار نیست بشینه پشت میز با یه چوب بگه این قسمتو متوجه شدین یا نه
کودکی حساس ترین برهه هست -
-
من و تو شاید دنیامون یکی بود
شاید عاشق هم بودیم... -
@Hamid-s بله، البته نباید توی این حوضه با شما بحث کنم چون فرهنگیان نمیخونم :face_with_tears_of_joy:
پس اولا این رو بدونید این حرف ها رو بدون تجربه شخصی میزنم:
این بحث ها مهمه، ولی توی یه پیام دیگه ای یه حرفی رو زدم:@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و اینکه خیلی چیزا رو جو کلاس مشخص میکنه و معلم باید با جو کلاس، کلاسش رو پیش ببره.
@Comrade_Bayat
همین آخرین جملتون رو قبول دارم پس نفرمایید روش مشابه تدریس