هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat
تجربه درسته ولی اگه روش تدریس درست باشه
مادر شما هم یه چارچوب و روشی برای درسشون دارن میدونن امروز کجا رو درس میدن
ولی دیگه روی کاغذ نمیارن
وقتی ۱۰ سال از تدریس یه پایه گذشت کلا انسان روش تدریس رو بلد میشه
ولی بلد شدن کافی نیست باید علمش رو به روز کنه
الان شما با روش چکشی تقسیم یاد گرفتی ولی الان روش نوین شده برای درک بهتر خود دانش آموز -
-
چیچک
۱۴۰۴
کارورزی ها تموم شدم میریم
حال شما چطوره چیچک خانوم
تبریز هواش چطوره
دانشگاه و ترم ۳ چطوریه؟@Hamid-s بح بح 😍
کارورزی ها چطوری ان؟
مگه کارورزی اونی نبود که میرفتین تدریس میکردین؟
منم بیمارستانم از ۱۴۰۴ شروع میشه😁
مرسیی خوبم منم😁
تبریز خیلییی سرده چن روز پیش اردبیل بودم اینقد سرد نبود ،ولی اینجا خیلی سرده
ترم ۳ هم که خیلی یهویی شروع شد دیگه ، اجازه نداد یکم استراحت کنیم 🥲😂 -
@Comrade_Bayat
تجربه درسته ولی اگه روش تدریس درست باشه
مادر شما هم یه چارچوب و روشی برای درسشون دارن میدونن امروز کجا رو درس میدن
ولی دیگه روی کاغذ نمیارن
وقتی ۱۰ سال از تدریس یه پایه گذشت کلا انسان روش تدریس رو بلد میشه
ولی بلد شدن کافی نیست باید علمش رو به روز کنه
الان شما با روش چکشی تقسیم یاد گرفتی ولی الان روش نوین شده برای درک بهتر خود دانش آموز@Hamid-s بله، البته نباید توی این حوضه با شما بحث کنم چون فرهنگیان نمیخونم :face_with_tears_of_joy:
پس اولا این رو بدونید این حرف ها رو بدون تجربه شخصی میزنم:
این بحث ها مهمه، ولی توی یه پیام دیگه ای یه حرفی رو زدم:@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرم اگه یه معلم بخواد از روی یه کاغذی و با یه فرمول خاصی تدریس کنه هم خودش دیوونه میشه(چون باید یه کار تکراری رو چند ده بار و چندین سال تکرار کنه)، هم قطعا دانش آموزا هم حس بدی نسبت به اون تدریس پیدا میکنن، شبیه نقش بازی کردنه.
و اینکه خیلی چیزا رو جو کلاس مشخص میکنه و معلم باید با جو کلاس، کلاسش رو پیش ببره.
-
به نظرم اگه یه معلم بخواد از روی یه کاغذی و با یه فرمول خاصی تدریس کنه هم خودش دیوونه میشه(چون باید یه کار تکراری رو چند ده بار و چندین سال تکرار کنه)، هم قطعا دانش آموزا هم حس بدی نسبت به اون تدریس پیدا میکنن، شبیه نقش بازی کردنه.
@Comrade_Bayat
شما هر روز قراره یه مبحث رو توضیح بده قرار هم نیست هر جلسه با یه روش درس بده لطفا اطلاعات کافی تو زمینه تدریس داشته باشید
معلمی عشق و علاقه هست
قرار نیست بشینه پشت میز با یه چوب بگه این قسمتو متوجه شدین یا نه
کودکی حساس ترین برهه هست -
-
من و تو شاید دنیامون یکی بود
شاید عاشق هم بودیم... -
@Hamid-s بله، البته نباید توی این حوضه با شما بحث کنم چون فرهنگیان نمیخونم :face_with_tears_of_joy:
پس اولا این رو بدونید این حرف ها رو بدون تجربه شخصی میزنم:
این بحث ها مهمه، ولی توی یه پیام دیگه ای یه حرفی رو زدم:@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و اینکه خیلی چیزا رو جو کلاس مشخص میکنه و معلم باید با جو کلاس، کلاسش رو پیش ببره.
@Comrade_Bayat
همین آخرین جملتون رو قبول دارم پس نفرمایید روش مشابه تدریس -
CpR
ریاضی واقعیت برای مبحث دیگه میتونم طرح درس خوب بدم اما من الان دقیق موضوع رو متوجه نشدم کدوم پایه میخواهی؟
اگه الگو و آموزش الگو میخواهی مثلا من رو اونا کار کردم میتونم بفرستم -
@f-nalist دقیقا
مامان دوستم معلم ریاضی راهنماییه)حالا دبیرستانم نه(
میشینه از کتاب تست تستارو کار میکنه تا با دانش آموزاش بهتر کار کنه ، طبیعتا نتیجه ی بهتری هم میگیره ازشون
کلا مسئولیت پذیری تو هر شغلی اگه باشه ، نتایج خوبی میده -
چیچک
خیلی خوبه
من دوست دارم سه سال از عمرم رو تدریس کنم تو همین مدرسه که درس میخونم
زیست دهم همون بچه ها رفتن یازدهم زیست یازدهم و آخر با همون بچه ها زیست دوازدهم😄 -
@Hamid-s خب ببینید بحث رو بردید یا بردم سمت بحث تدریس که توی یه پیامی گفتم بحث اشتباهی رو شرو کردم چون توش اطلاعی ندارم، از اول حرفم سر اون طرح درسا بود که به درد نمیخوره، این بحث هم سر اینه که بنده عموما خودم برای ایشون این بحث امتیاز ها، دبیر برتر، رتبه بندی و .... بعدا میفهمید چقدر آموزش و پرورش شما رو اذیت میکنه.
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا خوشم نیومد از پیاممتون
لطفا ب معلم ها و هر کس ک داره درس معلمی میخونه احترام بزار
همین الانش من ن معلمم ن هیچی استاد میگ میخای تدریس ریاضی داشته باشی تدریست با شعر باشه
شعر از اینترنت و از معلم های دیگ ببینم درجا صفر میدمت و میندازمت
مغزتون فعال میکنی و خودت یه شعر کودکانه میسازی و تدریستو باهاش شروع میکنی
بعد شما میگ ی کاغذ و ی فرمول خاص!.؟ -
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا خوشم نیومد از پیاممتون
لطفا ب معلم ها و هر کس ک داره درس معلمی میخونه احترام بزار
همین الانش من ن معلمم ن هیچی استاد میگ میخای تدریس ریاضی داشته باشی تدریست با شعر باشه
شعر از اینترنت و از معلم های دیگ ببینم درجا صفر میدمت و میندازمت
مغزتون فعال میکنی و خودت یه شعر کودکانه میسازی و تدریستو باهاش شروع میکنی
بعد شما میگ ی کاغذ و ی فرمول خاص!.؟ -
@Hamid-s خب ببینید بحث رو بردید یا بردم سمت بحث تدریس که توی یه پیامی گفتم بحث اشتباهی رو شرو کردم چون توش اطلاعی ندارم، از اول حرفم سر اون طرح درسا بود که به درد نمیخوره، این بحث هم سر اینه که بنده عموما خودم برای ایشون این بحث امتیاز ها، دبیر برتر، رتبه بندی و .... بعدا میفهمید چقدر آموزش و پرورش شما رو اذیت میکنه.
-
طرح درس چرا خوب نیست؟
اتفاقا آدم پیش زمینه ای داشته باشه ک چی یاد میگیره و طبقه بندی بشه تو ذهنش خیلی بهتره😐😕 -
طرح درس چرا خوب نیست؟
اتفاقا آدم پیش زمینه ای داشته باشه ک چی یاد میگیره و طبقه بندی بشه تو ذهنش خیلی بهتره😐😕