هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Nasrinsani
بنویس.
مسائلت رو یادداشت کن.
افکارت رو برای خودت بنویس. امروز دارم به این و این و این فکر میکنم.
وقتی تلنبار بشن خیلی وقتا موجب میشن تمرکزت به هم بریزه.
چون تو کماکان باهاشون درگیری ولی نمیخوای بهشون محل بدی و اونا اصلا از این قضیه خوششون نمیاد!
نادیدهشون نگیر. یه وقتی رو بهشون اختصاص بده، تا تموم بشن.
اگه هم مثلا وسط درس خوندنت یهو یادت میوفته توی اردیبهشت ماه سال 1397 حوالی ساعت 7 و چنجاه و سه دقیقۀ عصر داشتی با دوستت توی پارک قدم میزدی یهو یه گربه از وسط خیابون با یه صدای ترسناکی رد شده و جفتتون جیـ ...
قطش کن
فکر چندان مهمی نیست. دغدغه هم نیست. صرفا ذهنت داره تلاش میکنه از یکنواختی کاری که داری انجام میدی خارج بشه.
ولی تو میتونی عادتش بدی به اینکه این روند رو تحمل کنه و کم کم خودش با این کنار میاد و یاد میگیره زمانی که تو بهش اجازه میدی به چیزی خارج از چارچوب فکری تو فکر کنه.@danial-hosseiny مرسی.لطف کردین.
-
۸۰ درصد بچه ها خیلی خوبن
هیچ وقت فکرشو نمیکردم بتونم این فضا رو ترک کنم.
همه خونگرم و صمیمی و مهربونن🥲
با شخصیتن..
ولی اکثرا بقول آقا فرزام که اکانت فیک میزنن…
یا یه سری قوانین قبلا آلا داشت ، و بچه ها پایبند بودن
احترام همو نگه میداشتن
مزاحمت ایجاد نمیکردن
ولی الان…
بیخیال …
وقتی دارم اذیت میشم بنظرتون باید چیکار کنم؟؟
از خیلی وقت بود تصمیم گرفتم برم ، ولی ، بخاطر رفع اشکال و..موندم
و بخاطر انرژی مثبتی که از بچه ها میگرفتم…
ولی الان یه اتفاقاتی افتاد، چندمین باره که داره تکرار میشه … که بار منفی ای ک روم میزاره بیشتر از مثبته… -
۸۰ درصد بچه ها خیلی خوبن
با شخصیتن..
احترام همو نگه میداشتن
مزاحمت ایجاد نمیکردن
ولی الان…
بیخیال …
ولی الان یه اتفاقاتی افتاد، چندمین باره که داره تکرار میشه … که بار منفی ای ک روم میزاره بیشتر از مثبته… -
@نویسنده-کوچولو
قبول دارم
رفتم تیکت پشتیبانی گفتم محدودیت ایجاد کنین برا اکانت زدنتو یه روز چهار تا اکانت؟؟
-
زهرا بنده خدا 2
برونگرا و درون گرای کامل وجود نداره اگ کسی اینجوری باشه حالا از هر کدوم از این دوتا توی تیمارستان بستریش میکنن
ما میان گراییم فقط بعضیمامون بیشتر به سمت برونگرا یا درونگرا رفتیم و رفتارای هم رو غریب میدونیم
خودمم از الان ترس خوابگا دارم من خودم بیشتر به سمت برونگرایی رفتم و رک حرفمو میزنم یکی نارحتم کنه تو چشاش زل میزنم میگم فلانی اینجوری کردی یا خوشحال باشم همه خوشحالیمو نشون میدم و ...
ولی باید رعایت کرد تو خوابگاه@khanoomi
آره خب همون
حالا لفظ و توضیحاتش رو نمیدونستم
ولی کلیات همینم
منم تو جمع هستم
بالاخره از صبح که بیدار میشی
همیشه با یکی هستی تا شب
یا اگه با یکی نیستی هم تو جمعی
یعنی تو دانشگاه که کلا جمعیتِ
بعد که برمیگردیم یه تایمی رو باز با بچه ها بگو و بخند داریم
از ۸_۹شب دیگه میرم تو گوشی و کتاب
و خلاصه به قول بچه ها میرم تو لاک خودم
ولی این چندساعت رو نیاز دارم واسه خودم باشم!
بچه هام چون هم رشتهی خودم نیستن
و اکثرا فقط شب باهمیم
فک میکنن دارم زیادی با خودم خلوت میکنم -
۸۰ درصد بچه ها خیلی خوبن
با شخصیتن..
احترام همو نگه میداشتن
مزاحمت ایجاد نمیکردن
ولی الان…
بیخیال …
ولی الان یه اتفاقاتی افتاد، چندمین باره که داره تکرار میشه … که بار منفی ای ک روم میزاره بیشتر از مثبته…@kosar-ab
تو جامعه هم دزد و خلافکار و ...... هست مردم باید از زندگی ببرن و بکشن خودشونو ؟ نه دیگه
هر چی هست به ناظم و مدیر بگو اون حل کنن من خودم اینکارو میکنم. خودتم توجه نکن
قطعا تویه جامعه یا فضایی یه چیزایی پیش میاد که برخلاف میل توئه یا اذیتت میکنه .
باید درست برخورد کنی باهاش و گاها توجه نکنی . واسه همه اینجا مشگلاتی پیش اومده . ناراحتی بوده
قرار باشه ما به هر کس , هر حرف و اتفاقی اهمیت بدیم که نمیشد با ارامش زندگی کرد .
هر چند خودت صلاحتو بهتر میدونی . خواستم بگم تو این فضا همچین چیزایی طبیعی پیش بیاد ولی تو باید جوری برخورد کنی اصلا برات مهم نباشه و تاثیر نزاره
اینکه بار منفی و مثبت کدومش روتو اثر بزاره به انتخاب و دیدگاه تو ربط داره و گرنه اتفاق ناگوار و ادم مزخرف همه جا هست اینجا نشد ؟ تلگرام . اینستا یا اصلا فضای واقعی -
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا وایستید من برم نهار بخورم بیام بعد خداحافظی کنید
حرف نزن تو
-
@نویسنده-کوچولو
قبول دارم
رفتم تیکت پشتیبانی گفتم محدودیت ایجاد کنین برا اکانت زدنتو یه روز چهار تا اکانت؟؟
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
قبول دارم
هی چی بگم
-
@نویسنده-کوچولو
قبول دارم
@kosar-ab
برین به ناظم و مدیر بگین اونا سریعتر بررسی میکنن . تیکت پشتیبانی میخواد چیکار وقتی اینجا مدیر و ناظم داره
منطقی برخورد کنید . جا نزنید اون ادم مزخرف که فیک زده خوشحال شه بگه به به اذیتش کردم جا زد رفت
به مسئولش بگو بزار رسیدگی کنه .
منم ناشناس کلی بد و بیراه گفتن باید خودمو میکشتم ؟ یکیشم اتفاقا گفت بمیرناشناسو برداشتم الان راحتم .
-
@kosar-ab
تو جامعه هم دزد و خلافکار و ...... هست مردم باید از زندگی ببرن و بکشن خودشونو ؟ نه دیگه
هر چی هست به ناظم و مدیر بگو اون حل کنن من خودم اینکارو میکنم. خودتم توجه نکن
قطعا تویه جامعه یا فضایی یه چیزایی پیش میاد که برخلاف میل توئه یا اذیتت میکنه .
باید درست برخورد کنی باهاش و گاها توجه نکنی . واسه همه اینجا مشگلاتی پیش اومده . ناراحتی بوده
قرار باشه ما به هر کس , هر حرف و اتفاقی اهمیت بدیم که نمیشد با ارامش زندگی کرد .
هر چند خودت صلاحتو بهتر میدونی . خواستم بگم تو این فضا همچین چیزایی طبیعی پیش بیاد ولی تو باید جوری برخورد کنی اصلا برات مهم نباشه و تاثیر نزاره
اینکه بار منفی و مثبت کدومش روتو اثر بزاره به انتخاب و دیدگاه تو ربط داره و گرنه اتفاق ناگوار و ادم مزخرف همه جا هست اینجا نشد ؟ تلگرام . اینستا یا اصلا فضای واقعی