هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@khanoomi 
 ببین من شانس ندارم سرم اومده که میگم و گرنه منم عین تو بودم سرم اومده که میگم و گرنه منم عین تو بودم
 الان دوستان حاضر هستن زیرابی گزارش میزنن . خسته نباشید میگم بهشون@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi 
 ببین من شانس ندارم سرم اومده که میگم و گرنه منم عین تو بودم سرم اومده که میگم و گرنه منم عین تو بودم
 الان دوستان حاضر هستن زیرابی گزارش میزنن . خسته نباشید میگم بهشوناز طرف منم خسته نباشن 
- 
@Ay 
 تهش اخراج شدنه حاجی
 راحت باش
- 
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi 
 الان دوستان حاضر هستن زیرابی گزارش میزنن . خسته نباشید میگم بهشوناز طرف منم خسته نباشن @ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi 
 الان دوستان حاضر هستن زیرابی گزارش میزنن . خسته نباشید میگم بهشوناز طرف منم خسته نباشن پاکشم نمیکنم   
- 
@Comrade_Bayat نیمه اولش آره واضح تره 
 اما نیمه ی دومش خصوصا که اتفاقا پشت سر هم افتادن
 بدترین بخشش از نمیه دوم اونجایی بود که واسه ملی شدن صنعت نفت 3 تا تاریخ مختلف داده بود که آخریش میشد 29 اسفند
 واقعا آدم میمونه چیشو یاد بگیره
- 
آهای اونی ک الان گزارش میزنی عزیزم برو قبلیارم بخون بهتر گزارش بده افرین گلم 
 ممنون میشم باعث اخراج شدنم بشی
- 
Narges_ تاریخه دیگه، همه چیزش گنگ. کاریش نمیشه کرد، به این فکر کن سال بعد دیگه نیاز نیست تاریخ بخونی  
- 
@Comrade_Bayat  
 میبینم داره محیط سیاسی میشه
 دارم قبل بیخ پیدا کردن هی موضوعات رو عوض میکنم شاید یکیشون بگیره و بچه ها معطوف به اون بشن
- 
حتی دیروز تو ی تاپیکی زدم تو برجکتون برو اون تاپیک حذف شدم پیدا کن بخون بروو دیگه 
- 
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: و دوباره به این فکر کنین که یه صندلی تو دانشگاه مورد علاقتون برای شما خالیه خب من امروز به این فکر کردم که : اگه رتبه ات میلی متری رو مرز بشه و نیاری چی ؟ 
 اگه اصفهان نشه چی ؟
 اگه مجبور بشی بری یزد یا اهواز یا کاشان یا خرم آباد یا شهرکرد چی ؟
- 
Narges_ تاریخه دیگه، همه چیزش گنگ. کاریش نمیشه کرد، به این فکر کن سال بعد دیگه نیاز نیست تاریخ بخونی  
- 
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: و دوباره به این فکر کنین که یه صندلی تو دانشگاه مورد علاقتون برای شما خالیه خب من امروز به این فکر کردم که : اگه رتبه ات میلی متری رو مرز بشه و نیاری چی ؟ 
 اگه اصفهان نشه چی ؟
 اگه مجبور بشی بری یزد یا اهواز یا کاشان یا خرم آباد یا شهرکرد چی ؟_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: و دوباره به این فکر کنین که یه صندلی تو دانشگاه مورد علاقتون برای شما خالیه خب من امروز به این فکر کردم که : اگه رتبه ات میلی متری رو مرز بشه و نیاری چی ؟ 
 اگه اصفهان نشه چی ؟
 اگه مجبور بشی بری یزد یا اهواز یا کاشان یا خرم آباد یا شهرکرد چی ؟من حاضرم هرجا بشه ولی بشه...:) 
- 
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من میتونم عقب موندگیاام رو جبران کنم؟ 
 آری
 خیرقطعا آری تو میتونی آرییی    

|
 |

شعردانه
شعردانه