هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
این پست پاک شده!
-
-
-
-
فقط یه سوال
تو پیج medical_since دختر خانما عکس ازخودشون تو محل کارمیفرستن یکیشون رزیدنت جراحی مغزواعصاب وستون فقرات بود ....
حرفاتون رو تعمیم بدم به همچین اشخاصی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غیرازپزشکی زیاد بودن هااا مثل قهرمانان تو زمینه های ورزشی فیتنس واین حرفا -
به قول کره ای ها فایتینگ (بجنگید) -
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
-
@dr-yassi
-
اره اینجوریااس:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
-
#آرامش_ هم دیگه رو اذییت نکنیم
بلکه بهم دیگه آرامش بدیم -
اون پست من قضاوتی توش نبود:) فقط چیزی که دیدم رو بیان کردم...سلیقه ای ِ این چیزا درست،اما بهتره خانوادشون(!) یه تذکرایی بدن که دخترشون گل سر سبد این جور بحثا برای مردم نباشه ...
و نظرم اینه که هر دختری هر چی بیشتر خودشو جم کنه و جلب توجه نکنه به نفعشهوالسلام
-
اون پست من قضاوتی توش نبود:) فقط چیزی که دیدم رو بیان کردم...سلیقه ای ِ این چیزا درست،اما بهتره خانوادشون(!) یه تذکرایی بدن که دخترشون گل سر سبد این جور بحثا برای مردم نباشه ...
و نظرم اینه که هر دختری هر چی بیشتر خودشو جم کنه و جلب توجه نکنه به نفعشهوالسلام
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
جلب توجهو خوب اومدی
-
فاطمه نیکا ونیکتا دوقلوهای دندانپزشک وااای چه عکسایی میزارن افتضااااح ......پرستا....یه خانم دکتر دیگه ای هم بود اونم بدتر
عزیزم اوضاع خیته به رشته ی تحصیلی ربطی نداره@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فاطمه نیکا ونیکتا دوقلوهای دندانپزشک وااای چه عکسایی میزارن افتضااااح ......پرستا....یه خانم دکتر دیگه ای هم بود اونم بدتر
عزیزم اوضاع خیته به رشته ی تحصیلی ربطی ندارهتا حالا دیدی خانواده پرفسور سمیعی عکس غیر اخلاقی بزارن؟؟
تا حالا دیدی پرفسور کرمی عکس غیر اخلاقی بزاره؟؟
به رشته نیست ولی به سواد اجتماعی وشخصیت هر فرد هست من اولم گفتم چه ایراد داره کسی بخواد ببیننش میبینن -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عزیزم اوضاع خیته به رشته ی تحصیلی ربطی ندارهتا حالا دیدی خانواده پرفسور سمیعی عکس غیر اخلاقی بزارن؟؟
به رشته نیست ولی به سواد اجتماعی وشخصیت هر فرد هست من اولم گفتم چه ایراد داره کسی بخواد ببیننش میبیننفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
به رشته نیست ولی به سواد اجتماعی وشخصیت هر فرد هست من اولم گفتم چه ایراد داره کسی بخواد ببیننش میبینندختر دکتر سمیعیو دیدی؟؟؟