هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرا جوری در آغوش بگیر که انگار فردا میمیرم
و فردا چطور؟
جوری در آغوشم بگیر که انگار از مرگ بازگشتهام!_نزارقبانی
-
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba و رنج بکش
الماس شدی خبر بدهیه لحظه مخم تسمه پاره کرد چرا باید الماس شم
من ا ترم اول تا الان الماس شدم -
@Alba و رنج بکش
من ا ترم اول تا الان الماس شدمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba و رنج بکش
من ا ترم اول تا الان الماس شدممشخصه نزدیک شدی به الماس شدن، راضیم ازت
-
گاهی حس میکنم که دلیل جنگیدنم تو بودی یا نه؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زمانی از دست دادن برایِ من فاجعه بود !
بعدها ، آنقدر از دست داده بودم که
به مرور یاد گرفتم دیگر چیزی برایِ از دست دادن ندارم ._عباس معروفی
-
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم خوشحالیای خاص خودمو دارم؛ مثلا شارژ گوشیم پر میشه، راحت میتونم اون سمتی بخوابم.
-
بعدها ، آنقدر از دست داده بودم که
به مرور یاد گرفتم دیگر چیزی برایِ از دست دادن ندارم ._عباس معروفی
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعدن میفمی نه بابا خیلیم راحت بود!
-
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زمانی که احساساتت رو نسبت به کسی از دست میدی تازه میفهمی که اون آدم برات چقدر معمولی، غیر خاص و غیر قابل باوره، و اون عشق و انرژی خودت بوده که اون آدم رو برات منحصر به فرد کرده بوده.
گاهی با دوست داشتن آدما از اونا آدمایی میسازیم که نیستن، حتی نزدیکش هم نیستن که این خیلی بده. -
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها
شمارش به تنهایی ارزش خوندن داره یعنی تست مستقل داره یا وقتمو تلف نکنم چون احتمالم نمیخونم -
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اهمالکاری عین موریانه، از داخل آدمو میخوره. یهو به خودت میآی میبینی چند ماهه که ذهنت درگیر یه کاریه ولی هیچ کار براش نکردهای و قدر هزار سال خستهای. اهمالکاری آدم رو فرسوده میکنه. فرسودهی راههای نرفته.
-
زمانی که احساساتت رو نسبت به کسی از دست میدی تازه میفهمی که اون آدم برات چقدر معمولی، غیر خاص و غیر قابل باوره، و اون عشق و انرژی خودت بوده که اون آدم رو برات منحصر به فرد کرده بوده.
گاهی با دوست داشتن آدما از اونا آدمایی میسازیم که نیستن، حتی نزدیکش هم نیستن که این خیلی بده.نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گاهی با دوست داشتن آدما از اونا آدمایی میسازیم که نیستن، حتی نزدیکش هم نیستن که این خیلی بده.میخام اینو با طلا بنوسیم بزنم سر در اتاقم هر وقت واردش شدم 10 بار بخونمش اینقد حقه
-
بچها
شمارش به تنهایی ارزش خوندن داره یعنی تست مستقل داره یا وقتمو تلف نکنم چون احتمالم نمیخونمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچها
شمارش به تنهایی ارزش خوندن داره یعنی تست مستقل داره یا وقتمو تلف نکنم چون احتمالم نمیخونمبچهااااااااا
-
گاهی با دوست داشتن آدما از اونا آدمایی میسازیم که نیستن، حتی نزدیکش هم نیستن که این خیلی بده.میخام اینو با طلا بنوسیم بزنم سر در اتاقم هر وقت واردش شدم 10 بار بخونمش اینقد حقه
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi حتما اینکارو بکن
-
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام خسته نباشید
یه سوال هست اونم ترکیبی باشه
مثلا میگه واریانس چند برابر میانه یا انحراف معیار هستسلام اقای مشاور مرسی شمام خسته نباشین
همین الان دارم اینیو میخونم ک گفتین ولی منظور شمارو نگرفتم@khanoomi
لطف دارید
ببینید
همیشه دو نوع سوال تو آمار معروفه
یکی اینکه اگه فلان تغییرات ایجاد کنیم میانگین، دامنه تغییرات، انحراف از میانگین، واریانس،انحراف معیار،ضریب تغییرات چه اتفاقی میفته
دومین مدل سوالات اینه که میگه غول آخر که ضریب تغییرات و وقت میخواد برای محاسبه مثلا چند برابر دامنه تغییرات هست به زبون خودمونی ضریب تغییرات تقسیم بر دامنه تغییرات -
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچها
شمارش به تنهایی ارزش خوندن داره یعنی تست مستقل داره یا وقتمو تلف نکنم چون احتمالم نمیخونمبچهااااااااا
@khanoomi
اخه این یه چیزیه که نمیشه قطعا گفت مثلا الان من براتون مییگم یه اماری رو -
بچها
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچها
نه فکر نمیکنم با احتمال ترکیب میکنن