هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam در خاطره
اول از انجمن
گفته است:
آقا ابوالفضل از اقا سهراب یه پک راه ابریشم رایگان گرفتن @Infinitie-A
منم تو اون لحظه با خودم میگفتم عجب آدم رو داریه این بشراگه یادتون باشه تاپیک شب یلدای اون سال رو من زدم و اون شب بین من و ابوالفضل و آقل سهراب بحث بود که کی پک راه ابریشم بگیره
حقیقتش یه چیزایی یادمه
ولی اینکه سر راه ابریشم دعوا بود رو قشنگ یادمههمه درخواست کردنخیلی هاهم اینجا بزرگ میشن که چطور باید تو یه جامعه بزرگ رفتار کنن با آدمای مختلف با تفکرات مختلف و...
منم اینجوری بودم و هستم
مثلا اوایل که عضو شدم یه چند باری بخاطر اینکه با قدیمی تر ها شوخی های خوبی نمیکردم بحث پیش اومد و بعدش سعی میکردم اون حرفی که قراره بزنم رو چند بار با خودم مرورش کنم که یه موقع باعث ایجاد سوءتفاهم نشهآره اینجوریه دیگه
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam در خاطره
اول از انجمن
گفته است:
منم تو اون لحظه با خودم میگفتم عجب آدم رو داریه این بشراگه یادتون باشه تاپیک شب یلدای اون سال رو من زدم و اون شب بین من و ابوالفضل و آقل سهراب بحث بود که کی پک راه ابریشم بگیره
حقیقتش یه چیزایی یادمه
ولی اینکه سر راه ابریشم دعوا بود رو قشنگ یادمههمه درخواست کردنمن به آقا سهراب میگفتم به مناسبت اینکه من تاپیک شب یلدا زدم پس یه پک راه ابریشم هدیهی من باشه
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam در خاطره
اول از انجمن
گفته است:
حقیقتش یه چیزایی یادمه
ولی اینکه سر راه ابریشم دعوا بود رو قشنگ یادمههمه درخواست کردنمن به آقا سهراب میگفتم به مناسبت اینکه من تاپیک شب یلدا زدم پس یه پک راه ابریشم هدیهی من باشه
-
14:22
کجایی استاد زودی بیا. -
-
@mr-vinyzo
-
دختره اولش چرا انقد ذوق داشت
-
دختره اولش چرا انقد ذوق داشت
خانوم لوبیا بنز مناطق محروم ندیده بود تاحالا