هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
@kosar-ab سلام.
تسلیت میگم بهتون.خدا بیامرزدش...
انشاالله که خدا به شما و نزدیکانتون صبر عطا کنه -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها وقتشه بریم تو تودلی 6 بیاین اونجا به نظرم
-
سلام.
راستش اینجا گزارش دادن و برنامه نوشتن برام یکم خسته کننده شده و زیاد حوصله اینکارو ندارم مخصوصا اینکه تا حدودی باعث شده کیفیت مطالعم بیاد پایین و فقط به کمیت اهمیت بدم.
با اجازتون من از اینجا میرم و اگه سوال درسی داشتم میام اگه نداشتم هم که برای همیشه خداحافظامیدوارم همگی موفق باشین و به هرچیزی که میخواین و لایقشین برسین.
خدا نگهدار
🪻
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمآهور
بترکونی دختر... -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط آدمک انجام شده
@kosar-ab خدا بیامرزدشون انشالله روحشون قرین رحمت
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
@kosar-ab
تسلیت میگم
روحشون شاد️
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-ab
بعضی آدما رو درسته دیگه هیچوقت کنارمون نمیبینیم اما از همیشه بهمون نزدیک تر میشن چون دیگه تو قلبمون هستن
روحشون شاد -
@kosar-ab
بعضی آدما رو درسته دیگه هیچوقت کنارمون نمیبینیم اما از همیشه بهمون نزدیک تر میشن چون دیگه تو قلبمون هستن
روحشون شادنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی غم انگیز🥲
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخه چرا اخه
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی
️
-
یه دیالوگ قشنگی تو سریال لوسیفر بود که میگفت: "باخت و ناراحتیی که باعث بشه آدمارو بشناسی خودش یه برگ برندس!"
همینو بفهمیم واقعا زندگی ساده ترمیشه.
-
@kosar-ab
روحشان قرین رحمت الهی تسلیت -
تودلی 6 چیه دیگه؟؟
-
@kosar-ab
تسلیت میگم. عزیزم انشالله غم آخرت باشه -
@Alba
همین ۵ باشه راحتتره -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظر من سنگین شده ولی من فکر میکردم تودلی تاپیک عادیه .نگو که نه اینطور نیست
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
kosar.ab
شاید گفتنش تو این شرایط اشتباه باشه
ولی امیدوارم این اتفاق هرچند تلخ باعث نشه از هدف و مسیرت دور شی و اینقد تو حال خودت غرق شی که بخودت بیایی و ببینی فردا کنکوره
بذار وقتی داستانتو تعریف کردی بگی یه اتفاق خیلی بد و تلخ واسم افتاد ولی من تونستم ،تونستم که خودمو کنترل کنم من بودم شرایطو دستم گرفتم نه اینکه شرایط منو دستش بگیره همه چیزو کنترل کن و از آیندت فاصله نگیر مطمئنم که روح مامان بزرگتم همینو میخاد. -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariii
@khanoomi
@f-nalist
@mr-vinyzo
@Hamed-s
آدمک
خانوم لوبیا
@نویسنده-کوچولو
Hhh Hh
Gharibe Gomnam
هویججج
@Alba
Saudade 19
jahad_121
@ABR_DJ
Narges_
ممنونم از همتونخدا عزیزاتونو براتون نگه داره.
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نخند .من بی اطیلاع بودم
-
kosar.ab
شاید گفتنش تو این شرایط اشتباه باشه
ولی امیدوارم این اتفاق هرچند تلخ باعث نشه از هدف و مسیرت دور شی و اینقد تو حال خودت غرق شی که بخودت بیایی و ببینی فردا کنکوره
بذار وقتی داستانتو تعریف کردی بگی یه اتفاق خیلی بد و تلخ واسم افتاد ولی من تونستم ،تونستم که خودمو کنترل کنم من بودم شرایطو دستم گرفتم نه اینکه شرایط منو دستش بگیره همه چیزو کنترل کن و از آیندت فاصله نگیر مطمئنم که روح مامان بزرگتم همینو میخاد.نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi
گفتنش آسونه، ولی خیلی سخته بی تفاوت باشی، میخوای فکر نکنی و کنار بیایی ولی به خودت میایی میبینی کل صورتت خیسه، نمیتونی بی تفاوت باشی ، هر روز همه خاطراتت میاد جلو چشمت ، اونم زمانی اتفاق بیوفته که چندین سال سیر ندیده باشیش،چند سال نتونی بری بهش سر بزنی، همش به خودت بگی اشکال نداره دلتنگیو تحمل میکنم وقتی قبول شدم میرم پیشش، یهو خبر برسه که نتونی دیگه همون صداشم بشنوی.…تو مهمونیا همش میگفت کوثر بیاد ببینمش دلم براش تنگ شد،هیچ وقت انقدر اصرار میکرد حتی یبارم نرفتم به دیدنش،همش از پشت تلفن صداشو میشنیدم، دلم براش تنگ میشد ولی فرصت نداشتم.. نمیدونستم انقدر زود قراره تنهامون بزاره، نمیبخشم خودمو
تا هستن قدرشونو بدونید ، برسه اون زمانی که فقط بتونین با قاب عکسش حرف بزنین و اون نتونه قربون صدقت بره، بوست کنه، خیلی آزار دهندست
کاش بعضی آدما انقدر مهربون نبودن ، که با رفتنشون زندگی کردن برامون سخت بشه.