هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: به قول آرمین صدا قط شد
@milad91 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
تو بامن خوب بودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
این پست پاک شده!
-

یادت گرامی:slightly_smiling_face:
amirhossein7516 چیه این؟؟؟
-
این پست پاک شده!
@dr-yassi یاسی میگم نظرت چیه این بازیو یه چیز دیگه بکنیم این شرایطش سخته
-
@dr-saraaa
خب سوال اول
اگه زندگیتون یه کتاب بود عنوان این کتاب (اسم ) چه خواهد بود؟؟؟@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa
خب سوال اول
اگه زندگیتون یه کتاب بود عنوان این کتاب (اسم ) چه خواهد بود؟؟؟حباب سرخ:/
-
:confused_face: :face_with_tears_of_joy: یاد این جمله میفتم
یا منم بازی یا بازی خراب ! :face_with_tears_of_joy:_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چقد شیشه میریختیم تو زمین فوتبال. آخرشم چندروز بعد میرفت تو پای خودمون خخخخخخخخخخخخخخخخ
-
@dr-yassi یاسی میگم نظرت چیه این بازیو یه چیز دیگه بکنیم این شرایطش سخته
@faezeh-lay
یعنی چی شرایطش سخته نگفتم برو از هواپیما بپر پایین ( سکای دایوینگ -
amirhossein7516 چیه این؟؟؟
@milad91 اسمش یادم نیست ولی خیلی باحال بود. موقع تصحیح املا و برگه ها اینو بازی می کردیم
-
@faezeh-lay
یعنی چی شرایطش سخته نگفتم برو از هواپیما بپر پایین ( سکای دایوینگ@dr-yassi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خب باشه چرا میزنی منو:confused_face: :confused_face: :angry_face: :pouting_face: :pouting_face: بخوام بزنم دستم سنگینه ها:neutral_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@milad91 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
تو بامن خوب بودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa
خب سوال اول
اگه زندگیتون یه کتاب بود عنوان این کتاب (اسم ) چه خواهد بود؟؟؟حباب سرخ:/
@dr-saraaa
جرءت یا حقیقت -
@dr-saraaa
جرءت یا حقیقت -
@milad91 اره یه چی دیگه میگفت من سانسورش کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@dr-saraaa
دوست داشتی اسمت چی باشه؟؟؟ :/
غیر از سارا -
@milad91 اسمش یادم نیست ولی خیلی باحال بود. موقع تصحیح املا و برگه ها اینو بازی می کردیم
amirhossein7516 من خلاف سنگینم نقطه بازی و اسم فامیل بوده. دوز و sos یکم بازی میکردم. اما اینو ندیدم اصلا خخخخخخخخخ
-
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چقد شیشه میریختیم تو زمین فوتبال. آخرشم چندروز بعد میرفت تو پای خودمون خخخخخخخخخخخخخخخخ
-
موقه بازی هیچکی چیزی نگه :/
بی احترامیه هااا -
@dr-saraaa
غیر از سارا@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa
غیر از سارانگار
-
@milad91 اره یه چی دیگه میگفت من سانسورش کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: