هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@در-حال-بارگذاری
خودتو نباز... فقط وقتی خودتو ببازی باختی.نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny نمیبازم
یعنی مجبورم ادای اینو در بیارم که نباختم و ادامه بدم -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شاید هر روز با یه کسی دست دادم و
اون کسی هیچکسی نبود به جز اعمالم -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولش کن
دلم گرفته بود یکوچولو گفتم بیام انجمن
تودلی کلا شد انرژی منفی
شبتون بخیر
یاعلی -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هییی
#تودلی
-
ولش کن
تودلی کلا شد انرژی منفی
شبتون بخیر
یاعلینوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@در-حال-بارگذاری شب بخیر فاطمه بای بایی
نههه غمگین نشد
بازم سر بزن خوشحال میشیم🥲 -
@danial-hosseiny نمیبازم
یعنی مجبورم ادای اینو در بیارم که نباختم و ادامه بدمنوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@در-حال-بارگذاری
اداشو درنیار.
میفهمم توی جهانی زندگی میکنیم که دو ثانیه اگه بشینیم استرس این رو داریم که عقب افتادیم و وای حالا همه رفتن ما موندیم حالا چیکار کنم و و و و...
ولی خسته که شدی، یکم بشین خستگی در کن. به خودت استراحت بده. هوای خودتو داشته باش. دوسش داشته باش... بعد پاشو برگرد بیا ببین چیکار میخواستی بکنی که نمیشد و خسته بودی.
ادای چیزیو درنیار... وقتی اداشو دربیاری، دوبرابر سخته. -
@Hamed-s اره ولی موقعی درست میشه که ذوقی نمونده
@در-حال-بارگذاری
امروز سخته
فردا خیلی بیشتر سخته
اما پس فردا زیباست
بیشتر مردم فردا شب تسلیم میشن
پس پر قدرت ادامه بده -
@در-حال-بارگذاری
اداشو درنیار.
میفهمم توی جهانی زندگی میکنیم که دو ثانیه اگه بشینیم استرس این رو داریم که عقب افتادیم و وای حالا همه رفتن ما موندیم حالا چیکار کنم و و و و...
ولی خسته که شدی، یکم بشین خستگی در کن. به خودت استراحت بده. هوای خودتو داشته باش. دوسش داشته باش... بعد پاشو برگرد بیا ببین چیکار میخواستی بکنی که نمیشد و خسته بودی.
ادای چیزیو درنیار... وقتی اداشو دربیاری، دوبرابر سخته.نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny چه قشنگ
-
ولش کن
تودلی کلا شد انرژی منفی
شبتون بخیر
یاعلینوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@در-حال-بارگذاری
دوستیم باهمدیگه. باید کمک حال هم باشیم. تودلی رسم و قانونش همین بوده همیشه. -
وقتی به خودم از دور نگاه میکنم میگم چقد خوب بود
.
و یادم میوفته اون همون منم
.
فقط یه چند ماه پیش
.
خیلی مسخرهست این حس گیر کردن تو زمان حال
.
این که نمیتونی از دور به خودت نگاه کنی
.
خنده داره مگه نه؟
.
همه از گیر کردن تو گذشته یا آینده حرف میزنن من از حال! -
ولش کن
تودلی کلا شد انرژی منفی
شبتون بخیر
یاعلینوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@در-حال-بارگذاری انشاالله که همیشه حال دلت خوب باشه و اینکه دفعه بعدی که میایی با خبرهای بهتر و حال بهتری بیایی
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو لطف داری مرسی
-
همه چیز
زیادی
سخته! -
@در-حال-بارگذاری
اداشو درنیار.
ادای چیزیو درنیار... وقتی اداشو دربیاری، دوبرابر سخته.نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny کار من از استراحت کردن گذشته
ولی مرسی
دمتون گرم -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-HD
حالا همهچیزم نه ولی خب خیلی چیزا زیادی سختن. -
هندونه جونم
قرار نبود به این روز بندازیم🥲 -
@در-حال-بارگذاری
امروز سخته
فردا خیلی بیشتر سخته
اما پس فردا زیباست
بیشتر مردم فردا شب تسلیم میشن
پس پر قدرت ادامه بدهنوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamed-s هر روز سخته
اسون نمیشه ما سازگار میشیم@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پس پر قدرت ادامه بده
مرسی دمت گرم
-
@Zahra-HD
حالا همهچیزم نه ولی خب خیلی چیزا زیادی سختن.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
حالا همهچیزم نه ولی خب خیلی چیزا زیادی سختن.در حال حاضر
همه چیز
برای من
زیادی سخته -
@در-حال-بارگذاری
دوستیم باهمدیگه. باید کمک حال هم باشیم. تودلی رسم و قانونش همین بوده همیشه.نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny لطف دارید
ممنونم -
@در-حال-بارگذاری انشاالله که همیشه حال دلت خوب باشه و اینکه دفعه بعدی که میایی با خبرهای بهتر و حال بهتری بیایی
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ مرسی همچنین خودت
انشالله
امیدوارم