هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
mahdii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آیا باز هم درس میخونی؟؟؟؟ نه
خانوم لوبیا
دلیلش رو خیلی دوست دارم بدونم -
@ABR_DJ
من کاری به این ندارم که تو چجوری به اون پنجاه میلیون میرسی یا نه
فرض کن ماهیانه به حسابت پنجاه میلیون واریز میشه
بازم درس میخونی؟بازم کنکور شرکت میکنی؟بازم دانشگاه میری؟ -
Narges_
مثال دارم میگم
فرض کنید یه شغلی دارین تو سن بیست سالگی
که درامدتون تضمینه
هرچی بخواین میتونید بخرید
هرجایی بخواید میتونید بریدmahdii خب اگه شغله اینطوری باشه
من درسمو حتما میخونم و واقعا واسش تلاش میکنم در حد رشته های میگم دیگه اینو تاپ
و خب در کنارش با توجه به مهارتی که بلدم این مهارتمو ارتقا میدم به سطحای خیلی بالاتر از طریق این مهارته و درسی که خوندم (در واقع درسمو تو یه بخشی از کارم قرار میدم) و به درآمد خیلی بیشتری میرسم
اینطوری به جفت خواسته هایی که همین الانم تو ذهنمه رسیدم
بعدم این کاره رو ول میکنم -
mahdii
من برام مهم نیست از اون کار چقدر درآمد داشته باشم
مهم اینه چقد ازش لذت ببرم و دوستش داشته باشم
و خب زندگی بدون درس هم برام مثل کابوس میمونهو موقعیت هایی هم بوده که بخاطر درس اونا رو رها کردم
-
@Venus655
حس سردی میکنم سر کلاس ریاضی
مثلا تو فیزیک ادم ذوق داره
میگه میام سر کلاس تست خفن حل میشه
مفهومو گرفتم
میرم تستای قدیمی و جدید کنکورو میزنم کتابم که خوندم بالاخره یه چیزی میشه چه بد چه خوب مهم اینه که لذت بردی
ولی ریاضی بشینی هر چی تست قلمچی و نمیدونم مدارس برترو حل کنی حس خوبی نداری
چون طراح میتونه بیضی رو بکنه تو دایره بعد بذاره رو سهمی و مساحت بخواد و تو انگار نه انگار که تلاشی کردی -
mahdii خب اگه شغله اینطوری باشه
من درسمو حتما میخونم و واقعا واسش تلاش میکنم در حد رشته های میگم دیگه اینو تاپ
و خب در کنارش با توجه به مهارتی که بلدم این مهارتمو ارتقا میدم به سطحای خیلی بالاتر از طریق این مهارته و درسی که خوندم (در واقع درسمو تو یه بخشی از کارم قرار میدم) و به درآمد خیلی بیشتری میرسم
اینطوری به جفت خواسته هایی که همین الانم تو ذهنمه رسیدم
بعدم این کاره رو ول میکنم -
یه سوالی که امروز برام ایجاد شد
و خیلی بهم کمک میکنه جواب دادنش
پس خواهشا جواب بدیناگه با توجه به شرایط اقتصادی حال که متاسفانه خوب نیست
ماهی ، هفته ای ، روزی و ... پنجاه میلیون (مثلا این رقم رو یه رقم ایده آل درنظر میگیریم برای مثلا یه جوون بیست ساله که میخواد زندگی خودشو حداقل داشته باشه و دستش تو جیب خودش باشه)
تو حسابت واریز شه و داشته باشی
آیا باز هم درس میخونی؟؟؟؟
خواهشا کلیشه ای جواب ندین
نگین علم خوبه و ...
با توجه به شرایط خودتون -
@f-nalist حرفت درسته
انگار که برا ریاضی صفر وجود داره ولی صد نه
یعنی اونجایی که طراح برسه به یه نقطه ایده آل و متوقف بشه براش وجود نداره و همینجوری هی میره بالاتر -
@ABR_DJ من فکر میکنم سقف براش وجود داره باید در حد کتاب درسی باشه ولی طراح بیماره
میره تست کارشناسی ارشد میده -
یه سوالی که امروز برام ایجاد شد
و خیلی بهم کمک میکنه جواب دادنش
پس خواهشا جواب بدیناگه با توجه به شرایط اقتصادی حال که متاسفانه خوب نیست
ماهی ، هفته ای ، روزی و ... پنجاه میلیون (مثلا این رقم رو یه رقم ایده آل درنظر میگیریم برای مثلا یه جوون بیست ساله که میخواد زندگی خودشو حداقل داشته باشه و دستش تو جیب خودش باشه)
تو حسابت واریز شه و داشته باشی
آیا باز هم درس میخونی؟؟؟؟
خواهشا کلیشه ای جواب ندین
نگین علم خوبه و ...
با توجه به شرایط خودتون -
@f-nalist حرفت درسته
انگار که برا ریاضی صفر وجود داره ولی صد نه
یعنی اونجایی که طراح برسه به یه نقطه ایده آل و متوقف بشه براش وجود نداره و همینجوری هی میره بالاتر -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
mahdii اره میرم
نه که بخوام بگم علم بهتره یا فلان
میخوام به اون هدفی که دارم برسماحسنتتت
mahdii
اره درس میخونم
حداقل بخاطر پرستیژ اجتماعی که داره
ی کشاورزو در نظر بگیر که 30 40 هکتار زمین کشاورزی داره هر هکتارم 4 5 میلیارد پولشه خب حساب کن چقد میشه این آدم پولداره ولی پرستیژ نداره تو جامعه ما (متاسفانه)
من بخاطر همین میخونم
چون ی پزشک عمومی ک ماهی 20 تومن درآمد داره رو کنار این کشاورز بذاری مردم به پزشکه احترام میذارن تا کشاورزه صدرصد -
خانوم لوبیا
دلیلش رو خیلی دوست دارم بدونمmahdii
اگه خودم ب شخصه توی سن بیست و یک سالگی
کاری داشتم ک درامدش به قول خودت تضمینی باشه و از همه مهم تر دستم توی جیب خودم باشه واقعا بخاطرش سمت درس نمیرم ببین میگم تحصیلات هم خوبه واقعا اینم خیلی مهمه توی زندگی ولی اگه همچین کاری داشتم تا اونجا ک درسمو ادامه دادم بعدشو میزارم کنار
من خودم چند تا رفیق دارم که خب حقیقتا تا دیپلم خوندن میتونستن دانشگاه برن ولی نرفتن ولی الان برای خودشون کار و کاسبی دارن یکی تتو کار یکی کار دیگه اینا چقد پول به دست میارن از کارشون و همیشه به من میگن هنوز داری درس میخونی و پول تو جیبیت از باباتهولی این حرفا تاثیری رو من نزاشته ولی خب اگ کار درست و حسابی داشتم با درآمد خوب اولویتم اون کاره تا درس
-
mahdii
اره درس میخونم
حداقل بخاطر پرستیژ اجتماعی که داره
ی کشاورزو در نظر بگیر که 30 40 هکتار زمین کشاورزی داره هر هکتارم 4 5 میلیارد پولشه خب حساب کن چقد میشه این آدم پولداره ولی پرستیژ نداره تو جامعه ما (متاسفانه)
من بخاطر همین میخونم
چون ی پزشک عمومی ک ماهی 20 تومن درآمد داره رو کنار این کشاورز بذاری مردم به پزشکه احترام میذارن تا کشاورزه صدرصد@khanoomi
پرستیژ نداره؟!
اون آدم میتونه بره شمال بهترین ویلای شمال رو بگیره
بهترین تور سفر خارجی رو بره
بهترین خونه تو تهران رو داشته باشه
ماشین خوبی داشته باشه
اینام میتونن پرستیژ بیارن براش
فقط مدرک که نمیتونه پرستیژ بیاره
خیالش بابت فرزندانش راحت باشه -
mahdii
اگه خودم ب شخصه توی سن بیست و یک سالگی
کاری داشتم ک درامدش به قول خودت تضمینی باشه و از همه مهم تر دستم توی جیب خودم باشه واقعا بخاطرش سمت درس نمیرم ببین میگم تحصیلات هم خوبه واقعا اینم خیلی مهمه توی زندگی ولی اگه همچین کاری داشتم تا اونجا ک درسمو ادامه دادم بعدشو میزارم کنار
من خودم چند تا رفیق دارم که خب حقیقتا تا دیپلم خوندن میتونستن دانشگاه برن ولی نرفتن ولی الان برای خودشون کار و کاسبی دارن یکی تتو کار یکی کار دیگه اینا چقد پول به دست میارن از کارشون و همیشه به من میگن هنوز داری درس میخونی و پول تو جیبیت از باباتهولی این حرفا تاثیری رو من نزاشته ولی خب اگ کار درست و حسابی داشتم با درآمد خوب اولویتم اون کاره تا درس
خانوم لوبیا
نظر منم با نظرت هم راستاعه
و مواافقم
مرسیییی که دلیلشو گفتی