هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هعیییییی
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
یه pdf اومده بود که بریم تو قسمت استعلام مدرک بعد اونجا هم من رفتم هیچ چیز درست حسابی نبود@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کسی اینجا این ترمیم معدل لعنتی را ثبت نام کرده ؟ از طریق درگاه دولت من /:
یعنی قبلا تو اون پنجره خدمات آموزش و پرورش عضو شده بودم منتها الان میگه اطلاعاتت توی سامانه نیست و برو از طریق همون درگاه دولت وارد شو /: با اون هم وارد شدم ولی نمیفهمم هیچ خبری نیست ربطی هم به ترمیم معدل نداره صفحه ای که باز میکنه /:
و یدونه ورود فرهنگیان/عموم داره یدونه ورود سها داره . با کدوم باید وارد شد؟
اگه ثبت نام کردین یا اطلاع دارین ممنون میشم کمکم کنید 🙏سلااممم میترا چطوری؟
راستش فعلا بخشنامه شون نیومده🙁😂💔
صبر باید کنیم🙂CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_ سلام
هیچ خبری نیس فعلا متاسفانه
ما هم منتظریم
اون درگاه دولت فرهنگیان و عموم اونجا درسته ک میری در واقع همون سایت مای مدیو عس فعلا گفتن قراره از همونجا ثبت نام کنیم
ولی هنوز بخشنامه نیومده و هیچ خبری هم نیسحقیقتا خراب بشه آموزش و پرورش که اینقد بی صاحاب و بی در و پیکره /:
ممنونم لطف کردین جواب دادین💙 -
@Zahra-HD
Hello my dear 😂 -
@Zahra-HD
Hello my dear 😂Gharibe Gomnam هی واتس اپ برو
-
یه سوال
به نظرتون برم ترین بنویسم یا تو تاپیک روزای اول دانشگاه از کلاس عملی اون روزمون بگم؟@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه سوال
به نظرتون برم ترین بنویسم یا تو تاپیک روزای اول دانشگاه از کلاس عملی اون روزمون بگم؟هر دو مورد😂
-
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه سوال
به نظرتون برم ترین بنویسم یا تو تاپیک روزای اول دانشگاه از کلاس عملی اون روزمون بگم؟هر دو مورد😂
-
یه سوال
به نظرتون برم ترین بنویسم یا تو تاپیک روزای اول دانشگاه از کلاس عملی اون روزمون بگم؟@Zahra-HD
از کلاس عملی بگو -
ایندفعه واقعا یکی رو میشه بدین بزنم؟