هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam تخصص بیهوشی هم خوبه
@Venus655
من یکی از دوستام پدرش متخصص بیهوشیه شغل وحشتناک پراسترسیه
الان تو ایران یکی متخصص طب اورژانس یکی هم متخصص بیهوشی صندلی خالی دارن کسی نمیره
چون کسی که متخصص بیهوشیه مثلا همین دوستم میگه ساعت ۳ نصف شب زنگ میزنن بیمار اومده بیمارستان و باید بره
بعد مثلا بیمار رو بیهوش میکنن اگر بهوش نیومد اولین کسی که خرهاش رو میگیرن متخصص بیهوشیه -
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii یه سوال
الان کسی هست که وارد پزشکی بشه ولی تخصص نخواد؟
این سوالم در مورد اکثریته
و میخوام نظرتو بدونماره
یکسری ک خب نیاز مالی ندارن دیگ تخصص نمیخوننخب دقیقا بحث همینه
من خودم میگم یه طرف علاقس یه طرفم قطعا درآمده
اصلا تو ایران کسی نیست که بخواد دنبال چیزی بره ولی تهش ذهنش سمت درآمد نرهببین اره صددرصد درامد مهمه ولی اگ طرف یک درصد علاقه نداشته باشه نمیکشه واقن
ادم تو پرستاری کم میاره چ برسه شیفتای وحشتناک پزشکی... -
Gharibe Gomnam اینم لازم داره که یه پول هنگفتی وجود داشته باشه که بتونن استارت کارشونو بزنن
Narges_
اول میتونن تو بیمارستان کار کنن ولی خب با حقوق بیمارستان نمیتونن یه زمین باید بفروشن یا وام بگیرن که وام میدن تو این زمینه ها خداروشکر -
@Venus655
من یکی از دوستام پدرش متخصص بیهوشیه شغل وحشتناک پراسترسیه
الان تو ایران یکی متخصص طب اورژانس یکی هم متخصص بیهوشی صندلی خالی دارن کسی نمیره
چون کسی که متخصص بیهوشیه مثلا همین دوستم میگه ساعت ۳ نصف شب زنگ میزنن بیمار اومده بیمارستان و باید بره
بعد مثلا بیمار رو بیهوش میکنن اگر بهوش نیومد اولین کسی که خرهاش رو میگیرن متخصص بیهوشیهGharibe Gomnam ولی درآمد خوبی داره
الان خیلی هاشون با دندون پزشکای اطفال همکاری می کنن که بچه ها رو بیهوش کنن واسه دندوناشون
کارش درست باشه اتفاقی نمیفته -
Narges_
اول میتونن تو بیمارستان کار کنن ولی خب با حقوق بیمارستان نمیتونن یه زمین باید بفروشن یا وام بگیرن که وام میدن تو این زمینه ها خداروشکر -
Narges_
درآمد که مهمه ولی بعضی از بچه ها میبینن که یه سری پزشک ها حقوق نجومی دارن میخوان برای پولش برن
ولی قطعا حقوق باید کفاف زندگی ادمو بده
الان یه متخصص طب اورژانس تو بیمارستان کار میکنه هر بیمار ۸۵۰۰ تومنه درحالی که یه دامپزشک از این بنده خدا ها بیشتر در میاره -
Gharibe Gomnam ولی درآمد خوبی داره
الان خیلی هاشون با دندون پزشکای اطفال همکاری می کنن که بچه ها رو بیهوش کنن واسه دندوناشون
کارش درست باشه اتفاقی نمیفته@Venus655
آره دیگه درآمد داره -
@ariii آره علاقه رو منم هستم
من فقط بحثم این بود که به هیچ عنوان نمیشه گفت درآمد مهم نیسبرای رشته ای مثل پزشکی اره ولی نه برای پرستاری و بقیه ک ب اندازه زحمتی ک میکشن پول نمیدن
این بخش روانی ک هستم 26تا بیمار برای دوتا پرستار...
اونوقت چقد میدن؟
واقعا نمیارزه این رشته ها... -
Gharibe Gomnam
میشه ولی خب برگشت وام
همش دردسرهNarges_
واقعا برگشت وام بعد چندسال میشه
چون من پدرم برای کمرش میرفت کاریوپراکتیک یا همین طب فیزیک اسم فارسیشه
جلسه ای دوملیون با بیمه
میدونی یعنی چی؟
ده جلسه رفت -
من فقط بحثم این بود که به هیچ عنوان نمیشه گفت درآمد مهم نیسبرای رشته ای مثل پزشکی اره ولی نه برای پرستاری و بقیه ک ب اندازه زحمتی ک میکشن پول نمیدن
اونوقت چقد میدن؟
واقعا نمیارزه این رشته ها...@ariii
پرستاری و آتش نشانی و معلمی اینا عشق میخوان -
وَ إِذا أَذَقْنَا النَّاسَ رَحْمَةً فَرِحُوا بِها وَ إِنْ تُصِبْهُمْ سَیِّئَةٌ بِما قَدَّمَتْ أَیْدیهِمْ إِذا هُمْ یَقْنَطُونَ
@f-nalist
و هرگاه به مردم رحمتى چشانيم، به آن شاد شوند و اگر به خاطر دستاورد گذشته (و اعمال بد) آنها، ناگوارى (و مصيبتى) به آنان رسد، ناگهان مأيوس مىشوند.
ممنونم خیلی خوبه
-
Narges_
درآمد که مهمه ولی بعضی از بچه ها میبینن که یه سری پزشک ها حقوق نجومی دارن میخوان برای پولش برن
ولی قطعا حقوق باید کفاف زندگی ادمو بده
الان یه متخصص طب اورژانس تو بیمارستان کار میکنه هر بیمار ۸۵۰۰ تومنه درحالی که یه دامپزشک از این بنده خدا ها بیشتر در میارهGharibe Gomnam آره مهمه
هر کسی باید راه خودشو پیدا کنه
و امیدوام هممون بتونیم تو زمینه ای که باید موفق باشیم....
اسمشونو یادم نیست
ولی یک آقایی علوم پایه زیست شناسی قبول میشن
ایشون میره استارت میزنه درس دانشگاهشو و میگه وقتی داشتم فکر میکردم دیدم این رشته اصلا هیچ آینده ای نداره میگه انقدر تو همین رشته خوندم و واقعا بهش اهمیت دادم که یکی از داروهای ضد سرطان رو کشف کرده و الان اصلا ایران زندگی نمیکنه
واقعا امیدوارم خدا کمک کنه واسه پیدا کردن راهی که واسش ساخته شدیم:) -
@ariii
پرستاری و آتش نشانی و معلمی اینا عشق میخوانGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
پرستاری و آتش نشانی و معلمی اینا عشق میخواناره ولی هرچقدرم علاقه داشته باشی وقتی برازحمتت احترام قایل نباشن زده میشی
-
@ariii
پرستاری و آتش نشانی و معلمی اینا عشق میخوانسلام
به نظرم همه چی همه کار ها و زندگی ادم نیاز داره.
حتی اگر خیلی کم باشه
و خب حتما به دلیلی ایجاد میشهه -
اونوقت چقد میدن؟
واقعا نمیارزه این رشته ها... -
به شدت وسواسی شدم برای جمع بندی یک فصل حدود 300 تا در نظر گرفتم ولی هی منبع جدید میبینم دوست دارم بزنم
این بده -
@f-nalist
و هرگاه به مردم رحمتى چشانيم، به آن شاد شوند و اگر به خاطر دستاورد گذشته (و اعمال بد) آنها، ناگوارى (و مصيبتى) به آنان رسد، ناگهان مأيوس مىشوند.
ممنونم خیلی خوبه
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
پرستاری و آتش نشانی و معلمی اینا عشق میخواناره ولی هرچقدرم علاقه داشته باشی وقتی برازحمتت احترام قایل نباشن زده میشی
@ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
وقتی برای کاری که انجام میدی یا چیزی که میخونی ارزشی قائل نباشن واقعا بدترین کاری که میتونن انجام بدن
خیلی این چیزا دیدم متاسفانه -
سلام
به نظرم همه چی همه کار ها و زندگی ادم نیاز داره.
حتی اگر خیلی کم باشه
و خب حتما به دلیلی ایجاد میشههjahad_121
سلام فاطمه جان
آره جامعه به همه کارها نیاز داره
ما داشتیم راجع به حقوقشون حرف میزدیم