هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_
واقعا برگشت وام بعد چندسال میشه
چون من پدرم برای کمرش میرفت کاریوپراکتیک یا همین طب فیزیک اسم فارسیشه
جلسه ای دوملیون با بیمه
میدونی یعنی چی؟
ده جلسه رفتGharibe Gomnam آره وقتی کارت بگیره گرفته دیگه
خیلی خوبه
واقعا خیلی خوبه -
@f-nalist بنطرم اون تعداد تستی که تعیین کردین اول بزنین بعدش اگه وقت اضافه اومد برین منبع بعدی
اگه اونجوری آدم بخواد پیش بره کل عید فقط میتونه یه فصل رو جمع کنه@Venus655
الان اخه حدود 78 درصدشو انجام دادم و فقط تستای کنکورش مونده که یکی دو ساعت کلا زمان میبره -
@ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
پرستاری و آتش نشانی و معلمی اینا عشق میخواناره ولی هرچقدرم علاقه داشته باشی وقتی برازحمتت احترام قایل نباشن زده میشی
وقتی برای کاری که انجام میدی یا چیزی که میخونی ارزشی قائل نباشن واقعا بدترین کاری که میتونن انجام بدن
خیلی این چیزا دیدم متاسفانهنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba
تو رشته های علوم پایه این خیییلی هست
متاسفانه... -
Gharibe Gomnam آره وقتی کارت بگیره گرفته دیگه
خیلی خوبه
واقعا خیلی خوبهنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarges_
دیگه ما مونده بودیم دیگه -
@Venus655
الان اخه حدود 78 درصدشو انجام دادم و فقط تستای کنکورش مونده که یکی دو ساعت کلا زمان میبرهنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist یعنی بیشتر از اون ۳۰۰ تا؟
-
@Venus655
بله -
jahad_121
خواهش میکنم
فکر کنم دیروز بود یهو یاد شما افتادم داشتم دنبال یه قرائتی میگشتم تو انجمن
این تو ذهنم بالاخره این قرآن روزی به صورت چشمگیری دستتونو میگیره کما اینکه الان هم کمک کننده اسفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
سلامت باشید.
پیدا کردید؟
دقیقاا همین طوره.
گنج بی نظیره.
ان شاء الله همگی زیر سایه قرآن باشیم. -
@f-nalist
سلامت باشید.
پیدا کردید؟
دقیقاا همین طوره.
گنج بی نظیره.
ان شاء الله همگی زیر سایه قرآن باشیم.jahad_121
نه متاسفانه
دنبال یکی تاپیکی بودم که به شدت قرائتی عجیب بود که حال آدمو یه جوری میکرد ولی گشتم پیدا نکردم -
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist خب اگه از پسش بر میاین بزنین به سرعتتون بستگی داره
-
@Alba
متاسفانه...Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
متاسفانه...از اسمش هم مشخصه که چقدر پایه اس و مهمی رو میگه ها
کلا یه رشته ای که پایه اس اصلا شیمی و فیزیکش...بچه هاش تا آخرش میخونن -
jahad_121
سلام فاطمه جان
آره جامعه به همه کارها نیاز داره
ما داشتیم راجع به حقوقشون حرف میزدیمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاهه من منظورم عشقه بود
تو همه چیز نیازه که علاقه باشه به نظرم
اگر نباشه هم دلیلی وجود داره که اون خودش علاقه رو در پی اش میاره.و خلاصه که همه چی به عشقه
-
@ariii
پرستاری و آتش نشانی و معلمی اینا عشق میخواناره ولی هرچقدرم علاقه داشته باشی وقتی برازحمتت احترام قایل نباشن زده میشی
وقتی برای کاری که انجام میدی یا چیزی که میخونی ارزشی قائل نباشن واقعا بدترین کاری که میتونن انجام بدن
خیلی این چیزا دیدم متاسفانهنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
خیلی این چیزا دیدم متاسفانه:)برای پرستاری مخصوصا دانشجو ک اصلا ارزش قایل نیستن
نه استادش نه پرستارش نه پزشکش... -
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
خیلی این چیزا دیدم متاسفانه:)برای پرستاری مخصوصا دانشجو ک اصلا ارزش قایل نیستن
نه استادش نه پرستارش نه پزشکش...نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii فقط پرستاری نیست خیلی از رشته ها هم همینجوریه
-
اهه من منظورم عشقه بود
تو همه چیز نیازه که علاقه باشه به نظرم
اگر نباشه هم دلیلی وجود داره که اون خودش علاقه رو در پی اش میاره.و خلاصه که همه چی به عشقه
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjahad_121
علاقه که صد در صد
ولی الان من یه استادی دارم این فوق العاده ریاضی درس میده ولی پشیمونه از اینکه ریاضی اومده
میگه که من فقط به این فکر میکردم برم ریاضی بخونم عاشق ریاضی بودم ولی الان پشیمونم
بلاخره حقوق و... اینا همه هستن
آدم خسته میشه یه وقتایی -
jahad_121
نه متاسفانه
دنبال یکی تاپیکی بودم که به شدت قرائتی عجیب بود که حال آدمو یه جوری میکرد ولی گشتم پیدا نکردمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
اها من یک چند تا صوت کوتاه فکر کنم نشانک داشته باشم.
خیلی خوب بودند پیدا کنم براتون می فرستم. شاید اونا باشند.
داخل تاپیک قرأت قران بود فکر کنم. -
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii فقط پرستاری نیست خیلی از رشته ها هم همینجوریه
هعی
-
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لعنت به تایپ هوشمند
-
jahad_121
علاقه که صد در صد
ولی الان من یه استادی دارم این فوق العاده ریاضی درس میده ولی پشیمونه از اینکه ریاضی اومده
میگه که من فقط به این فکر میکردم برم ریاضی بخونم عاشق ریاضی بودم ولی الان پشیمونم
بلاخره حقوق و... اینا همه هستن
آدم خسته میشه یه وقتاییفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهGharibe Gomnam ار متاسفانه شرایط جامعه
و سختی ها راه.
ولی خب باز به نظرم اون علاقه اشون به ریاضی و حالا کلان چیزی که ادم بهش علاقه داره باقی می مونه
ولی مسیری که طی شده سخت و دشواری هاش -
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_ این دیگه مشکل خودتونه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
https://forum.alaatv.com/post/3193008
https://forum.alaatv.com/post/3193009
@f-nalist
این دو تا صوت خیلی خوب هستند.