هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@danial-hosseiny میفهمم
توی روزایی که جنگ اسرائیل و غزه به اوج خودش رسیده بود وقت و بی وقت خبر میومد و باید بی فوت وقت ضبط میکردی تحویل میدادی
شاید بین همه اینا وقت میشد کلاستو با تاخیر میرفتی و زود هم میزدی بیرون
برنامه دانش آموزا مونده بود خیلیاشون که خصوصی بودن انصراف دادن رفتن خیلیاشون که از طرف موسسه بودن شکایتمو بردن پیش رئیس موسسه ۶ میلیون از حقوق اون ماهم کم شد بخاطر این مسئله ماه بعد تبادل اسرا و اتش بس غزه با خبرا اوج گرفت این بار چون به پول نیاز داشتم مجبور بودم نخوابم ولی واسه دانش آموزا وقت بزارم
امتحانای میانترم شروع شده بود توییه دانشگاه که استاداس خیلی سختگیر بودن و من تازه فهمیده بودمتهش اون ترم معدلم بالای ۱۹ شد و علاوه بر حقوق اون ماه تشویقی هم گرفتم
اما هیچ کدوم از اینا خستگیمو رفع نکرد
من از روحی گذشتم جسمی هم خسته ام -
@Fatemegoli8282 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو بخدا دانشگاه خیلی درساش سنگین تر از کنکوره 🫠
ولی قشنگ تره ؟ نیست؟
️
@نویسنده-کوچولو بخدا که نیست
-
@khanoomi گوینده ام و مشاور تحصیلی
-
@Ay منم همینم دقیقا
-
@khanoomi گوینده ام و مشاور تحصیلی
-
@danial-hosseiny میفهمم
توی روزایی که جنگ اسرائیل و غزه به اوج خودش رسیده بود وقت و بی وقت خبر میومد و باید بی فوت وقت ضبط میکردی تحویل میدادی
شاید بین همه اینا وقت میشد کلاستو با تاخیر میرفتی و زود هم میزدی بیرون
برنامه دانش آموزا مونده بود خیلیاشون که خصوصی بودن انصراف دادن رفتن خیلیاشون که از طرف موسسه بودن شکایتمو بردن پیش رئیس موسسه ۶ میلیون از حقوق اون ماهم کم شد بخاطر این مسئله ماه بعد تبادل اسرا و اتش بس غزه با خبرا اوج گرفت این بار چون به پول نیاز داشتم مجبور بودم نخوابم ولی واسه دانش آموزا وقت بزارم
امتحانای میانترم شروع شده بود توییه دانشگاه که استاداس خیلی سختگیر بودن و من تازه فهمیده بودمتهش اون ترم معدلم بالای ۱۹ شد و علاوه بر حقوق اون ماه تشویقی هم گرفتم
اما هیچ کدوم از اینا خستگیمو رفع نکرد
من از روحی گذشتم جسمی هم خسته ام@Fatemegoli8282
اگه منتظر یه اتفاق گندهای که خوشحالی کنی، باید خیلی راست و حسینی بهت بگم هیچ خبری نیست.
همین دلخوشیای کوچولو کوچولو رو جشن بگیر. -
@khanoomi مرسی عزیزم
بله -
@khanoomi مرسی عزیزم
بله -
@Fatemegoli8282
اگه منتظر یه اتفاق گندهای که خوشحالی کنی، باید خیلی راست و حسینی بهت بگم هیچ خبری نیست.
همین دلخوشیای کوچولو کوچولو رو جشن بگیر.@danial-hosseiny وقت بشه چشم
من حتی الآنم دارم درس میخونم
حس میکنم شدم اون دانش آموز برتری که هیچ کدوم از همکلاسیاش دلشون نمیخواد سر به تنش باشه
ولی حقیقتا منم از درس خوندن زیاد خوشم نمیاد -
اما خب وسط همه این درگیری ها رشتمو دوست دارم 🫠
به قول یکی از بچه ها میری میگردی
شغل ما اینه -
@khanoomi اره
-
@Fatemegoli8282
@danial-hosseiny
@Ay
@khanoomi
officer k
@دختر-بهار