هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی اونایی که زیر ۱۶٠ان اصن دنیای دیگهای دارن.
🥹🤌
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
-
@danial-hosseiny
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemegoli8282
چه میگویی ای دوست؟ -
بچه ها یه موضوعی دنبال حاشیه و این داستانا نیستما واقعا سواله
درسته که در آموزشگاه های دخترونه دخترا از استادای پسری که اختلاف سنی کمی دارن بهتر درسو یاد میگیرن؟عرض کردم دددددددددررررررررررررررررسسسسسسسسسسس
اینو از چند تا معلم شنیدم
که خیلی سابقه کاری داشتننوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درسته که در آموزشگاه های دخترونه دخترا از استادای پسری که اختلاف سنی کمی دارن بهتر درسو یاد میگیرن؟عرض کردم دددددددددررررررررررررررررسسسسسسسسسسس
که خیلی سابقه کاری داشتنوالا استادای من همه سن پدربزرگم داشتن
-
@f-nalist
نه
من با قد ۱۵۶
۹ سال والیبال بازی میکنم فقط تنها مشکلم نسبت به دراز های تیم دفاعه موقع چرخش
اولین بار که رفتم مربیم پشت تلفن گفت قدش بلنده؟
اما الان...
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی تو کلاس داریم قدش ۲.۱۰ در ۱۴۷ کیلو وزن فک کنم باقیمانده نسل انسانهای ناندرتاله
-
یکی تو کلاس داریم قدش ۲.۱۰ در ۱۴۷ کیلو وزن فک کنم باقیمانده نسل انسانهای ناندرتاله
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میشه بگی اون ده سانتش بده من؟
️
-
که خیلی سابقه کاری داشتننوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
والا منم شنیدم اینو . انگاری راسته -
Gharibe Gomnam
حالا اگه شطرنج بود میپذیرفتم ازت ولی دیگه والیبالو به قد ربط ندیم به چی ربط بدیم؟!نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
یه دختره هست تو باشگاهمون قدش ۱۵۸ هست وقتی سرویس میزنه انقدر ضربه اش شتاب داره میره اوت
اگه دریافتی کنه پاسور باید به زور خودشو برسونه
سرعت و قدرت هم خیلی شرطه
البته این تودخترا بیشتر صدق میکنه چون دوستاشون ظریف تره تو پسرا نمیدونم -
@Fatemegoli8282
باشه مهم اینه تو دو سانتتتت بلندتر شدی میشه ۲۰ میلی متر واییییییی چقد زیادددد
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 اره دیگه
من الان جز قد بلندام
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم
ولی متین دیگه نمیزارن بستنی بخورم -
@Fatemegoli8282
چه میگویی ای دوست؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny ولله قسم ۱ بار دیگه مسخره کنین جیغ میزنم
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میشه بگی اون ده سانتش بده من؟
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii اونم بده باز از کل دانشگاه بلندتره
فک کنم تو کل شهر همین یکی هست که انقده
از در کلاس میا تو سرش میخوابانه
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 اونا که کوتاه تر از ما بودن
-
که خیلی سابقه کاری داشتننوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
والا نمیدونم استادای من همشون متاهلن -
@danial-hosseiny ولله قسم ۱ بار دیگه مسخره کنین جیغ میزنم
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemegoli8282 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم همراهی میکنم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قد بالای 185_190 زیاد اوکی نیست
خیلی توچشمه
هوم؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زمستون بره بستنی دیگه مزه خفن رو نمیده
سرما با بستنی️
زیر درخت های قد کشیده و اب چشمه و ابشار بینشون
تا بهشت درخای شکوفه بین کوه
و عظمت کوهاولی هنوز اثار برگ ها پاییز هست احتمالا
ماندگاره.در اومدن سمبل ها.
-
@ariii اونم بده باز از کل دانشگاه بلندتره
️
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii اونم بده باز از کل دانشگاه بلندتره
️
️
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemegoli8282
ولی من واقعا مسخره نکردم🥹🤌
-
Matin Mousavi 1 اره دیگه
من الان جز قد بلندام
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم
ولی متین دیگه نمیزارن بستنی بخورمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemegoli8282 عا دی الان جز قدبلندایی
چرا؟؟
-
خیلی توچشمه
هوم؟نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-D-IUT در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی توچشمه
هوم؟واس دختر اره ولی پسر تا 200 اوکیه