هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@milad91 
 ok ok برادر           
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست منم داداشمو گفتم 63. خودم نه خخخ پس دیگه برا ت کف نمی کنم 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست منم داداشمو گفتم 63. خودم نه خخخ پس دیگه برا ت کف نمی کنم @خاص-فقط-خداست        
- 
mrz نههه ناراحت نشدم. این چه حرفیه.خواهش میکنم. 
 اما علامت تعجب بشدت تاثیر منفی داره روم. چون فک میکنم حتما حرف بدی زدم که طرف مقابل اون علامتو میذاره@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz نههه ناراحت نشدم. این چه حرفیه.خواهش میکنم. 
 اما علامت تعجب بشدت تاثیر منفی داره روم. چون فک میکنم حتما حرف بدی زدم که طرف مقابل اون علامتو میذارهنه برداشت بد نکنید همیشه علامت تعجب به اون معنی نیست که شما فکر میکنید.ادما گاهی بر اساس حال خودشون این علامتو میذارن.اگه فکر دیگه ای کردین دربارش من منظوری نداشتم واقعا 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست منم داداشمو گفتم 63. خودم نه خخخ پس دیگه برا ت کف نمی کنم 
- 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz نههه ناراحت نشدم. این چه حرفیه.خواهش میکنم. 
 اما علامت تعجب بشدت تاثیر منفی داره روم. چون فک میکنم حتما حرف بدی زدم که طرف مقابل اون علامتو میذارهنه برداشت بد نکنید همیشه علامت تعجب به اون معنی نیست که شما فکر میکنید.ادما گاهی بر اساس حال خودشون این علامتو میذارن.اگه فکر دیگه ای کردین دربارش من منظوری نداشتم واقعا 
- 
- 
- 
این نت ما دیگه خیلی عوضی بازی درمیاره هی میره میاد    شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله     
- 
این نت ما دیگه خیلی عوضی بازی درمیاره هی میره میاد    شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله     @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: این نت ما دیگه خیلی عوضی بازی درمیاره هی میره میاد    شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله     صلوات بفرس  
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: این نت ما دیگه خیلی عوضی بازی درمیاره هی میره میاد    شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله     صلوات بفرس  
- 
خخخ دوتا میلاد داریم فک میکردم اینا یکین خخخ خنگموالا 
- 
این نت ما دیگه خیلی عوضی بازی درمیاره هی میره میاد    شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله شیطونه میگه فائزه برو خفش کن من میگم نه استغفرالله     
- 
@milad91  
- 
- 
@خاص-فقط-خداست ببخشید ها شما منو فالو نکنی آنفالو میشی ها 
 #تهدید جدید فائزه

|
 |

شعردانه
شعردانه