هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
 به نظرم تو خونه هر کنکوری یه دونه از اینا باشه فوق العاده اس 
 بچه فامیل تا میاد به چیزی دست بزنه بگی میاد این میخورتتا حالا از من گفتن بود @f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  به نظرم تو خونه هر کنکوری یه دونه از اینا باشه فوق العاده اس 
 بچه فامیل تا میاد به چیزی دست بزنه بگی میاد این میخورتتا حالا از من گفتن بود      
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو 
 ملعون گفتی شوخ باش آخرش یه کاری میکنی دم عیدی اخراجم کنن  ولی جدی شوخ باش این شکلی عالیه   نه اخراج نمیشی سوداده  @نویسنده-کوچولو 
 سوداد 
 کشتی منو
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو خواب برای من لذت بخش ترین کار دنیاس خسته کننده نیست یکم؟   
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو خواب برای من لذت بخش ترین کار دنیاس خسته کننده نیست یکم؟   
- 
چرا پاکش کردی؟ 
 خواستم بگم چقدر شبیه باد کنکه 
- 
@نویسنده-کوچولو 
 سوداد 
 کشتی منو
- 
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو نه چون بیشتر روزها وقت ندارم که درست بخوابم اهااا  🥲 🥲 ولی خیلی باهاله ی هفته مثلا نخوابی بعد ببینی قیافت چه شکلی میشه خیلیی دوست دارم ی بار امتحان کنم ولی بیشتر از دو شب نتونستم  
- 
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تستای کنکور واقعا یه جورین یا فقط من حس میکنم یه جورین؟ یه جورِ ناجوری ان 
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو نه چون بیشتر روزها وقت ندارم که درست بخوابم اهااا  🥲 🥲 ولی خیلی باهاله ی هفته مثلا نخوابی بعد ببینی قیافت چه شکلی میشه خیلیی دوست دارم ی بار امتحان کنم ولی بیشتر از دو شب نتونستم  

|
 |

شعردانه
شعردانه