هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو 
 یه رمان بود
 در مورد کسی که جاودانه بود و هرگز نمیمرد
 و چقدر تنها شده بود با خاطراتش
 چون آدما همشون میومدن و میرفتن و فقط اون میموند و خاطره هاشون...و واقعا براش سخت بود
 حیف اسم کتاب یادم نیستعهه چه غم انگیز      ببین نه تموم شدن خوبه نه تموم نشدن چی کار کنیم؟    
- 
 یه رمان بود
 در مورد کسی که جاودانه بود و هرگز نمیمرد
 و چقدر تنها شده بود با خاطراتش
 چون آدما همشون میومدن و میرفتن و فقط اون میموند و خاطره هاشون...و واقعا براش سخت بود
 حیف اسم کتاب یادم نیستعهه چه غم انگیز      ببین نه تموم شدن خوبه نه تموم نشدن چی کار کنیم؟    @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عهه چه غم انگیز      ببین نه تموم شدن خوبه نه تموم نشدن چی کار کنیم؟    به دنیا نیاییم   
- 

این بود
- 
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلما شاکیه اومده میگه ترین های علی رو خوب ننوشتی   
 officer kمنظورم طولی بود   طول خطط طول خطط 
- 
@نویسنده-کوچولو مصداقش میشه سریال کره ایایی که توش طرف خون آشامه میبینی 700 سالشه 
 یا چمیدونم آدم فضاییه با 1000 سال عمر   
 بعد همه ی زندگیای قبلیشونم یادشونه Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو مصداقش میشه سریال کره ایایی که توش طرف خون آشامه میبینی 700 سالشه 
 یا چمیدونم آدم فضاییه با 1000 سال عمر   
 بعد همه ی زندگیای قبلیشونم یادشونه هععیی    
 ولی واقعا هممون ی زندگی قبلی داشتیم همیشه برام سواله هیچ وقتم جواب نگرفتم
 میگن خراافاتهببین زندگی کنی همه کنارت باشن قشنگه ک تو نمیری بقیه هم نمیرن   
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عهه چه غم انگیز      ببین نه تموم شدن خوبه نه تموم نشدن چی کار کنیم؟    به دنیا نیاییم   Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عهه چه غم انگیز      ببین نه تموم شدن خوبه نه تموم نشدن چی کار کنیم؟    به دنیا نیاییم   الان که به دنیا اومدیم چی کار کنیم؟   
- 
@نویسنده-کوچولو 
 احساس میکنم اصلا دقت نمیکنی به نوشته هام
 چون واقعا هی سعی میکنم توجیه کنم تهِ قصه رو ولی تو میگی نه تلخه دیگه زور نزن  
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عهه چه غم انگیز      ببین نه تموم شدن خوبه نه تموم نشدن چی کار کنیم؟    به دنیا نیاییم   الان که به دنیا اومدیم چی کار کنیم؟   @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: الان که به دنیا اومدیم چی کار کنیم؟   الان دیگه باید دنیا به ما بیاد   
- 
@f-nalist 
 اگه پاک نمیکنی شبت بلند
- 
@نویسنده-کوچولو 
 چون واقعا هی سعی میکنم توجیه کنم تهِ قصه رو ولی تو میگی نه تلخه دیگه زور نزن  Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو 
 توجه میکنم ک
 ولیییی تلخهههههههههه گمگیننههههه   
- 
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: الان که به دنیا اومدیم چی کار کنیم؟   الان دیگه باید دنیا به ما بیاد   Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: الان که به دنیا اومدیم چی کار کنیم؟   الان دیگه باید دنیا به ما بیاد   عجبب   
- 
 توجه میکنم ک
 ولیییی تلخهههههههههه گمگیننههههه   @نویسنده-کوچولو 
 چشم ها را باید شست
 جور دیگر باید دید
 البته اگه کوررنگی داری دیگه تقصیر من نیست  
- 
@نویسنده-کوچولو 
 چشم ها را باید شست
 جور دیگر باید دید
 البته اگه کوررنگی داری دیگه تقصیر من نیست  Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو 
 چشم ها را باید شست
 جور دیگر باید دید
 البته اگه کوررنگی داری دیگه تقصیر من نیست      باشه  

|
 |

شعردانه
شعردانه