هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
انرژی مثبتی که میدین>>>>>>> -
@دختر-بهار
آره والا دروغم چیه
تو یکی به شخصه چهارمین باره اسم منو میپرسی و یادت نمیمونع
همون باباحبیب صدا کن شاید یادت موند
فقط حبیب که تو آشنا و فامیل ندارید سو تفاهم ایجاد شه؟DexterMoreRight اسمتون رضاست؟
در هر حال یادم میره -
@Comrade_Bayat
هم گیم میزنی هم تو این سنِ کم، با اینکه رشتت ریاضیه، اینقدر تو تاپیکای درسی خوب عمل میکنی
تو رویاهام دوست داشتم یکی شبیه تو باشم -
@Comrade_Bayat
هم گیم میزنی هم تو این سنِ کم، با اینکه رشتت ریاضیه، اینقدر تو تاپیکای درسی خوب عمل میکنی
تو رویاهام دوست داشتم یکی شبیه تو باشم -
Saudade 19 0 نه بابا، توی هیچ کدوم خوب نیستم
@Comrade_Bayat
تو از اونایی که بعد امتحان میپرسن فرق تبصره و تک ماده چیه بعد میبینی بیست شدن -
Saudade 19 0 در علم شیمی زیر سوال رفت یا من دارم اشتباه می کنم ؟ گفته است:
خب مثلا بعد از مس که روی رو داریم
آرایش الکترونی شون رو نگا کنی میبینی یدونه به 4s اضافه شدهاونجور هم میشه بهش نگاه کرد، ولی باز این حرف یکم غیر منطقی میاد، نمیدونم واقعا، فکر نکنم در حد دبیرستان باشه، شاید هم توی دوازدهم باشه و من نخوندم، ولی این رو میدونم الان بعد از بیشتر از 24 ساعت بیداری نیاز نیست خودم رو درگیرش کنم، چون همین که هلیوم جمله رو تایید میکنه برام کافیه
-
@Comrade_Bayat
تو از اونایی که بعد امتحان میپرسن فرق تبصره و تک ماده چیه بعد میبینی بیست شدن -
خب مثلا بعد از مس که روی رو داریم
آرایش الکترونی شون رو نگا کنی میبینی یدونه به 4s اضافه شدهاونجور هم میشه بهش نگاه کرد، ولی باز این حرف یکم غیر منطقی میاد، نمیدونم واقعا، فکر نکنم در حد دبیرستان باشه، شاید هم توی دوازدهم باشه و من نخوندم، ولی این رو میدونم الان بعد از بیشتر از 24 ساعت بیداری نیاز نیست خودم رو درگیرش کنم، چون همین که هلیوم جمله رو تایید میکنه برام کافیه
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونجور هم میشه بهش نگاه کرد، ولی باز این حرف یکم غیر منطقی میاد
خب چرا بنظرت منطقی نیست؟ چیش عجیبه برات؟
ولی این رو میدونم الان بعد از بیشتر از 24 ساعت بیداری نیاز نیست خودم رو درگیرش کنم، چون همین که هلیوم جمله رو تایید میکنه برام کافیه
شب امتحان که نگذروندی فکر کنم
داشتی گیم میزدی؟ -
Saudade 19 0 بخش آخر رو تایید نمیکنم، ولی انصافا فرق تبصره و تک ماده چیه؟!
اصلا چین؟
اصلا چین؟
ایشالا کارت نیوفته هیچوقت بهشون
نمیدونم والا منم خبر ندارم...چیزای خوبی نیستن -
@Comrade_Bayat
همراه اول داشته باشی این موقع صبح میتونی با نت نامحدود بدون دغدغه کم شدن حجم بشینی نگاش کنی -
اونجور هم میشه بهش نگاه کرد، ولی باز این حرف یکم غیر منطقی میاد
ولی این رو میدونم الان بعد از بیشتر از 24 ساعت بیداری نیاز نیست خودم رو درگیرش کنم، چون همین که هلیوم جمله رو تایید میکنه برام کافیه
داشتی گیم میزدی؟Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ببین، آخه کلا این بحث پر شدنه یه جوریه، احساس میکنم خیلی چیزا رو توی این قضیه بهمون نگفتن، کلا این جمله که میگن داره این پر میشه یکم عجیبه، درسته یکی از تفاوت های عناصر مختلف توی حالت خنثی تعداد الکترون هاشونه، ولی تنها تفاوتشون که نیست، مثلا چرا نمیگیم هسته هم داره پر میشه؟! کلا به نظرم این بحث منطقی نیست.
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه بابا، دو هفته آخر مدرسه هم نرفتم
داشتی گیم میزدی؟
نصفش رو که آره
البته اشکم داره در میاد سر این گیمه(دارک سولز)
ولی دلیل اصلی که نخوابیدم اینه که برگردم به روال اصلی ساعت خوابم تا یکمم نهایی بخونم کارم به تک ماده و ... نیفته -
اصلا چین؟
ایشالا کارت نیوفته هیچوقت بهشون
نمیدونم والا منم خبر ندارم...چیزای خوبی نیستن -
@Comrade_Bayat
همراه اول داشته باشی این موقع صبح میتونی با نت نامحدود بدون دغدغه کم شدن حجم بشینی نگاش کنیSaudade 19 0 دغدغه حجم نیست، دغدغم قطع و و صلیشه. نمیدونم مشکل از مودمه، مشکل از کابلای خونست، مشکل از کابلای کوچه خیابونه، مشکل از مخابراته، مشکل از شاتله، مشکل از کشوره، نمیدونم مشکل از کجاست، ولی توی یکیش یا تو همش یه مشکلی هست.
-
پاسخنامه غلط گرفته
چه دلیلی ذکر کرده؟
کلا به پاسخنامه ها اعتماد ندارم، توی پاسخنامه کتابای گاج و مبتکرانم غلط هست، چه برسه به این پی دی افا.
-
ببین، آخه کلا این بحث پر شدنه یه جوریه، احساس میکنم خیلی چیزا رو توی این قضیه بهمون نگفتن، کلا این جمله که میگن داره این پر میشه یکم عجیبه، درسته یکی از تفاوت های عناصر مختلف توی حالت خنثی تعداد الکترون هاشونه، ولی تنها تفاوتشون که نیست، مثلا چرا نمیگیم هسته هم داره پر میشه؟! کلا به نظرم این بحث منطقی نیست.
نه بابا، دو هفته آخر مدرسه هم نرفتم
داشتی گیم میزدی؟
نصفش رو که آره
ولی دلیل اصلی که نخوابیدم اینه که برگردم به روال اصلی ساعت خوابم تا یکمم نهایی بخونم کارم به تک ماده و ... نیفته@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قطعا چیزای خیلی زیادی هست که نمیدونیم
ولی موقع آزمون و کنکور و اینا فقط بنظرم با توجه به کتاب درسی باید اظهار نظر کرد متاسفانهنه بابا، دو هفته آخر مدرسه هم نرفتم
ایول
نصفش رو که آره
ولی دلیل اصلی که نخوابیدم اینه که برگردم به روال اصلی ساعت خوابم تا یکمم نهایی بخونم کارم به تک ماده و ... نیفتهآره من جای تو باشم اصلا از الان به بعد حتی تست هم تعطیل میکنم تا نهایی ها هیشکدوم زیر 19 نشم و سال بعد دیگه دغدغه ترمیم یازدهم نباشه کلا