نوروز ۱۴۰۳ ️
️ 
- 
@f-nalist در نوروز ۱۴۰۳  ️ ️ گفته است: گفته است:[audio/EslHJTGjN-hI9pVr_yWZbtHW.mp3] توقع بیشتری ازت داشتم یوسفی ی چیزی تو مایه های خانومی  🤌 🤌@نویسنده-کوچولو 
 توقع زیادی دارینااااا  
- 
@نویسنده-کوچولو 
 توقع زیادی دارینااااا  
- 
- 
[audio/L70KoZyraCYV5-ZaQrrQgZQt.mp3] 
 پیشنهاد ویژه ک حتمن بگوشید
 حتی اگ نفهمید ریتمش عالیه
- 
[audio/L70KoZyraCYV5-ZaQrrQgZQt.mp3] 
 پیشنهاد ویژه ک حتمن بگوشید
 حتی اگ نفهمید ریتمش عالیه
- 
ووی اگر نگره دستمم ایشوینم او شاره 
 دسره ی چوپی استینه عالم بوی را امینه
 دلم بوی ل ئدا چوپی را اوشینه
- 
- 
@ABR_DJ سسسسلااااااااااااااااااااااممممممممممم     یککککککککککککککک دوووووووووووووووووووو سهههههههههههههههههه امتحان میکنیممممممممممممم اهم اهم 
 خبب خببببببنوبتی هم باشههه نوبت منههه تبریک بگممممم    فرا رسیدن سال ۱۴۰۰۳۳ شمسی رو به همتووووووننننننن تبریککک میگممم بچه هاااااااا  امیدوارم سالییی باشههه پر از : %(yellow)[شادییی] %(Blue)[نشاطط] %(green)[سرزندگی] %(Purple)[موفقیتت] %(pink)[شادابییی]%(red)[حال خوبب] %(brown)[دل های شادد] %(white)[کیف های کوک]و هر چییی که دل تنگت میخواهددددد   باشهههه باشههههامیدوارم که تا اینجا کار همتوننن دهمی هستین یازدهمی هستین کنکوری هستین یا دانشجووو از خودتون راضی باشین 
 هرچند چون انسان کمال گراست هییچ وقت این یکی امکان پذیر نیست 🤌 🤌ولییی خببب دیگ آرزوعه دیگ 
 آرزو بر جوانان عیب نیست   تبریکککک میگمممم سال جدیددد روووو به همههههه امیدوارممم امسالللل به خواسته دلتون برسینننن سالللل نوووووو روو پیشاپیشششش تبریکککک میگممممممم             🤎🤎🤍🤍 🤎🤎🤍🤍سااالللل نووتووووننننننن مبارکککککککککک      آقا میخوام یکم شادش کنم 
 اجازه میدی دیجی ؟؟؟
 با اجازه از استارتر تایپیک  یک دو سههه [audio/XlLbmYzXg7lLfIyPm_2ToNJA.mp3] 
 اخخخ ظاهر شادی دارم اما اسیر دردم  میخوام از آهنگ های دی جی طوری خودتم کش برممممم البته با اجازه   [audio/bvNxW7Uq5b1I71XwlCie2vrd.mp3] 
 Najiii jaannاینم بزاریم حیفه [audio/LaPCay5TeCtcYZPhhEncuhOj.mp3] 
 Dj ebooooی دونه نوستالژیکمم بریم حیفم میادد نزاریم  [audio/SpUgmxnMIPf6Z3Emix2S7OzV.mp3] لیدیززز اند جنتلمنننن عیدتونننن مبارکککککک     
    بهاارر باشه ما گل و بلبل سوسن و سنبل نزاریم نمیشههه کک خبب و ااااماااا واماااااااامیرسیم بههه دعوت از دوستان ببین هر کدومتوننن باید ی تبریک همگانی بگین به من چههه مثلاااااا عیدهههههههه هاااا خب منتظرتونم 
 شده ی تبریک خشک خالی ولی بگین 🤌 🤌دعوت میکنم اززززززززز : @ABR_DJ 
 Ainoor
 @ariii
 @Ay
 officer k
 Sachli
 پرستو بابایی
 _____
 Narges_
 DexterMoreRight@_maya @دختر-بهار 
 خانوم لوبیا
 @هویججج
 ПУЯ
 Nilay
 Blue28
 @Alba
 @ma-a
 Michael Vey
 Saudade 19 0
 @f-nalist
 Nasrinsani
 @M-Shajarian
 Hhh Hh
 @khanoomi
 @Zahra-HD
 @razie_
 @kosar-ab
 @danial-hosseiny
 Mehrsa 14
 Sara_R
 @Venus655
 چیچک
 JuDi
 Matin Mousavi 1
 @Hamid-s
 @Hamed-s
 @Danial-al
 _ Reza _
 Reza-H
 @Morofin
 Hesar
 آدمک
 @liy2099
 Anzw 18
 @Fatemegoli8282
 مآهور
 حسین نعمتی
 Ālbā
 @mk-mahdi
 Gharibe Gomnam
 Galadriel
 زهرا بنده خدا 2
 Alireza Varamanzar
 Seyed sadegh Razavi
 jahad_121
 lO_Ol
 @m-hmt
 Uranium
 @Younes-D-IUT
 mahdii
 VÎÇŤØŔ
 Foruhar
 Ansel
 @Ariana-Ariana
 გრინდელვალდი
 @Masoumeh-sh
 @z-e
 Alzahra
 _MILAD_
 Acola
 zahra movahedizadeh
 zeinab dehghani
 @Miss-Joker
 _Mitra_
 Kourosh Mousavi
 @Infinitie-A
 مهشید حسن زاده 0
 Sharllot
 _Biliifti_
 @0yasin-sh0
 Honey M
 moBn
 Mo Xo
 Mr Unknown XD
 اهورا
 @Znbs
 maryam111
 @M-an
 arthur morgan
 @nazanin-mirzai
 amir ahmadi
 ramses kabir
 @Comrade_Bayat
 z Gheibi
 @Moonship
 erfany
 Opal
 I_Fatemeh_l
 Saghia
 M Tg
 و
 تجربیا ریاضیا انسانیا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاءخبب فک کنم شاید با نصف بیشترتون هم صحبت هم نشده باشم به هر حال فقط خواستم تبریککک بگمم    و در آخر باید بگم که اسامی ترتیب خاصی نداشته و همگی برای من عزیز هستین 
 و اگر کسی فراموش شده به بزرگی خودتون ببخشید دیگه حافظه یاری نمیکرد  🤌 🤌
 بازم تبریک به همگی   بقول چاووشیی وقتشههه بگیممم آمد بهار جان هااا اااااابقیش با شماااا     خببببب بلاخره نوشتممم گرم کنیدااا دمتون گرم سال نو رو دوباره تبریک میگم خوبی بدی دیدین حلال کنین   ساللللل نووووو بر همگییییی مبارککککککک        @نویسنده-کوچولو سلااااااامم سلماااااااا وایییییییی چه قدر زحمت کشیدیییییییی ممنووووون بهترین تبریک عمرم بودددد 🥺🥺       انرژیت به منم منتقل شدددد واقعااااا .سال نو شما هم مبارک باشهههه انشاءالله سالی پر از شادی و موفقیت برات باشه و همیشهههه سلامت باشیییی🥰🥰 انرژیت به منم منتقل شدددد واقعااااا .سال نو شما هم مبارک باشهههه انشاءالله سالی پر از شادی و موفقیت برات باشه و همیشهههه سلامت باشیییی🥰🥰    . .
- 
@نویسنده-کوچولو سلااااااامم سلماااااااا وایییییییی چه قدر زحمت کشیدیییییییی ممنووووون بهترین تبریک عمرم بودددد 🥺🥺       انرژیت به منم منتقل شدددد واقعااااا .سال نو شما هم مبارک باشهههه انشاءالله سالی پر از شادی و موفقیت برات باشه و همیشهههه سلامت باشیییی🥰🥰 انرژیت به منم منتقل شدددد واقعااااا .سال نو شما هم مبارک باشهههه انشاءالله سالی پر از شادی و موفقیت برات باشه و همیشهههه سلامت باشیییی🥰🥰    . .
- 
ی دونه دیگم هست 
- 
@نویسنده-کوچولو    
- 
[audio/Ts-AXll-U2IdNNI4IrkW7KSa.mp3] 
 پیشنهادد شدید ویژهه
- 
[audio/Ts-AXll-U2IdNNI4IrkW7KSa.mp3] 
 پیشنهادد شدید ویژهه
- 
@نویسنده-کوچولو در نوروز ۱۴۰۳  ️ ️ گفته است: گفته است:چه آهنگای کوردی باهاله این خواننده جفتشون یکیه خودشم باحاله    
- 
_MILAD_ در نوروز ۱۴۰۳  ️ ️ گفته است: گفته است:دوستان اگه شماره کارت میخواید بیاید پیوی براتون بفرستم . 
 لطفا مبلغ بالا بفرستین ممنون عهه مگه عمو ها نباید عیدی بدنن این رسمش نیست عمو میلاد    
- 
@ABR_DJ سسسسلااااااااااااااااااااااممممممممممم     یککککککککککککککک دوووووووووووووووووووو سهههههههههههههههههه امتحان میکنیممممممممممممم اهم اهم 
 خبب خببببببنوبتی هم باشههه نوبت منههه تبریک بگممممم    فرا رسیدن سال ۱۴۰۰۳۳ شمسی رو به همتووووووننننننن تبریککک میگممم بچه هاااااااا  امیدوارم سالییی باشههه پر از : %(yellow)[شادییی] %(Blue)[نشاطط] %(green)[سرزندگی] %(Purple)[موفقیتت] %(pink)[شادابییی]%(red)[حال خوبب] %(brown)[دل های شادد] %(white)[کیف های کوک]و هر چییی که دل تنگت میخواهددددد   باشهههه باشههههامیدوارم که تا اینجا کار همتوننن دهمی هستین یازدهمی هستین کنکوری هستین یا دانشجووو از خودتون راضی باشین 
 هرچند چون انسان کمال گراست هییچ وقت این یکی امکان پذیر نیست 🤌 🤌ولییی خببب دیگ آرزوعه دیگ 
 آرزو بر جوانان عیب نیست   تبریکککک میگمممم سال جدیددد روووو به همههههه امیدوارممم امسالللل به خواسته دلتون برسینننن سالللل نوووووو روو پیشاپیشششش تبریکککک میگممممممم             🤎🤎🤍🤍 🤎🤎🤍🤍سااالللل نووتووووننننننن مبارکککککککککک      آقا میخوام یکم شادش کنم 
 اجازه میدی دیجی ؟؟؟
 اخخخ ظاهر شادی دارم اما اسیر دردم  میخوام از آهنگ های دی جی طوری خودتم کش برممممم البته با اجازه   [audio/bvNxW7Uq5b1I71XwlCie2vrd.mp3] 
 Dj ebooooی دونه نوستالژیکمم بریم حیفم میادد نزاریم  [audio/SpUgmxnMIPf6Z3Emix2S7OzV.mp3] لیدیززز اند جنتلمنننن عیدتونننن مبارکککککک     
    بهاارر باشه ما گل و بلبل سوسن و سنبل نزاریم نمیشههه کک خبب و ااااماااا واماااااااامیرسیم بههه دعوت از دوستان ببین هر کدومتوننن باید ی تبریک همگانی بگین به من چههه مثلاااااا عیدهههههههه هاااا خب منتظرتونم 
 Ainoor
 @ariii
 @Ay
 officer k
 Sachli
 پرستو بابایی
 _____
 Narges_
 خانوم لوبیا
 @هویججج
 ПУЯ
 Nilay
 Blue28
 @Alba
 @ma-a
 Michael Vey
 Saudade 19 0
 @f-nalist
 Nasrinsani
 @M-Shajarian
 Hhh Hh
 @khanoomi
 @Zahra-HD
 @razie_
 @kosar-ab
 @danial-hosseiny
 Mehrsa 14
 Sara_R
 @Venus655
 چیچک
 JuDi
 Matin Mousavi 1
 @Hamid-s
 @Hamed-s
 @Danial-al
 _ Reza _
 Reza-H
 @Morofin
 Hesar
 آدمک
 @liy2099
 Anzw 18
 @Fatemegoli8282
 مآهور
 حسین نعمتی
 Ālbā
 @mk-mahdi
 Gharibe Gomnam
 Galadriel
 زهرا بنده خدا 2
 Alireza Varamanzar
 Seyed sadegh Razavi
 jahad_121
 lO_Ol
 @m-hmt
 Uranium
 @Younes-D-IUT
 mahdii
 VÎÇŤØŔ
 Foruhar
 Ansel
 @Ariana-Ariana
 გრინდელვალდი
 @Masoumeh-sh
 @z-e
 Alzahra
 _MILAD_
 Acola
 zahra movahedizadeh
 zeinab dehghani
 @Miss-Joker
 _Mitra_
 Kourosh Mousavi
 @Infinitie-A
 مهشید حسن زاده 0
 Sharllot
 _Biliifti_
 @0yasin-sh0
 Honey M
 moBn
 Mo Xo
 Mr Unknown XD
 اهورا
 @Znbs
 maryam111
 @M-an
 arthur morgan
 @nazanin-mirzai
 amir ahmadi
 ramses kabir
 @Comrade_Bayat
 z Gheibi
 @Moonship
 erfany
 Opal
 I_Fatemeh_l
 Saghia
 M Tg
 و
 تجربیا ریاضیا انسانیا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاءخبب فک کنم شاید با نصف بیشترتون هم صحبت هم نشده باشم به هر حال فقط خواستم تبریککک بگمم    و در آخر باید بگم که اسامی ترتیب خاصی نداشته و همگی برای من عزیز هستین 
 بازم تبریک به همگی   بقول چاووشیی وقتشههه بگیممم آمد بهار جان هااا اااااابقیش با شماااا     خببببب بلاخره نوشتممم گرم کنیدااا دمتون گرم سال نو رو دوباره تبریک میگم خوبی بدی دیدین حلال کنین   ساللللل نووووو بر همگییییی مبارککککککک        @نویسنده-کوچولو در نوروز ۱۴۰۳  ️ ️ گفته است: گفته است:@ABR_DJ سسسسلااااااااااااااااااااااممممممممممم     یککککککککککککککک دوووووووووووووووووووو سهههههههههههههههههه امتحان میکنیممممممممممممم اهم اهم 
 اجازه میدی دیجی ؟؟؟
 Ainoor
 @ariii
 @Ay
 officer k
 Sachli
 پرستو بابایی
 _____
 Narges_
 خانوم لوبیا
 @هویججج
 ПУЯ
 Nilay
 Blue28
 @Alba
 @ma-a
 Michael Vey
 Saudade 19 0
 @f-nalist
 Nasrinsani
 @M-Shajarian
 Hhh Hh
 @khanoomi
 @Zahra-HD
 @razie_
 @kosar-ab
 @danial-hosseiny
 Mehrsa 14
 Sara_R
 @Venus655
 چیچک
 JuDi
 Matin Mousavi 1
 @Hamid-s
 @Hamed-s
 @Danial-al
 _ Reza _
 Reza-H
 @Morofin
 Hesar
 آدمک
 @liy2099
 Anzw 18
 @Fatemegoli8282
 مآهور
 حسین نعمتی
 Ālbā
 @mk-mahdi
 Gharibe Gomnam
 Galadriel
 زهرا بنده خدا 2
 Alireza Varamanzar
 Seyed sadegh Razavi
 jahad_121
 lO_Ol
 @m-hmt
 Uranium
 @Younes-D-IUT
 mahdii
 VÎÇŤØŔ
 Foruhar
 Ansel
 @Ariana-Ariana
 გრინდელვალდი
 @Masoumeh-sh
 @z-e
 Alzahra
 _MILAD_
 Acola
 zahra movahedizadeh
 zeinab dehghani
 @Miss-Joker
 _Mitra_
 Kourosh Mousavi
 @Infinitie-A
 مهشید حسن زاده 0
 Sharllot
 _Biliifti_
 @0yasin-sh0
 Honey M
 moBn
 Mo Xo
 Mr Unknown XD
 اهورا
 @Znbs
 maryam111
 @M-an
 arthur morgan
 @nazanin-mirzai
 amir ahmadi
 ramses kabir
 @Comrade_Bayat
 z Gheibi
 @Moonship
 erfany
 Opal
 I_Fatemeh_l
 Saghia
 M Tg
 و
 بازم تبریک به همگی   بقول چاووشیی وقتشههه بگیممم آمد بهار جان هااا اااااابقیش با شماااا     خببببب بلاخره نوشتممم گرم کنیدااا دمتون گرم سال نو رو دوباره تبریک میگم خوبی بدی دیدین حلال کنین   ساللللل نووووو بر همگییییی مبارککککککک        مرسی سلمای عزیزم 
 عید تعم مبارک قشنگم 
- 
@نویسنده-کوچولو در نوروز ۱۴۰۳  ️ ️ گفته است: گفته است:@ABR_DJ سسسسلااااااااااااااااااااااممممممممممم     یککککککککککککککک دوووووووووووووووووووو سهههههههههههههههههه امتحان میکنیممممممممممممم اهم اهم 
 اجازه میدی دیجی ؟؟؟
 Ainoor
 @ariii
 @Ay
 officer k
 Sachli
 پرستو بابایی
 _____
 Narges_
 خانوم لوبیا
 @هویججج
 ПУЯ
 Nilay
 Blue28
 @Alba
 @ma-a
 Michael Vey
 Saudade 19 0
 @f-nalist
 Nasrinsani
 @M-Shajarian
 Hhh Hh
 @khanoomi
 @Zahra-HD
 @razie_
 @kosar-ab
 @danial-hosseiny
 Mehrsa 14
 Sara_R
 @Venus655
 چیچک
 JuDi
 Matin Mousavi 1
 @Hamid-s
 @Hamed-s
 @Danial-al
 _ Reza _
 Reza-H
 @Morofin
 Hesar
 آدمک
 @liy2099
 Anzw 18
 @Fatemegoli8282
 مآهور
 حسین نعمتی
 Ālbā
 @mk-mahdi
 Gharibe Gomnam
 Galadriel
 زهرا بنده خدا 2
 Alireza Varamanzar
 Seyed sadegh Razavi
 jahad_121
 lO_Ol
 @m-hmt
 Uranium
 @Younes-D-IUT
 mahdii
 VÎÇŤØŔ
 Foruhar
 Ansel
 @Ariana-Ariana
 გრინდელვალდი
 @Masoumeh-sh
 @z-e
 Alzahra
 _MILAD_
 Acola
 zahra movahedizadeh
 zeinab dehghani
 @Miss-Joker
 _Mitra_
 Kourosh Mousavi
 @Infinitie-A
 مهشید حسن زاده 0
 Sharllot
 _Biliifti_
 @0yasin-sh0
 Honey M
 moBn
 Mo Xo
 Mr Unknown XD
 اهورا
 @Znbs
 maryam111
 @M-an
 arthur morgan
 @nazanin-mirzai
 amir ahmadi
 ramses kabir
 @Comrade_Bayat
 z Gheibi
 @Moonship
 erfany
 Opal
 I_Fatemeh_l
 Saghia
 M Tg
 و
 بازم تبریک به همگی   بقول چاووشیی وقتشههه بگیممم آمد بهار جان هااا اااااابقیش با شماااا     خببببب بلاخره نوشتممم گرم کنیدااا دمتون گرم سال نو رو دوباره تبریک میگم خوبی بدی دیدین حلال کنین   ساللللل نووووو بر همگییییی مبارککککککک        مرسی سلمای عزیزم 
 عید تعم مبارک قشنگم 
- 
@نویسنده-کوچولو در نوروز ۱۴۰۳  ️ ️ گفته است: گفته است:چه آهنگای کوردی باهاله این خواننده جفتشون یکیه خودشم باحاله    

|
 |