هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تنها خداست که میداند بهترین در زندگیتان چگونه معنا میشود! 
 من در سال نو آن بهترین را برایتان آرزو میکنم مررسیی نسترنننن @نویسنده-کوچولو 
   ️ ️
- 
ماندن فایده ای ندارد 🥱  
- 
[audio/d3R3xEfzCL1rSpsWxNihnaSn.mp3] 
 VID_20240320_002042_953.mp4
 از قند و شکر ساخته ام جوجه خروس...
 =)))))))))
- 
بعضی موقع ها باید شنید و رد شد 
 بعضی موقع ها باید فقط وایساد و نگاه کرد و
 لذت برد ....
 ای کاش این قضیه زودی تموم میشد
 خودمونیماااا ....
 خئلی چاکریم 
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بییی ذوقققققققققققققققققققققق راس میگه همتون بی ذوقین 
- 
بعضی موقع ها باید شنید و رد شد 
 بعضی موقع ها باید فقط وایساد و نگاه کرد و
 لذت برد ....
 ای کاش این قضیه زودی تموم میشد
 خودمونیماااا ....
 خئلی چاکریم 
- 
نه که خودم خیلی ذوق دارم   
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بییی ذوقققققققققققققققققققققق راس میگه همتون بی ذوقین پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بییی ذوقققققققققققققققققققققق راس میگه همتون بی ذوقین گریه کنم   
- 
نه که خودم خیلی ذوق دارم   
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه که خودم خیلی ذوق دارم   هعیی پاشو تبریک بگو    من صدبار گفتم سلماااا   
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه که خودم خیلی ذوق دارم   هعیی پاشو تبریک بگو    من صدبار گفتم سلماااا   پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه که خودم خیلی ذوق دارم   هعیی پاشو تبریک بگو    من صدبار گفتم سلماااا   قبول نیست دوباارههههه 
- 
- 
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو عيدت مبارک نویسنده ایی ک کوچکی اما بزرگ مینویسی اینجا نه اونور 
 در ضمن سلما هستم استاد دننیللل
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه که خودم خیلی ذوق دارم   هعیی پاشو تبریک بگو    من صدبار گفتم سلماااا   قبول نیست دوباارههههه @نویسنده-کوچولو 
 الهی  
 عزیزم عیدت مبارک ،نهایت تبریکای من 
- 
@نویسنده-کوچولو 
 من که گفتم ماهی خانوم .... 
 ولی عام بوداوهوم اوهوم 
 بنده سال نو رو پیشاپیش بهتون تبریک میگم
 و سال پر خیر و برکتی و سرشار از موفقیت رو
 برای شما و خانواده محترمتون
 آرزو میکنم .خوبه یا بازم رسمی تر بشه .....  
- 
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هعیی پاشو تبریک بگو    #تبریک زوری   میریم ترین مینوسممم اصلااااااا نخواستیمم    

|
 |

شعردانه
شعردانه