هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
:/ :face_with_tears_of_joy: من نمیدونم بقیه چجوری گوشیشون بالای 10 هزار تومن شارژ داره !
من الان 600 تومن هم به همراه اول بدهکارم شارژ رایگان گرفتم نوشته در خرید شارژ بعدی کم میشه :face_with_tears_of_joy: چند ماههه شارژ نگرفتم_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:/ :face_with_tears_of_joy: من نمیدونم بقیه چجوری گوشیشون بالای 10 هزار تومن شارژ داره !
من الان 600 تومن هم به همراه اول بدهکارم شارژ رایگان گرفتم نوشته در خرید شارژ بعدی کم میشه :face_with_tears_of_joy: چند ماههه شارژ نگرفتممن دقیقا یه هفته پیش گوشیم 12هزارتومن شارژ شد انقدر ذوق مرگ شدم که نگو فک کنم گوشیم حالش جا اومد ودل ورودش تعجب کرد 😂😂 ولی الان 400تومن بیشتر نداره براهمین جرات نمیکنم پیام بدم یا زنگ بزنم به کسی میترسم تموم شه 😐😐😂😂😂
-
بدو بیا پی وی
https://forum.alaatv.com/user/mohandes -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من الان 600 تومن هم به همراه اول بدهکارم شارژ رایگان گرفتم نوشته در خرید شارژ بعدی کم میشه :face_with_tears_of_joy: چند ماههه شارژ نگرفتممن دقیقا یه هفته پیش گوشیم 12هزارتومن شارژ شد انقدر ذوق مرگ شدم که نگو فک کنم گوشیم حالش جا اومد ودل ورودش تعجب کرد 😂😂 ولی الان 400تومن بیشتر نداره براهمین جرات نمیکنم پیام بدم یا زنگ بزنم به کسی میترسم تموم شه 😐😐😂😂😂
-
:/ :face_with_tears_of_joy: از اینا که تو اینستاگرام میذارن خیلی لایک میخوره
#خون_دماغ_شدم :face_with_tears_of_joy: ببینم چیکار میکنیدا -