هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ
احساس میکنم بیشتر ادامه بدم خودمم زیر سوال میرم...نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDexterMoreRight
من تا به اینجا رسیدم نه اسم کسیو تحلیل و بررسی کردم نه گذاشتم شایعاتی که درمورد امیرها میگن رو جلو من بر زبان بیارن -
وایییی من دوساعت و نیمه دارم تلفن هایی که مامان بابام زدنو بعد گفتن گوشیو میدیم به مهرسا هم بهتون تبریک بگه رو جواب میدم نصفشونم ندیدم تاحالا
🫠🫠
️
️
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وایییی من دوساعت و نیمه دارم تلفن هایی که مامان بابام زدنو بعد گفتن گوشیو میدیم به مهرسا هم بهتون تبریک بگه رو جواب میدم نصفشونم ندیدم تاحالا
🫠🫠
️
️
مادر من :
به هر کی زنگ میزنه میگه نسترنم می خواد بیاد تبریک بگه -
🫠🫠
️
️
مادر من :
به هر کی زنگ میزنه میگه نسترنم می خواد بیاد تبریک بگهنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ه هر کی زنگ میزنه میگه نسترنم می خواد بیاد تبریک بگه
وای منو بزور گوشیم بدن حوصله ندارم
اینقد ضایه س وقتی داری حرف میزنی همه چی ی جوریه احساس میکنی هر دو طرف دارن بهم بی احترامی میکنن -
DexterMoreRight در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عادت میکنی اولشه...
عاره عادت میکنم اگ توام حرفتو بجوی بعدش بدی بیرون
@khanoomi
من؟
از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود -
@khanoomi
من؟
از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بودنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط دُژَم انجام شدهDexterMoreRight در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود
از شکم مامانت آمده ای و به سوی یک متر خاک خواهی رفت
رسالتی بر گردن دکتران نیست -
🫠🫠
️
️
مادر من :
به هر کی زنگ میزنه میگه نسترنم می خواد بیاد تبریک بگهنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
۱۶ سال پیش:
بیا به عمو بگو گربه به انگلیسی چی میشه
بیا بگو گربه میشه کت
#شوخی -
از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود
از شکم مامانت آمده ای و به سوی یک متر خاک خواهی رفت
رسالتی بر گردن دکتران نیست@khanoomi
من فانی نیستم... گدرت -
@khanoomi
من فانی نیستم... گدرتنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDexterMoreRight در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من فانی نیستم... گدرت
افرین فمیدی ک فانی نیستی -
DexterMoreRight
من تا به اینجا رسیدم نه اسم کسیو تحلیل و بررسی کردم نه گذاشتم شایعاتی که درمورد امیرها میگن رو جلو من بر زبان بیارن@ABR_DJ
جلو تو به زبون نمیارن وگرنه بین خودشون جاریه ... -
@khanoomi
من فانی نیستم... گدرتDexterMoreRight جیزز کرایست
-
من فانی نیستم... گدرت
افرین فمیدی ک فانی نیستی@khanoomi
فانی مگه نمیشد زوال پذیر؟
عین این شد که همش ازل و ابدو باهم قاطی میکنن بعضیا...
آقا تو نمیخوای بری تحلیل کنی؟ موندی اینجا اشکال لغت از من بگیری؟ -
DexterMoreRight
من تا به اینجا رسیدم نه اسم کسیو تحلیل و بررسی کردم نه گذاشتم شایعاتی که درمورد امیرها میگن رو جلو من بر زبان بیارننوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شایعاتی که درمورد امیرها
بالا برین پایین بیاین امیرا همینن حتی الانم نباشن ی دوره ای تو زندگیشون او دردو مرض لاشی بودنو میگیرن
با تشکر -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شایعاتی که درمورد امیرها
بالا برین پایین بیاین امیرا همینن حتی الانم نباشن ی دوره ای تو زندگیشون او دردو مرض لاشی بودنو میگیرن
با تشکر@khanoomi
تکذیب میکنم
من نیستم -
@khanoomi
فانی مگه نمیشد زوال پذیر؟
عین این شد که همش ازل و ابدو باهم قاطی میکنن بعضیا...
آقا تو نمیخوای بری تحلیل کنی؟ موندی اینجا اشکال لغت از من بگیری؟نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDexterMoreRight در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
موندی اینجا اشکال لغت از من بگیری؟
بالخره باید سواد یاد بگیری یا نه
-
@khanoomi
تکذیب میکنم
من نیستمنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDexterMoreRight در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تکذیب میکنم
من نیستمشاید الان نباشی(بعید میدونم اینجور ک معلومه شدید هستی)
ی دوره ای میشه
اون دوره دور نیست -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شایعاتی که درمورد امیرها
با تشکرنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi
هر جور دوست داری فکر کن
با تشکر