هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ
بین خودمون باشه از آلا پول میگرفتم هرچی موسسات دیگه بود تخریب میکردم -
@danial-hosseiny
تندیس فردوسی سال ۱۴۰۲ هم تعلق میگیره به تو برای تلاش های فراوان جهت زنده نگهداشتن زبان پارسی@ABR_DJ
بسی رنج برد دنی، در این سال سی
فروم زنده کردش بدین پارسی -
@danial-hosseiny
تندیس فردوسی سال ۱۴۰۲ هم تعلق میگیره به تو برای تلاش های فراوان جهت زنده نگهداشتن زبان پارسی@ABR_DJ
الآن اگه شوهرعمه بودم بهت میگفتم یک سال بود نمکاتو نریخته بودی راحت بودم از دستت =))))))))) -
Saudade 19 0 نمیدونم داری درباره چی صحبت میکنی، ولی امکان دوبله و اضافه کردن زیرنویس و ... به بازی وجود داره.
-
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قیافه استاد ثابتی با دیدن این جمله:
️
...
قیافه استاد موقاری با دیدن این جمله:
Saudade 19 0
دقیقا....
-
@ABR_DJ
الآن اگه شوهرعمه بودم بهت میگفتم یک سال بود نمکاتو نریخته بودی راحت بودم از دستت =))))))))) -
@ABR_DJ
بسی رنج برد دنی، در این سال سی
فروم زنده کردش بدین پارسی -
@danial-hosseiny دانیال جان من دعا میکنم زن آیندهت نه خواهر داشته باشه نه برادر که تو نه شوهر عمه بشی نه شوهر خاله
@ABR_DJ
حیف میشم ولی باشه -
@ABR_DJ
حیف میشم ولی باشه -
من فهمیدم خانوم اچ چرا هر پنج دقیقه یبار رگباری لایک میکنن
اول همه رو یه دور لایک میکنن بعد میشینن بخوننشون
یاد اون مصاحبه رتبه برترا افتادم میگفتن اول یه دور روزنامه وار زیست رو بخونین بعد عمیق بشین -
من فهمیدم خانوم اچ چرا هر پنج دقیقه یبار رگباری لایک میکنن
اول همه رو یه دور لایک میکنن بعد میشینن بخوننشون
یاد اون مصاحبه رتبه برترا افتادم میگفتن اول یه دور روزنامه وار زیست رو بخونین بعد عمیق بشین -
Saudade 19 0 دهنت سرویس
ZDM میگفت مودبانه دهنت سرویس میشه دهنتون سرویس@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگفت مودبانه دهنت سرویس میشه دهنتون سرویس
خراب ادبتم اصلا
-
@danial-hosseiny
توی گروه دانشگاه یکی یه روز گفت کدوم یونی؟ بعد من فکر کردم داره فحش میده اومدم برم برخورد فیزیکی کنم
بچهها توجیهم کردن منظورش اینه که «کدوم دانشگاه؟» و بعد دیگه اونوقت رفتم برخورد شیمیایی کردم باهاش