هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Saudade 19 0 اخه کی دیدی ایران یه بازی خوب بسازه(باز برای موبایل نمیدونم، ولی توی PC و کنسول میدونم هیچ چیز خوبی نساخته)، زولا هرچقدرم بد باشه، استاندارده. این بازی در اصل برای ترکیه هست که چون ترکیه روابط خوبی با ما داره و تحریم و ... نکرده، نماینده داره تو ایران و از فارسی پشتیبانی میکنه.
@Comrade_Bayat
یه pes دیدم روش نوشته بود با گزارش عادل فردوسی پور
یعنی اونم ایرانی نبود؟ -
چند سال دیگه که یکم آدم بزرگتر میشه، یهو یاد دوستای قدیمیتون میوفتین که باهاشون قطع رابطه کردین؛ بعد میشینین به دلایلش فکر میکنین.
و از میزان سادگی و کودکی خودتون ناراحت میشین.
بهش فکر میکنین احتمالا الآن اگه این مسئله توی دوستی ما پیش میومد، فقط با یه بروز دادن و گفتگو حل میشد.
و این روند هر چند سال یه بار تکرار میشه!!! -
Saudade 19 0
جایزه بهترین تحلیلگر دبیرهای کنکوری موسسات مختلف در سال ۱۴۰۲هم تعلق میگیره به تو@ABR_DJ
بین خودمون باشه از آلا پول میگرفتم هرچی موسسات دیگه بود تخریب میکردم -
@Comrade_Bayat
یه pes دیدم روش نوشته بود با گزارش عادل فردوسی پور
یعنی اونم ایرانی نبود؟ -
Mehrsa 14
تخمه خربزه و طالبی و سمسوری اینا یکم ریزه و مشکله خوردنش
بعد از بین اینا موقع بودادن در تخمه های خربزه باز نمیشه ولی بقیهش باز میشه -
چند سال دیگه که یکم آدم بزرگتر میشه، یهو یاد دوستای قدیمیتون میوفتین که باهاشون قطع رابطه کردین؛ بعد میشینین به دلایلش فکر میکنین.
و از میزان سادگی و کودکی خودتون ناراحت میشین.
بهش فکر میکنین احتمالا الآن اگه این مسئله توی دوستی ما پیش میومد، فقط با یه بروز دادن و گفتگو حل میشد.
و این روند هر چند سال یه بار تکرار میشه!!!@danial-hosseiny
آدمای مهم زندگیتون رو مفت نبازین... همین... -
@ABR_DJ
بین خودمون باشه از آلا پول میگرفتم هرچی موسسات دیگه بود تخریب میکردم -
@danial-hosseiny
تندیس فردوسی سال ۱۴۰۲ هم تعلق میگیره به تو برای تلاش های فراوان جهت زنده نگهداشتن زبان پارسی@ABR_DJ
بسی رنج برد دنی، در این سال سی
فروم زنده کردش بدین پارسی -
@danial-hosseiny
تندیس فردوسی سال ۱۴۰۲ هم تعلق میگیره به تو برای تلاش های فراوان جهت زنده نگهداشتن زبان پارسی@ABR_DJ
الآن اگه شوهرعمه بودم بهت میگفتم یک سال بود نمکاتو نریخته بودی راحت بودم از دستت =))))))))) -
Saudade 19 0 نمیدونم داری درباره چی صحبت میکنی، ولی امکان دوبله و اضافه کردن زیرنویس و ... به بازی وجود داره.
-
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قیافه استاد ثابتی با دیدن این جمله:
️
...
قیافه استاد موقاری با دیدن این جمله:
Saudade 19 0
دقیقا....
-
@ABR_DJ
الآن اگه شوهرعمه بودم بهت میگفتم یک سال بود نمکاتو نریخته بودی راحت بودم از دستت =))))))))) -
@ABR_DJ
بسی رنج برد دنی، در این سال سی
فروم زنده کردش بدین پارسی -
@danial-hosseiny دانیال جان من دعا میکنم زن آیندهت نه خواهر داشته باشه نه برادر که تو نه شوهر عمه بشی نه شوهر خاله
@ABR_DJ
حیف میشم ولی باشه