هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام. کسی اگه کتابی بخره یا جزوه ای داشته باشد اگه خونده و لازمش نداره میده به دوستان برا خوندن! (ک مثالش هم خیلیه و اصلا نیاز به اجازه از صاحب اثر نیست!) این کار چطور حلاله! ولی اگه کسی جزوه ی استادی رو بخره و به دیگری بده حرامه!!
reza213
بحث سر کپی برداری از اونه که حرامه. اگر خود کتاب داده بشه چه اشکالی داره -
reza213
بحث سر کپی برداری از اونه که حرامه. اگر خود کتاب داده بشه چه اشکالی دارهamirhossein7516 الان جزوات پولی اساتید رو رایگان دان کنیم ک تو تلگرام هست حلاله؟ کپی ک نمیکنیم!
-
reza213
بحث سر کپی برداری از اونه که حرامه. اگر خود کتاب داده بشه چه اشکالی دارهamirhossein7516 مشکل اساتید اینه ک میگن هرررکسی باید یک جزوه بخره تا من ثروتمندتر بشم!
-
amirhossein7516 الان جزوات پولی اساتید رو رایگان دان کنیم ک تو تلگرام هست حلاله؟ کپی ک نمیکنیم!
reza213
عزیز دانلود کردنش همون تکثیره.
کلاه شرعی کی بودی تو؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
کاشکی....
کاشکی میشد همه لحظه هارو دقیقه هارو ثانیه هارو گذر زندگی رو روی استپ زد....
که نگذرع.....
بشینی و فقط جوری ک دوس داری زندگی کنی.... جایی ک دوس داری بری...بچرخی....
هیچ محدودیتی نباشع....
کاشکی این فرهنگو اداب و رسوم نبود...
کاشکی جوری ک دوس داشتی ازین جوونیت ..18 سالگیت ک هیچ وقت دیگ تکرار نمیشع استفاده کنی.....
( میدونم فاز منفیه حرفام..ولی تاپیک واس گفتن حرفای دله....منم حرفای دلمو میزنم دوس ندارم قضاوتی بشع...)
میدونین خسته شدن خیلی بده....
خسته ازین زندگی....
ازین زندگی روتین و ی مدل....
ازین زندگی پراز غم و غصع...
اصن ....
اصن کاشکی همه چی تموم میشد.... همه چیییی
شرمندع اگ ناراحتتون کردم رفقا.... -
reza213
کلاه شرعی کی بودی تو؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
reza213
کلاه شرعی کی بودی تو؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:ینی من خود جزوه رو بهتون بدم حلاله و pdfش حرامه؟!!!
-
کاشکی....
کاشکی میشد همه لحظه هارو دقیقه هارو ثانیه هارو گذر زندگی رو روی استپ زد....
که نگذرع.....
بشینی و فقط جوری ک دوس داری زندگی کنی.... جایی ک دوس داری بری...بچرخی....
هیچ محدودیتی نباشع....
کاشکی این فرهنگو اداب و رسوم نبود...
کاشکی جوری ک دوس داشتی ازین جوونیت ..18 سالگیت ک هیچ وقت دیگ تکرار نمیشع استفاده کنی.....
( میدونم فاز منفیه حرفام..ولی تاپیک واس گفتن حرفای دله....منم حرفای دلمو میزنم دوس ندارم قضاوتی بشع...)
میدونین خسته شدن خیلی بده....
خسته ازین زندگی....
ازین زندگی روتین و ی مدل....
ازین زندگی پراز غم و غصع...
اصن ....
اصن کاشکی همه چی تموم میشد.... همه چیییی
شرمندع اگ ناراحتتون کردم رفقا.... -
amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
reza213
کلاه شرعی کی بودی تو؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:ینی من خود جزوه رو بهتون بدم حلاله و pdfش حرامه؟!!!
reza213
ببین تکثیر و کپی برداری حرامه. جزوه پولی هم که دان می کنی همون داره تکثیر میشه دیگه. پیچیدش نکن. کلاه سر خودت بزار نه سر شرع:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:#شوخی
-
reza213
ببین تکثیر و کپی برداری حرامه. جزوه پولی هم که دان می کنی همون داره تکثیر میشه دیگه. پیچیدش نکن. کلاه سر خودت بزار نه سر شرع:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:#شوخی
amirhossein7516 تکثیر فیزیکی پس حروم نیس!
ینی من جزومو به دستتون بدم بگم بخونید حلاله؟
-
amirhossein7516 تکثیر فیزیکی پس حروم نیس!
ینی من جزومو به دستتون بدم بگم بخونید حلاله؟