هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ariii مزاحم؟ باشه نشو   
- 
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii منم ۱۳۰۰ 
 خوشالم ازاینکه هیجا نرفتم فقط دایی ها و عموهای بابام اومدن انقد شد  من فقط مامانم بابام پدربزرگم   
- 
- 
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii منم ۱۳۰۰ 
 خوشالم ازاینکه هیجا نرفتم فقط دایی ها و عموهای بابام اومدن انقد شد  من فقط مامانم بابام پدربزرگم   @ariii اونا هنوز ندادن   
- 
- 
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii عه برای چی نوش جونم خب   خدایی کی ده تومن عیدی میده الان   
- 
- 
@ariii 
 از هیچی بهتره  
 آخه بچه سال اول دانشگاهش بود اما چون خب درآمد داشت باید به من عیدی میداد:)))))
 بعد اینکه خب دختر عمه ی مامانم بود همون ۱۰ تو من خوبه Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii 
 از هیچی بهتره  
 آخه بچه سال اول دانشگاهش بود اما چون خب درآمد داشت باید به من عیدی میداد:)))))
 بعد اینکه خب دختر عمه ی مامانم بود همون ۱۰ تو من خوبه آها فک کردم بزرگ بود 
 همین ک دادم خیلیه  
- 
ببین 
 بابام یک تومن امشب میزنه
 داداشام دو تومن زدن
 تا الان مهمونایی ک اومد ۱۳۰۰ دادن
 ازونور پدربزرگم و عموها و دایی ها و خاله ها ۱ تومن میشهدر مجموع شاید بتونم ۶ تومن بگیرم امسال ک یه دست مانتو میشه   
- 
ببین 
 بابام یک تومن امشب میزنه
 داداشام دو تومن زدن
 ازونور پدربزرگم و عموها و دایی ها و خاله ها ۱ تومن میشهدر مجموع شاید بتونم ۶ تومن بگیرم امسال ک یه دست مانتو میشه   @kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ببین 
 بابام یک تومن امشب میزنه
 داداشام دو تومن زدن
 ازونور پدربزرگم و عموها و دایی ها و خاله ها ۱ تومن میشهدر مجموع شاید بتونم ۶ تومن بگیرم امسال ک یه دست مانتو میشه   عع منم میخوام مانتو بخرم باهاش   
- 
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ببین 
 بابام یک تومن امشب میزنه
 داداشام دو تومن زدن
 ازونور پدربزرگم و عموها و دایی ها و خاله ها ۱ تومن میشهدر مجموع شاید بتونم ۶ تومن بگیرم امسال ک یه دست مانتو میشه   عع منم میخوام مانتو بخرم باهاش   @ariii  خوبه خوبه 

|
 |

شعردانه
شعردانه