هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mahtab77
اقا هیچی نمیاد تو ذهنم
پریسا علیخانی تو بنویس اصن که میای نظر میدیsabatj
سلام خوبی ؟
من فقط انگلیسی میتونم بنویسم
تمام -
@mahtab77
-
اینقدر بدنبال جزوه و اینا نباش رفیق. بعد کنکور می فهمی که چه ضربه ای خوردی. از فیلمای رایگان الا استفاده کن.
ببین همیشه تو زندگیت به کسی که راهی رو رفته گوش کن.amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اینقدر بدنبال جزوه و اینا نباش رفیق. بعد کنکور می فهمی که چه ضربه ای خوردی. از فیلمای رایگان الا استفاده کن.
ببین همیشه تو زندگیت به کسی که راهی رو رفته گوش کن.با منی؟! جزوه اون استاد عالیه
-
reza213
خب معلومه جزوه پولی که تو اینترنته ذکر حرام بودنش رو پاک می کنن -
reza213
خب معلومه جزوه پولی که تو اینترنته ذکر حرام بودنش رو پاک می کننamirhossein7516 خخ . مطمئنم این استاد ذکر نکرده حرامه! مطمئنم. حالا میتونم استفاده کنم؟
-
amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ببین همیشه تو زندگیت به کسی که راهی رو رفته گوش کن.با منی؟! جزوه اون استاد عالیه
reza213
کاری به حرف این و اون نداشته باش. طلوعی هم عالیه. -
amirhossein7516 خخ . مطمئنم این استاد ذکر نکرده حرامه! مطمئنم. حالا میتونم استفاده کنم؟
reza213
مگه من مرجع تقلیدم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
دیگه گناه باشه یا نباشه به گردن خودتونه. ولی خدا از رگ گردن هم بهت نزدیک تره. سعی نکن کار اشتباهتو توجیه کنی. کلا تو هر کاری می گما. حالا بحث جزوه خودش جداست -
_MILAD_
amirhossein7516
نوشتم جزوه ی فصلِ 6 روhttps://forum.alaatv.com/topic/6256/جزوه-ی-گرما-و-قانون-گازها
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
_MILAD_
amirhossein7516
نوشتم جزوه ی فصلِ 6 روhttps://forum.alaatv.com/topic/6256/جزوه-ی-گرما-و-قانون-گازها
عاولیییییییییییییی:)
میلاد یاد بگیر -
reza213
کاری به حرف این و اون نداشته باش. طلوعی هم عالیه.amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
reza213
کاری به حرف این و اون نداشته باش. طلوعی هم عالیه.محشره! فقط وقت گیره! وقت ادم میره!
-
_MILAD_
amirhossein7516
gollnar
میتونستید. cam scanner رو روی گوشی نصب کنید و pdf تحویل بدینا. بهتر بود. ولی باز هم دستتون درد نکنه. یه وقت فکر نکنید خواستم بی منتش کنما. ممنونیم. -
gollnar
میتونستید. cam scanner رو روی گوشی نصب کنید و pdf تحویل بدینا. بهتر بود. ولی باز هم دستتون درد نکنه. یه وقت فکر نکنید خواستم بی منتش کنما. ممنونیم.amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
میتونستید. cam scanner رو روی گوشی نصب کنید و pdf تحویل بدینا. بهتر بود. ولی باز هم دستتون درد نکنهبابت شمردنِ دندون اسبِ پیشکش سپاسگذارم آقا
سالِ کنکور گوشی ممنوعه حداقل برایِ من -
amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
میتونستید. cam scanner رو روی گوشی نصب کنید و pdf تحویل بدینا. بهتر بود. ولی باز هم دستتون درد نکنهبابت شمردنِ دندون اسبِ پیشکش سپاسگذارم آقا
سالِ کنکور گوشی ممنوعه حداقل برایِ منgollnar
منظوری نداشتم. خیلی لطف کردید بابت جزوه. متشکریم -
gollnar
منظوری نداشتم. خیلی لطف کردید بابت جزوه. متشکریمamirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
منظوری نداشتم. خیلی لطف کردید بابت جزوه. متشکریمتشکر
-
شبتون به زیبایی لبخند ماه
لبخندت آرامش شهر را به هم میریزد
تو بخند من شهر را از نو می سازم
#رشید_پور#آقا_وحید
#دیالمه