هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 شمام مطمئنی؟؟
شما خرید میکنید از یک فروشگاه اینترنتی؟
یا براتون یکی ی بسته رو میفرسته ؟ -
@romisa1234 ن . به یکی دارم کتاب پست میکنم. میگه هزینه پستو به عهده من بزن دم در میدم ب پستچی!
-
@romisa1234 ن . به یکی دارم کتاب پست میکنم. میگه هزینه پستو به عهده من بزن دم در میدم ب پستچی!
نه این نمیشه
باید وقتی پست میکنید به متصدی پست پول رو بدین :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
نه این نمیشه
باید وقتی پست میکنید به متصدی پست پول رو بدین :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@1540557162 خیلی زرنگی
-
@1540557162 خیلی زرنگی
amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 خیلی زرنگی
ربطی نداشت
بیخیال
ممنون -
بهترین انتشارات مهروماه ! هههههر چی بخوای رایگان میاره. با بیشترین تخفیف. واقعا عالین ((:
عوضش کتاباشون خوب نیست:)
من از گاج مارکت ، رنگی رنگی و..خرید کردم -
reza213 فروشگاه فقط گاج مارکت . انتشارات دیگش هم تخفیف داره . پول پستت هم در میاد
-
reza213 فروشگاه فقط گاج مارکت . انتشارات دیگش هم تخفیف داره . پول پستت هم در میاد
لوازم التحریرش فوق العادن
ما خرید کردیم هزینه پستشم رایگان شد:) -
amirhossein7516 پول پستو میگیره چی!!! من از مهروماه خرید میکنم کتاب رو بیش از 50درصدم تخفیف گرفتم! با پست رایگان
-
لوازم التحریرش فوق العادن
ما خرید کردیم هزینه پستشم رایگان شد:) -
amirhossein7516 پول پستو میگیره چی!!! من از مهروماه خرید میکنم کتاب رو بیش از 50درصدم تخفیف گرفتم! با پست رایگان
reza213 مهر و ماه کتاباش فقط مال خودشه ولی گاج یه فروشگاه اینترنتیه. بالا 100 تومن هم رایگانه. اصلا پول پستش هم چیزی نیست. همیشه خدا هم تخفیف دارن. اصلا عشقن
-
reza213 مهر و ماه کتاباش فقط مال خودشه ولی گاج یه فروشگاه اینترنتیه. بالا 100 تومن هم رایگانه. اصلا پول پستش هم چیزی نیست. همیشه خدا هم تخفیف دارن. اصلا عشقن
amirhossein7516 بیشتر از مهروماه ک تخفیف نمیده. این یک!! دوم اینکه از مهروماه کتاب 4000هزاری هم بگیری رایگان میاره. ههههههرجای ایران باشی!! ولی گاج بالای 100تومن!! کی حالا یهویی 100تومن میخره!
-
بعضی وقتا هم تخفیفای ویژه میذارن
-
amirhossein7516 بیشتر از مهروماه ک تخفیف نمیده. این یک!! دوم اینکه از مهروماه کتاب 4000هزاری هم بگیری رایگان میاره. ههههههرجای ایران باشی!! ولی گاج بالای 100تومن!! کی حالا یهویی 100تومن میخره!
reza213 می گم گاج همه انتشارات رو داره. خیلی لجبازیا
-
کتاب کمک درسی و تست فقط کتاب های جامع و نقره ای گاج
بقیش سوسول بازیه
ینی ی قطری دارن من ک از اول سال میخونم به نصفش نرسیدم هنوز