Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انگيزه
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

انگيزه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
4.3k دیدگاه‌ها 542 کاربران 265.5k بازدیدها 468 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • romisaR آفلاین
    romisaR آفلاین
    romisa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

میلتون با وجود اینکه نابینا بود، می نوشت. بتهوون در حالی که ناشنوا بود ، آهنگ می ساخت. هلن کلر درحالی که نابینا و ناشنوا بود ، سخنرانی می کرد. رنوار در حالی که دست هایش دچار عارضه ی رماتیسمی بود ، نقاشی می کرد. مجسمه ساز مکزیکی بعد از قطع دست راستش ، ساختن مجسمه ای را که آغاز کرده بود با دست چپ به پایان رساند.
    شما هم می توانید علیرغم سختی ها و مشکلات خود را به هدف برسانید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • م آفلاین
      م آفلاین
      مهدی2020
      دانش آموزان آلاء

اول سال توی تابستون؛ گفتم امسال دیگه می ترکونم؛
      سالو طوفانی شروع کردم
      خیلی عالی
      هر روزش بهتر از دیروز، مدرسه ازمون چن تا ازمون تستی گرفت برای اولین بار بود که تو مدرسه ای که کلی شاگرد خوب داره اول می شدم نه یه ازمون همه رو
      اما یکم سست شدم و وسط مرداد خیلی مطالعه ام کم شد (روزی 2 ساعت)
      گذشت تا شهریور که تقریبا تعطیل شد
      گفتم از مهر می ترکونم
      ازمون اول قلمچی جزوه هزار و پونصد نفر اول کشور شدم
      ولی بازم رفته رفته از انگیزم کم شد تا ازمون اخر هر ازمون هزارتا بدتر شدم تا اخری که شدم 6 هزار
      گفتم دی جبران میکنم
      اره تا پریروز روزی 12-13 ساعت داشتم میخوندم ولی...
      دوباره همون اش و همون کاسه! نمیدونم مشکل لعنتیم کجاس
      خدایا خودت کمک کن همیشه در بالاترین سطحم باشم اما نمیشه که نمیشه

paripariP 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • م مهدی2020

اول سال توی تابستون؛ گفتم امسال دیگه می ترکونم؛
        سالو طوفانی شروع کردم
        خیلی عالی
        هر روزش بهتر از دیروز، مدرسه ازمون چن تا ازمون تستی گرفت برای اولین بار بود که تو مدرسه ای که کلی شاگرد خوب داره اول می شدم نه یه ازمون همه رو
        اما یکم سست شدم و وسط مرداد خیلی مطالعه ام کم شد (روزی 2 ساعت)
        گذشت تا شهریور که تقریبا تعطیل شد
        گفتم از مهر می ترکونم
        ازمون اول قلمچی جزوه هزار و پونصد نفر اول کشور شدم
        ولی بازم رفته رفته از انگیزم کم شد تا ازمون اخر هر ازمون هزارتا بدتر شدم تا اخری که شدم 6 هزار
        گفتم دی جبران میکنم
        اره تا پریروز روزی 12-13 ساعت داشتم میخوندم ولی...
        دوباره همون اش و همون کاسه! نمیدونم مشکل لعنتیم کجاس
        خدایا خودت کمک کن همیشه در بالاترین سطحم باشم اما نمیشه که نمیشه

paripariP آفلاین
        paripariP آفلاین
        paripari
        فارغ التحصیلان آلاء

مهدی2020
        چون از خودت انتظار داری برادر

دانشجو
        کمک در امور مشاوره بصورت رایگان دراسرع وقت :)

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • paripariP paripari

مهدی2020

م آفلاین
          م آفلاین
          مهدی2020
          دانش آموزان آلاء

paripari در انگيزه گفته است:

مهدی2020

Hاگه مشکل کمبود انگیزم رفع شه راحت زیر 1500 میتونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • R.MaryamR آفلاین
            R.MaryamR آفلاین
            R.Maryam
            دانش آموزان آلاء

به نام خدایی که همین نزدیکیست ....
            این روزها حال وهوای دل من وتو بارونیه
            دیدی تو روزای بارونی دوست نداریم تو فضای کوچیک ودلگیر خونه بمونیم این همون حس این روزای ماست که میخوایم از این کالبدی که برای خودمون ساختیم بیایم خودمونو بکشیم بیرون
            حس میکنیم دنیا واسمون خیلی کوچیک شده ؛ کوچیکتر از اونی که بتونیم حتی یک روز با وجدان راحت نفس بکشیم وزندگی کنیم....
            چیزی که حال من وتو رو بدکرده : اسیر شدن تو ریسمان عذاب وجدان خودمونه روز به روز ضخامتش بیشتر میشه و احساس خفگی من وتو هم بیشتر...
            اگه معدل پایینی داری ؛ اگه تو زندگی هیچ وقت لذت بهترین بودن رو نچشیدی؛ اگه مثل من یه پشت کنکوری ای که خیلی از تلنگرها برات تکراریه؛ اگه رتبه پارسالت سیلی محکمی تو گوشت زده؛ اگه حرفای اینو اون که مدام قضاوتت میکنن به بی ارادگی وتنبلی مثل یه پتک تو سرت کوبیده میشه؛ اگه از کوچکترین تفریحاتت هم زدی اما هنوز اونی نیستی که میخوای ؛ اگه کار هرروزت شده اشک ریختن
            اگه دنبال یه دستاویزی میگردی واسه چنگ زدن وبالا اومدن اما حتی بهترین دوستات هم از حرفای همیشگیت خسته شدن و معلم و...هم از کم همتی تو خسته شدن وتو رو به حال خودت رها کردن
            اگه همه این افکار مثل یه کنه افتاده به جونت و خنتو میمکه واگه تو این افکار خودت زندونی شدی میخوام بهت بگم
            آهای زندونی !!!
            سرتو بالا بگیر ...اومدم ملاقاتی....نه کمپوت وآجیل آوردم...نه یه بغل خبر خوب از بیرون ...فقط چند دقیقه ای گوش دلتو لازم دارم واسه چند کلمه حرف حساب...
            میخوام فارغ از اینکه کی هستی والان چه وضعیتی داری چند دقیقه ای سرتو از کیسه ی دغدغه هات بکشی بیرون وبایه نفس عمیق به حرفام گوش بدی...
            اینایی که گفتم وضعیت من وتوه ...حقیقته...و نمیشه کتمانش کرد...نمیشه تاریخ واسه ما برگرده تا یه جور دیگه بیایم جلو...تا اینجای زندگی اشتباه رفتیم...اما همه ی این حسای تلخ رو یادآوری کردم که ...اول یادمون بیاد باید قبول کنیم شرایط فعلی رو..
            اما حالا که ظرف حوصلت از کارای خودت سرریز شده میزنی به دل کوه وفریاد میزنی....کمکم کن....و بارها وبارها میشنوی کمکم کن...کمکم کن...کمکم کن...

و اونجاست که صدای کمکم کن خودت وقتی تو گوشت میپیچه به یاد میاری تنها کسی که میتونه به تو کمک کنه خوده تویی...بغضت میترکه وزانو میزنی و برای آخرین بار تصمیم میگیری که تغییر کنی...
            رسیدی به این حقیقت که باید تغییر کنی??? اگه رسیدی باقیشو بخون...
            میخوایم بریم یه سفر؛سفری که مقصدش رسیدن به یه استایل جدید از خودمونه...آره درست فهمیدی ...میخوایم بریم سفر تغییر ...اونم از جنس تغییر خودمون...باید وقتی برمیگردیم هیچ کس من وتو رو نشناسه...هرکسی تو عمق وجودش به رضایت از خودش نرسیده ومیخواد تغییر کنه قطار تغییر درحال حرکته...وقتی من وتو قصد سفر میکنیم یه عده زمزمشون وایسا حالا باهم شروع میکنیمه ؛اینا همونایی ان که هرروز تو گوشمون میگفتن از فردا خوب میخونیم...یه عده هم میگن اگه رفتی دیگه برنگرد اینها اونایی ان که چون ما از اونها پایین تر بودیم وجودمون بهشون اعتماد بنفس میداد بنابراین تحمل بهتر از اونا شدنمون رو ندارن...اما فارغ از همه این حرفها تو تصمیمت رو گرفتی ...
            باخودت میگی: من چرا اینجوری باشم ساکتو برمیداری و میدویی سمت قطار...صدای لوکوموتیو وسوت قطار خبر از چندثانیه فرصت باقی مونده واسه سوارشدن میده...3...2....1...سفر آغاز میشه ؛

این سفریه فرصتیه که یه تبر برداریم و تیشه به ریشه ی عادتهایی بزنیم که روز وشب مارو رسوندن به این عذاب وجدان...مسافرای این قطار همه رتبه برترهای آزمون ها ان شاید بجز تو.
            اما تو ..تا قطار شروع میکنه به حرکت یه حس غربتی رو دلت سنگینی میکنه انگار از جنس همسفرات نیستی انگار خیلی باهاشون فرق داری ..این غربت انقدر رو دلت سنگینی میکنه که میخوای اولین ایستگاه پیاده شی و برگردی آخه چندنفری از سختیای راه میگن...اما یاد همه اون روزهایی که فقط با اشک منتظر گذشتنشون بودی میفتی ویه سیلی به خودت میزنی ومیگی نه یا میمیرم یا تغییر میکنمو برمیگردم...این غربت بهای سفر خودسازیه...
            باتمام وجودت محو مسیر میشی ...برخلاف همیشه انگار همه چیز برات تازگی داره...خوشحالی پاتو مسیری گذاشتی که سالها فقط تو رویاهات آرزوشو داشتی...آره مسیر تغییر و میگم...
            قطار اولین ایستگاه توقف میکنه ...ایستگاه ارتباطات ؛ تلویزیون؛ تلگرام ؛ اینترنت ؛تلفن و....طبق عادتهای قدیمی باهیجان میری سمت در اما انگار تو تنها کسی هستی که میخوای پیاده شی ...پس میفهمی این اولین عادت آدمهای موفقه که از بین تمام پیشنهاداتی که این دنیا بهشون میده تنها اونی رو انتخاب میکنن که در جهت هدفشونه و یه نفر به سمتت میاد ومیگه عزیزمن تو یه مسافری...یه مسافر اگه بخواد میخ چادرشو هرجایی سفت کنه از سفر جامیمونه...باید از این تعلقات رهابشی...
            کم کم تاریکیه هوا به اوج خودش میرسه منتظر یه فرصت میگردی تا به بقیه بگی که اون تخته کنار پنجره واسه توئه و تو قراره روش بخوابی بالاخره طاقت نمیاری و میگی اما انگار تنها چیزی که واسه اینها مهم نیست خوابه یکی میگه من که هنوز توان دارم ادامه میدم اون یکی میگه دیگه 2-3ساعت خواب این حرفارونداره ...

ازخودت خجالت میکشی که تو تو تمام زمان درس خوندنت داشتی فکر میکردی کی 12میشه بخوابی دومین درس امروز روهم یاد میگیری اما چراغی که هنوز روشنه بهت میگه از این جماعت کم نیارو ادامه بده به خودت میگی این جماعت همه کارهاشون از فیلتر هدفشون میگذره اما در مورد من بالعکس بوده....
            بعد از اینکه از خواب بیدار میشی یادت نمیاد کی از فرط خستگی روی کتاب ها خوابت برده برای اولین بار لبخند رضایت از تلاشت روی صورتت شکل میگیره .میری سراغ صبحانه میبینی بر خلاف شیطنت های تو انگار بقیه یه چیزی رو زمزمه میکنن...بله...تاریخ ادبیات ...دیگه حرصت درمیاد و داد میزنی که ای بابا دیگه 5 دقیقه صبحانه رو بذارین راحت و با آرامش بخوریم که یکی میگه آرامش ما تو اینه که بدونیم از لحظه لحظه زندگی واسه رسیدن به هدفمون استفاده میکنیم وتلاش میکنیم یه آن یه پتکی رو قلبت میخوره...
            یادت میاد اون روزهایی رو که دیربیدار میشدی و بقیه روز هم میگذروندی تا از فردا اول صبح شروع کنی اما اینها حتی 5دقیقه...باخودت میگی این هم تغییر سوم...شروع میکنی به درس خوندنکه یه آن چشمت میخوره به

پاسخ برگ سیاه شده کنارت 400تست?چی? تغییر چهارم تست زیاد

بالاخره به ایستگاه آخر میرسی ایستگاه آزمون آره انگار تنها ایستگاهییه که همه پیاده میشن...آزمون اونی نمیشه که میخواستی وقتی میای بیرون نمیخوای دیگه ادامه بدی به سفر تغییرو همه حرکات خوبت رو زیر سوال میبری وبا خودت میگی نه...من .. نمیتونم موفق شم....درعین حال بقیه همسفراتو میبینی که چقدر خوشحالن با خودت میگی حتما خیلی خوب دادن اما وقتی دفترچه یکیشون رو میبینی و میگی توهم ...میگه آره سر جلسه فهمیدم که این مطالب رو سطحی فهمیدم باید بیشتر تست بزنم و کار کنم...خدای من!اونجایی که من داشتم تو سر خودم میزدم و میگفتم که چرا یادم نمیاد اینا به چی فکر میکردن !
            پس دوباره به قطار برمیگردی و میفهمی که این پایان کار نیست.

تو این سفر 40 روزه که اسمشو گذاشتم چله تغییر یعنی 40روز متفاوت زندگی کردن خیلی خسته ی سفر شدی اما انگار یه سمباده ای ذره ذره روحت رو صیقل داده و همه اون گرد وخاک های انگیزتو گرفته هرچی فکر میکنی تا حس و حال قبل از سفرت رو به یاد بیاری نمیتونی تو دیگه اون آدم نیستی...
            چندنفری به استقبالت میان یکی گل بهت میده یکی شیرینی پخش میکنه یکی بهت تبریک میگه چند نفری با نگاههای حسادت آمیز تعقیبت میکنن یکی از دوستای واقعیت بغلت میکنه و میگه مرحبا به ارادت ..بین همه ی اینا یکی میاد جلو و میگه از تجربه سفرت برامون بگو و تو تو یه جمله خلاصه میکنی؛
            ایجاد تغییرات بزرگ زندگی سخت وترسناک است اما میدانید ترسناک تر از آن چیست "حسرت"
            گفتی حسرت به یاد داستان خرگوش و لاک پشت افتادم 😞
            هیچ وقت آواز قناری تکراری نمیشه پس نذاریم من وتو هم مدام تکرار شیم باهمون اشتباهات. همه میتونید این سفر 40 روزه ی چله تغییر روتجربه کنید فقط کافیه مثل من شروع کنید متفاوت زندگی کنید اونوقته که زبان حال خیلیامون میشه:
            از امروز به بعد به گذشته ام نگاه میکنم لبخند زده و میگویم من توانستم به همه آنهایی که میگفتند نمیتوانی چیره شوم...

در دنیایی که تمام خوبی ها بایک بدی فراموش می شود
            حق بده که عاقلانه زندگی کنم نه عاشقانه

sheydadb37S 1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • R.MaryamR R.Maryam

به نام خدایی که همین نزدیکیست ....
              این روزها حال وهوای دل من وتو بارونیه
              دیدی تو روزای بارونی دوست نداریم تو فضای کوچیک ودلگیر خونه بمونیم این همون حس این روزای ماست که میخوایم از این کالبدی که برای خودمون ساختیم بیایم خودمونو بکشیم بیرون
              حس میکنیم دنیا واسمون خیلی کوچیک شده ؛ کوچیکتر از اونی که بتونیم حتی یک روز با وجدان راحت نفس بکشیم وزندگی کنیم....
              چیزی که حال من وتو رو بدکرده : اسیر شدن تو ریسمان عذاب وجدان خودمونه روز به روز ضخامتش بیشتر میشه و احساس خفگی من وتو هم بیشتر...
              اگه معدل پایینی داری ؛ اگه تو زندگی هیچ وقت لذت بهترین بودن رو نچشیدی؛ اگه مثل من یه پشت کنکوری ای که خیلی از تلنگرها برات تکراریه؛ اگه رتبه پارسالت سیلی محکمی تو گوشت زده؛ اگه حرفای اینو اون که مدام قضاوتت میکنن به بی ارادگی وتنبلی مثل یه پتک تو سرت کوبیده میشه؛ اگه از کوچکترین تفریحاتت هم زدی اما هنوز اونی نیستی که میخوای ؛ اگه کار هرروزت شده اشک ریختن
              اگه دنبال یه دستاویزی میگردی واسه چنگ زدن وبالا اومدن اما حتی بهترین دوستات هم از حرفای همیشگیت خسته شدن و معلم و...هم از کم همتی تو خسته شدن وتو رو به حال خودت رها کردن
              اگه همه این افکار مثل یه کنه افتاده به جونت و خنتو میمکه واگه تو این افکار خودت زندونی شدی میخوام بهت بگم
              آهای زندونی !!!
              سرتو بالا بگیر ...اومدم ملاقاتی....نه کمپوت وآجیل آوردم...نه یه بغل خبر خوب از بیرون ...فقط چند دقیقه ای گوش دلتو لازم دارم واسه چند کلمه حرف حساب...
              میخوام فارغ از اینکه کی هستی والان چه وضعیتی داری چند دقیقه ای سرتو از کیسه ی دغدغه هات بکشی بیرون وبایه نفس عمیق به حرفام گوش بدی...
              اینایی که گفتم وضعیت من وتوه ...حقیقته...و نمیشه کتمانش کرد...نمیشه تاریخ واسه ما برگرده تا یه جور دیگه بیایم جلو...تا اینجای زندگی اشتباه رفتیم...اما همه ی این حسای تلخ رو یادآوری کردم که ...اول یادمون بیاد باید قبول کنیم شرایط فعلی رو..
              اما حالا که ظرف حوصلت از کارای خودت سرریز شده میزنی به دل کوه وفریاد میزنی....کمکم کن....و بارها وبارها میشنوی کمکم کن...کمکم کن...کمکم کن...

و اونجاست که صدای کمکم کن خودت وقتی تو گوشت میپیچه به یاد میاری تنها کسی که میتونه به تو کمک کنه خوده تویی...بغضت میترکه وزانو میزنی و برای آخرین بار تصمیم میگیری که تغییر کنی...
              رسیدی به این حقیقت که باید تغییر کنی??? اگه رسیدی باقیشو بخون...
              میخوایم بریم یه سفر؛سفری که مقصدش رسیدن به یه استایل جدید از خودمونه...آره درست فهمیدی ...میخوایم بریم سفر تغییر ...اونم از جنس تغییر خودمون...باید وقتی برمیگردیم هیچ کس من وتو رو نشناسه...هرکسی تو عمق وجودش به رضایت از خودش نرسیده ومیخواد تغییر کنه قطار تغییر درحال حرکته...وقتی من وتو قصد سفر میکنیم یه عده زمزمشون وایسا حالا باهم شروع میکنیمه ؛اینا همونایی ان که هرروز تو گوشمون میگفتن از فردا خوب میخونیم...یه عده هم میگن اگه رفتی دیگه برنگرد اینها اونایی ان که چون ما از اونها پایین تر بودیم وجودمون بهشون اعتماد بنفس میداد بنابراین تحمل بهتر از اونا شدنمون رو ندارن...اما فارغ از همه این حرفها تو تصمیمت رو گرفتی ...
              باخودت میگی: من چرا اینجوری باشم ساکتو برمیداری و میدویی سمت قطار...صدای لوکوموتیو وسوت قطار خبر از چندثانیه فرصت باقی مونده واسه سوارشدن میده...3...2....1...سفر آغاز میشه ؛

این سفریه فرصتیه که یه تبر برداریم و تیشه به ریشه ی عادتهایی بزنیم که روز وشب مارو رسوندن به این عذاب وجدان...مسافرای این قطار همه رتبه برترهای آزمون ها ان شاید بجز تو.
              اما تو ..تا قطار شروع میکنه به حرکت یه حس غربتی رو دلت سنگینی میکنه انگار از جنس همسفرات نیستی انگار خیلی باهاشون فرق داری ..این غربت انقدر رو دلت سنگینی میکنه که میخوای اولین ایستگاه پیاده شی و برگردی آخه چندنفری از سختیای راه میگن...اما یاد همه اون روزهایی که فقط با اشک منتظر گذشتنشون بودی میفتی ویه سیلی به خودت میزنی ومیگی نه یا میمیرم یا تغییر میکنمو برمیگردم...این غربت بهای سفر خودسازیه...
              باتمام وجودت محو مسیر میشی ...برخلاف همیشه انگار همه چیز برات تازگی داره...خوشحالی پاتو مسیری گذاشتی که سالها فقط تو رویاهات آرزوشو داشتی...آره مسیر تغییر و میگم...
              قطار اولین ایستگاه توقف میکنه ...ایستگاه ارتباطات ؛ تلویزیون؛ تلگرام ؛ اینترنت ؛تلفن و....طبق عادتهای قدیمی باهیجان میری سمت در اما انگار تو تنها کسی هستی که میخوای پیاده شی ...پس میفهمی این اولین عادت آدمهای موفقه که از بین تمام پیشنهاداتی که این دنیا بهشون میده تنها اونی رو انتخاب میکنن که در جهت هدفشونه و یه نفر به سمتت میاد ومیگه عزیزمن تو یه مسافری...یه مسافر اگه بخواد میخ چادرشو هرجایی سفت کنه از سفر جامیمونه...باید از این تعلقات رهابشی...
              کم کم تاریکیه هوا به اوج خودش میرسه منتظر یه فرصت میگردی تا به بقیه بگی که اون تخته کنار پنجره واسه توئه و تو قراره روش بخوابی بالاخره طاقت نمیاری و میگی اما انگار تنها چیزی که واسه اینها مهم نیست خوابه یکی میگه من که هنوز توان دارم ادامه میدم اون یکی میگه دیگه 2-3ساعت خواب این حرفارونداره ...

ازخودت خجالت میکشی که تو تو تمام زمان درس خوندنت داشتی فکر میکردی کی 12میشه بخوابی دومین درس امروز روهم یاد میگیری اما چراغی که هنوز روشنه بهت میگه از این جماعت کم نیارو ادامه بده به خودت میگی این جماعت همه کارهاشون از فیلتر هدفشون میگذره اما در مورد من بالعکس بوده....
              بعد از اینکه از خواب بیدار میشی یادت نمیاد کی از فرط خستگی روی کتاب ها خوابت برده برای اولین بار لبخند رضایت از تلاشت روی صورتت شکل میگیره .میری سراغ صبحانه میبینی بر خلاف شیطنت های تو انگار بقیه یه چیزی رو زمزمه میکنن...بله...تاریخ ادبیات ...دیگه حرصت درمیاد و داد میزنی که ای بابا دیگه 5 دقیقه صبحانه رو بذارین راحت و با آرامش بخوریم که یکی میگه آرامش ما تو اینه که بدونیم از لحظه لحظه زندگی واسه رسیدن به هدفمون استفاده میکنیم وتلاش میکنیم یه آن یه پتکی رو قلبت میخوره...
              یادت میاد اون روزهایی رو که دیربیدار میشدی و بقیه روز هم میگذروندی تا از فردا اول صبح شروع کنی اما اینها حتی 5دقیقه...باخودت میگی این هم تغییر سوم...شروع میکنی به درس خوندنکه یه آن چشمت میخوره به

پاسخ برگ سیاه شده کنارت 400تست?چی? تغییر چهارم تست زیاد

بالاخره به ایستگاه آخر میرسی ایستگاه آزمون آره انگار تنها ایستگاهییه که همه پیاده میشن...آزمون اونی نمیشه که میخواستی وقتی میای بیرون نمیخوای دیگه ادامه بدی به سفر تغییرو همه حرکات خوبت رو زیر سوال میبری وبا خودت میگی نه...من .. نمیتونم موفق شم....درعین حال بقیه همسفراتو میبینی که چقدر خوشحالن با خودت میگی حتما خیلی خوب دادن اما وقتی دفترچه یکیشون رو میبینی و میگی توهم ...میگه آره سر جلسه فهمیدم که این مطالب رو سطحی فهمیدم باید بیشتر تست بزنم و کار کنم...خدای من!اونجایی که من داشتم تو سر خودم میزدم و میگفتم که چرا یادم نمیاد اینا به چی فکر میکردن !
              پس دوباره به قطار برمیگردی و میفهمی که این پایان کار نیست.

تو این سفر 40 روزه که اسمشو گذاشتم چله تغییر یعنی 40روز متفاوت زندگی کردن خیلی خسته ی سفر شدی اما انگار یه سمباده ای ذره ذره روحت رو صیقل داده و همه اون گرد وخاک های انگیزتو گرفته هرچی فکر میکنی تا حس و حال قبل از سفرت رو به یاد بیاری نمیتونی تو دیگه اون آدم نیستی...
              چندنفری به استقبالت میان یکی گل بهت میده یکی شیرینی پخش میکنه یکی بهت تبریک میگه چند نفری با نگاههای حسادت آمیز تعقیبت میکنن یکی از دوستای واقعیت بغلت میکنه و میگه مرحبا به ارادت ..بین همه ی اینا یکی میاد جلو و میگه از تجربه سفرت برامون بگو و تو تو یه جمله خلاصه میکنی؛
              ایجاد تغییرات بزرگ زندگی سخت وترسناک است اما میدانید ترسناک تر از آن چیست "حسرت"
              گفتی حسرت به یاد داستان خرگوش و لاک پشت افتادم 😞
              هیچ وقت آواز قناری تکراری نمیشه پس نذاریم من وتو هم مدام تکرار شیم باهمون اشتباهات. همه میتونید این سفر 40 روزه ی چله تغییر روتجربه کنید فقط کافیه مثل من شروع کنید متفاوت زندگی کنید اونوقته که زبان حال خیلیامون میشه:
              از امروز به بعد به گذشته ام نگاه میکنم لبخند زده و میگویم من توانستم به همه آنهایی که میگفتند نمیتوانی چیره شوم...

sheydadb37S آفلاین
              sheydadb37S آفلاین
              sheydadb37

@r-maryam عالییییییییییییییی😍 😍

منو هیشکی نمیفهمه جز تو یه نفر...

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • zahra.77Z آفلاین
                zahra.77Z آفلاین
                zahra.77
                خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاء

یعنی میشه کسی ک صفره صفره از الان شروع کنه و موفق بشه؟بنظرمن شدنی نیست...نظر شماهاچیه😖

اون احمقی که توی چشمای من دیدی:انعکاس تصویر خودت بود..

Dr.SaraaaD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • zahra.77Z zahra.77

یعنی میشه کسی ک صفره صفره از الان شروع کنه و موفق بشه؟بنظرمن شدنی نیست...نظر شماهاچیه😖

Dr.SaraaaD آفلاین
                  Dr.SaraaaD آفلاین
                  Dr.Saraaa

@dr-sogand-77
                  تو به پزشکی علاقه داری در حالی که 6 ماه زمان رو نادیده میگیری و میگی وقت کمه!
                  تویی که اگه پزشک شدی حتی اگه 99% به بیمار امیدی نباشه برای اون 1% باید نهایت ِ تلاشتو با توکل به خدا بکنی و روحیه بیمارتم حفظ کنی:)
                  #ایمان سرور پور

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  6
                  • M.anM آفلاین
                    M.anM آفلاین
                    M.an
                    مدیر

دکتر احمد حلت:
                    💎به امید مکث دنیا نباش

امیروالایم!
                    یادت هست هروقت باهم فیلم‌های ضبط شده ورزشی را نگاه می‌کردیم،گاهی که مهمانی از راه می‌رسید ، فورا با فشار کلید مکث فیلم را نگاه می‌داشتی و به کارت می‌رسیدی؟
                    اینجا می‌خواهم حقیقتی را به تو بگویم و آن این است که فیلم زندگی کلید مکث ندارد . فیلم پخش می‌شود چه من و تو حواسمان باشد چه نباشد!
                    بنابراین امیروالاجان!فرصت‌های هر روزی را در همان روز شکار کن و هیچ کاری را به تاخیر میانداز .
                    وقتی چرخ روزگار پیوسته در حرکت و حتی یک لحظه هم از حرکت نمی‌ایستد صحبت از متوقف ساختن بی‌معناست . باید در حین حرکت سوار قطار زندگی شوی و ره‌توشه‌ات در هر لحظه همین چیزهایی است که الان در اختیار داری . آن‌ها که در ایستگاه‌های زندگیشان می‌ایستند تا بهترین قطار از راه برسد ، سخت در اشتباهند . خبر ندارند که با از دست دادن هر قطار بخشی از زندگی و فرصت‌های طلایی آن‌را از دست می‌دهند .

📚دل‌نوشته‌احمدبه‌امیروالا
                    ❌➕

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    5
                    • M.anM آفلاین
                      M.anM آفلاین
                      M.an
                      مدیر
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده

دکتر احمد حلت:

💎وقتت را روی چیزی که نمی‌توانی کنترل کنی هدر مده!
                      امیروالایم!
                      فکر و حس هر انسانی مال خودش است . هر آدمی برای خودش دنیایی دارد و در این دنیای شخصی هم منطق مخصوص به خود را حاکم می‌داند . ما آدم‌ها خیلی هنر کنیم فقط می‌توانیم ذهن و حس و جسم خودمان را کنترل کنیم . در واقع کسانی که سعی می‌کنند با ترفند یا حیله نظر مثبت بقیه را به خود جلب کنند، مفت و مسلم عمر گرانمایه خود را سر هیچ و پوچ هدر می‌دهند .
                      امیروالای خوبم!
                      حتی یک لحظه از عمر خود را برای جلب نظر دیگران تلف نکن . عالی و والا که باشی درخشش در تمام وجود تو و کارها و شاهکارهایت ظاهر می‌شود و آن‌ها که صاحب‌نظرند تو را بی‌آنکه متوجه باشی می‌بینند .
                      روی خودت و ظرفیت‌ها و استعدادها و توانایی‌های خودت تمرکز کن . این‌ها تنها چیزهایی هستند که فقط تو می‌توانی کنترلشان کنی .

📚دلنوشته‌های‌احمدبه‌امیروالا
                      ❌➕

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      6
                      • M.anM آفلاین
                        M.anM آفلاین
                        M.an
                        مدیر

دکتر احمد حلت:

💎هیچ پنجره‌ای را شکسته به حال خود رها مکن .
                        امیروالای مهربان پدر!
                        نقص‌های کوچک و به ظاهر بی‌اهمیت می‌توانند روزنه‌ای شوند برای ورود و مداخله و نفوذ آدم‌های مزاحمی که اساسا دلیلی برای حضورشان در زندگی ما وجود ندارد . در روانشناسی اجتماعی از اصطلاح "پنجره شکسته" برای این موضوع استفاده می‌شود . آنها معتقدند که اگر خانه‌ای پنجره‌اش شکسته باشد و صاحب خانه برای ترمیم آن اقدامی نکند ، به تدریج افراد شرور آن خانه را پاتوق خود می‌کنند .
                        امیروالای خوبم!
                        سعی کن نواقص کوچکی که در رفتار ، گفتار و برنامه‌ها و فعالیت‌های زندگی‌ات وجود دارد را تا حد امکان برطرف کنی . من در سخنرانی‌هایم بارها گفته‌ام که اگر بدنه ماشین شما خاکی و غبار گرفته نباشد،رهگذران بامزه جرات نمی‌کنند و اصلا نمی‌توانند با انگشت روی بدنه ماشین نقاشی کنند .
                        ماشینی هم که رویش نوشته شده "لطفا مرا بشویید" حتی اگر بسیار گران قیمت هم باشد ، اما حضور همین نوشته و گرد و غبار نشسته روی آن،به بقیه پیغام می‌دهد که این ماشین صاحب دلسوز ندارد !

📚دلنوشته احمدبه‌امیروالا
                        ❌➕

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • moM آفلاین
                          moM آفلاین
                          mo

یا بدستش بیار
                          یا بشین و نگاه کن دیگران چجوری بدستش میارن

بعضیا انقدخوبن کـ اگـه کنار خودم نگهـشون دارم بهشون ظلم کردم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • M.anM آفلاین
                            M.anM آفلاین
                            M.an
                            مدیر

توانش رو نداري...
                            اين نقطه ضعفِ توئه...
                            از كجا معلوم؟؟؟
                            كي ميدونه ؟؟؟
                            آدما خدا نيستن...
                            شايد ضعيف ترين چيزي كه تو از ديد ديگران داري
                            درخشان ترين اتفاق زندگيت رو رقم بزنه...
                            خودت رو بشناس رفيق
                            در ضعفهات الماس هايي هست كه نياز به پيدا شدن براي درخشيدن دارن.
                            ((خدا معجزه اي براي همه رقم بزنه... كوچك، زيبا و درخشان...))
                            #ايمان_سرورپور

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            5
                            • moM آفلاین
                              moM آفلاین
                              mo

اهمیتی ندارد در کدام دهه از زندگییتان هستید
                              استعدادی درون شما نهفته است که محدود شده است
                              استعدادی که فریاد میزند: ((مرا آزاد کن !))

بعضیا انقدخوبن کـ اگـه کنار خودم نگهـشون دارم بهشون ظلم کردم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • romisaR آفلاین
                                romisaR آفلاین
                                romisa

همه ی اون چیزایی که بهشون یه چشم استراحت نگاه می کنی بعد کنکور هم هست اما این 5 ماه دیگه هیچوقت بر نمی گرده.
                                اینترنت رو میشه دوباره خرید و خیلی چیزای دیگه رو میشه بعدا هم انجام داد اما تایم الانو .....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                6
                                • romisaR آفلاین
                                  romisaR آفلاین
                                  romisa

طوری درس بخون که بهترین خودت باشی
                                  طوری که مردادماه این تو باشی که رشته و دانشگاهت رو انتخاب کنی نه اینکه رشته و دانشگاه تو رو انتخاب کنه
                                  .
                                  .
                                  .
                                  حرف نه . عمل کن
                                  نشون بده که به خیلی چیزا میتونی نه بگی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  7
                                  • romisaR آفلاین
                                    romisaR آفلاین
                                    romisa

https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/21/3513
                                    20 دقه اول

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • romisaR romisa

20 دقه اول

M.anM آفلاین
                                      M.anM آفلاین
                                      M.an
                                      مدیر

@romisa1234 در انگيزه گفته است:

20 دقه اول

از کارت خیلی خوشم اومد
                                      آورین
                                      بچه های دیگه هم انجام بدن خوب میشه
                                      دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • J آفلاین
                                        J آفلاین
                                        joy

0_1517488514393_keep-calm-you-lose-i-win.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Dr.SaraaaD آفلاین
                                          Dr.SaraaaD آفلاین
                                          Dr.Saraaa

تا وقتی به تلاشت ادامه بده که بگی: پنس لطفا 😍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          5
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 40
                                          • 41
                                          • 42
                                          • 43
                                          • 44
                                          • 217
                                          • 218
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه