هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
hosainmahmoudi
چاره دیگه ای نبود
نمیشد به فرستنده توهین کنم کهپریسا علیخانی بگفتی مرگ بر اسراییل
-
آمریکا خیلی بد نام شده آخه برا دسر هم باید بگی مرگ بر آمریکا
hosainmahmoudi
مرگ بر انگلیس -
پریسا علیخانی بگفتی مرگ بر اسراییل
hosainmahmoudi
مرگ بر اسراییل -
hosainmahmoudi
چاره دیگه ای نبود
نمیشد به فرستنده توهین کنم کهپریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
hosainmahmoudi
چاره دیگه ای نبود
نمیشد به فرستنده توهین کنم کهنه بیا توهین کن
-
-
-
@dr-saraaa
نه
رفتم بیرون خوردم
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
#پندانه
روزی شیخ جعفر شوشتری را دیدند که در کنار جویی نشسته و بلند بلند گریه میکند. شاگردان شیخ، با دیدن این اوضاع نگران شدند و پرسیدند:
«استاد، چه شده كه اینگونه اشك میريزيد؟ آيا کسی به شما چیزی گفته؟»
شیخ جعفر در میان گریهها گفت: «آری، یکی از لاتهای این اطراف حرفی به من زده که پریشانم کرده.»
همه با نگرانی پرسیدند: «مگر چه گفته؟»
شیخ در جواب من می گوید:
«او به من گفت شیخ جعفر، من همانی هستم که همه در مورد من میگویند.
آیا تو هم همانی هستی که همه میگویند؟! و اين سؤال حالم را عجيب دگرگون كرد.#جنبش_مصاف
-
لحن تند و زیبای اقای امینی
بیگ لایک داره واقعا
-
-
-
-
#پندانه
روزی شیخ جعفر شوشتری را دیدند که در کنار جویی نشسته و بلند بلند گریه میکند. شاگردان شیخ، با دیدن این اوضاع نگران شدند و پرسیدند:
شیخ جعفر در میان گریهها گفت: «آری، یکی از لاتهای این اطراف حرفی به من زده که پریشانم کرده.»
شیخ در جواب من می گوید:
آیا تو هم همانی هستی که همه میگویند؟! و اين سؤال حالم را عجيب دگرگون كرد.#جنبش_مصاف
amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#پندانه
شیخ در جواب من می گوید:
میگم اینو از چه سایتی گرفتی؟ -
amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#پندانه
شیخ در جواب من می گوید:
میگم اینو از چه سایتی گرفتی؟hosainmahmoudi
کانال مصافه. اگه الان ادرسش رو گفتم یکی هست پیداش میشه اخطار میده. -
hosainmahmoudi
کانال مصافه. اگه الان ادرسش رو گفتم یکی هست پیداش میشه اخطار میده.amirhossein7516 تلگرام ندارم سایت نداره
-
@m-an بحث آزاده گیر ندین
-
@m-an
ببخشید من توهین نکردما. فقط من تو فکر اینم که چطور اینقدر خوب نظارت می کنید. اگر مسیولینی وظیفه شناس مثل شما داشتیم الان این وضع نبود -
جوان ثروتمندی نزد یک روحانی رفت و از او اندرزی برای زندگی نیک خواست. روحانی او را به کنار پنجره برد و پرسید: پشت پنجره چه می بینی؟ جواب داد: آدمهایی که میآیند و میروند و گدای کوری که در خیابان صدقه میگیرد.
بعد آینهی بزرگی به او نشان داد و باز پرسید: در این آینه نگاه کن و بعد بگو چه میبینی؟ جواب داد: خودم را میبینم.
دیگر دیگران را نمیبینی! آینه و پنجره هر دو از یک مادهی اولیه ساخته شدهاند، شیشه. اما در آینه لایهی نازکی از نقره در پشت شیشه قرار گرفته و در آن چیزی جز شخص خودت را نمیبینی. این دو شی شیشهای را با هم مقایسه کن.
وقتی شیشه فقیر باشد، دیگران را میبیند و به آنها احساس محبت میکند. اما وقتی از نقره (یعنی ثروت) پوشیده میشود، تنها خودش را می بیند. تنها وقتی ارزش داری که شجاع باشی و آن پوشش نقرهای را از جلو چشمهایت برداری تا بار دیگر بتوانی دیگران را ببینی و دوستشان بداری.