هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
لحن تند و زیبای اقای امینی
بیگ لایک داره واقعا
-
-
-
-
#پندانه
روزی شیخ جعفر شوشتری را دیدند که در کنار جویی نشسته و بلند بلند گریه میکند. شاگردان شیخ، با دیدن این اوضاع نگران شدند و پرسیدند:
«استاد، چه شده كه اینگونه اشك میريزيد؟ آيا کسی به شما چیزی گفته؟»
شیخ جعفر در میان گریهها گفت: «آری، یکی از لاتهای این اطراف حرفی به من زده که پریشانم کرده.»
همه با نگرانی پرسیدند: «مگر چه گفته؟»
شیخ در جواب من می گوید:
«او به من گفت شیخ جعفر، من همانی هستم که همه در مورد من میگویند.
آیا تو هم همانی هستی که همه میگویند؟! و اين سؤال حالم را عجيب دگرگون كرد.#جنبش_مصاف
amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#پندانه
روزی شیخ جعفر شوشتری را دیدند که در کنار جویی نشسته و بلند بلند گریه میکند. شاگردان شیخ، با دیدن این اوضاع نگران شدند و پرسیدند:
شیخ جعفر در میان گریهها گفت: «آری، یکی از لاتهای این اطراف حرفی به من زده که پریشانم کرده.»
شیخ در جواب من می گوید:
آیا تو هم همانی هستی که همه میگویند؟! و اين سؤال حالم را عجيب دگرگون كرد.#جنبش_مصاف
میگم اینو از چه سایتی گرفتی؟ -
amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#پندانه
شیخ در جواب من می گوید:
میگم اینو از چه سایتی گرفتی؟hosainmahmoudi
کانال مصافه. اگه الان ادرسش رو گفتم یکی هست پیداش میشه اخطار میده. -
hosainmahmoudi
کانال مصافه. اگه الان ادرسش رو گفتم یکی هست پیداش میشه اخطار میده.amirhossein7516 تلگرام ندارم سایت نداره
-
@m-an بحث آزاده گیر ندین
-
@m-an
ببخشید من توهین نکردما. فقط من تو فکر اینم که چطور اینقدر خوب نظارت می کنید. اگر مسیولینی وظیفه شناس مثل شما داشتیم الان این وضع نبود -
جوان ثروتمندی نزد یک روحانی رفت و از او اندرزی برای زندگی نیک خواست. روحانی او را به کنار پنجره برد و پرسید: پشت پنجره چه می بینی؟ جواب داد: آدمهایی که میآیند و میروند و گدای کوری که در خیابان صدقه میگیرد.
بعد آینهی بزرگی به او نشان داد و باز پرسید: در این آینه نگاه کن و بعد بگو چه میبینی؟ جواب داد: خودم را میبینم.
دیگر دیگران را نمیبینی! آینه و پنجره هر دو از یک مادهی اولیه ساخته شدهاند، شیشه. اما در آینه لایهی نازکی از نقره در پشت شیشه قرار گرفته و در آن چیزی جز شخص خودت را نمیبینی. این دو شی شیشهای را با هم مقایسه کن.
وقتی شیشه فقیر باشد، دیگران را میبیند و به آنها احساس محبت میکند. اما وقتی از نقره (یعنی ثروت) پوشیده میشود، تنها خودش را می بیند. تنها وقتی ارزش داری که شجاع باشی و آن پوشش نقرهای را از جلو چشمهایت برداری تا بار دیگر بتوانی دیگران را ببینی و دوستشان بداری.
-
« فقیری به در خانه بخیلی آمد، گفت: شنیده ام که تو قدرتی از مال خود را نذر نیازمندان کرده ای و من در نهایت فقرم، به من چیزی بده بخیل گفت: من نذر کوران کرده ام. فقیر گفت: من هم کور واقعی هستم، زیرا اگر بینا می بودم، از در خانه خداوند به در خانه کسی مثل تو نمی آمدم.
-
@m-an
ببخشید من توهین نکردما. فقط من تو فکر اینم که چطور اینقدر خوب نظارت می کنید. اگر مسیولینی وظیفه شناس مثل شما داشتیم الان این وضع نبودamirhossein7516 ول کن من سایتشو نخواستم
-
جوان ثروتمندی نزد یک روحانی رفت و از او اندرزی برای زندگی نیک خواست. روحانی او را به کنار پنجره برد و پرسید: پشت پنجره چه می بینی؟ جواب داد: آدمهایی که میآیند و میروند و گدای کوری که در خیابان صدقه میگیرد.
بعد آینهی بزرگی به او نشان داد و باز پرسید: در این آینه نگاه کن و بعد بگو چه میبینی؟ جواب داد: خودم را میبینم.
دیگر دیگران را نمیبینی! آینه و پنجره هر دو از یک مادهی اولیه ساخته شدهاند، شیشه. اما در آینه لایهی نازکی از نقره در پشت شیشه قرار گرفته و در آن چیزی جز شخص خودت را نمیبینی. این دو شی شیشهای را با هم مقایسه کن.
وقتی شیشه فقیر باشد، دیگران را میبیند و به آنها احساس محبت میکند. اما وقتی از نقره (یعنی ثروت) پوشیده میشود، تنها خودش را می بیند. تنها وقتی ارزش داری که شجاع باشی و آن پوشش نقرهای را از جلو چشمهایت برداری تا بار دیگر بتوانی دیگران را ببینی و دوستشان بداری.
hosainmahmoudi
بله سایت دارن ولی فکر کنم پندانه هاشون رو تو کانال می زارن. سرچ کن سایت مصاف میاد برات -
وقتی تو 19.5 شدی و فقط همین استاد میاد شیفت میده اونم 75صدم
وقتی 18 شدی اما هیچی شیفت نمیدن
اصلا من اون 25 صدم رو می خوام@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصلا من اون 25 صدم رو می خوامحقته رز
حقتو بگییر
-
hosainmahmoudi
بله سایت دارن ولی فکر کنم پندانه هاشون رو تو کانال می زارن. سرچ کن سایت مصاف میاد براتamirhossein7516 خوشم نیمد از سایتش همش اخبار بود
-
اینو کجای دلم بزارم ...:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حقتو بگییر
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: