هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دارم ب این نتیجه میرسم نهایی حداقل جدی بگیرم
از کنکور چیزی از آب در نمیاد
وای خدا روزای مزخرفیه -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii لعنت بهت
چرا انقد همتون انرژی منفی میدین
وای استرس ندینن
برای خودم حقیقته
خیلی خودم بکشم ب تیر برسم اردیبهشت بای بای با این خوندنم -
@ariii لعنت بهت
وای استرس ندینن
برای خودم حقیقته
خیلی خودم بکشم ب تیر برسم اردیبهشت بای بای با این خوندنم -
@ariii لعنت بهت
وای استرس ندینن
برای خودم حقیقته
خیلی خودم بکشم ب تیر برسم اردیبهشت بای بای با این خوندنم@ariii
آررری
هر وقت دیدی نا امید شدی منطقی فکر کن هعی بریزون
ذهنت آزاد تر میشه
از 100 درصد مطالب فیزیک نا امیدی
70 درصدشو برسون اونارو خوب ببیندنمونه واقعی داشتیم 5 جلسه بهمن طرف اومده کمپ 44 کارو درآورده
ناامید نباش -
Aqua
حاجی نگران نباش مهم اینه که از نظر خودت کارت درسته
استادم میگفت یه دانش آموز داشت از بعد اسفند دیگه هیچ آزمونی رو کارنامه دار شرکت نکرد
بعدا گفتیم چرا
گفت من که میدونم انقدر آدم جلوم نیستم الکی نتیجه رو میبینم رو بازدهیم اثر میذاره
من هم به جز سنجش که محیط داره فکر نکنم دیگه شرکت کنم
امروز سوالای زمین شناسی رو سوپر داده بود
بعدا من که اونقدر درصد زدم بهم تراز معمولی داده
چلاجور هم نمیتونست بزنه
بعدا کارنامه میاره طرف 90 میزنه صد میزنه امکان نداره
من بانک تست منتا رو زیر و رو میکنم همیشه سخت ترینا تو اونا هستش اینا میکس کردن چندتارو امروز
بعدا اینجوری کارنامه میدهشاید توهم باشه از نظر بقیه ولی من همچنان معتقدم این ترازا درست نیست نه از طرف تقلب بلکه از اثرات دیگه :))
اون پسره هم که شرکت نمیکرد راستش یادم نمیاد رتبه اش فکر کنم دو رقمی شد
@f-nalist
اره خب اون قسمتایی که رسیدم میشه گفت تست قوی و سخت نزاشتم بمونه .@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
استادم میگفت یه دانش آموز داشت از بعد اسفند دیگه هیچ آزمونی رو کارنامه دار شرکت نکرد
بعدا گفتیم چرا
گفت من که میدونم انقدر آدم جلوم نیستم الکی نتیجه رو میبینم رو بازدهیم اثر میذاره
چلاجور هم نمیتونست بزنه
من بانک تست منتا رو زیر و رو میکنم همیشه سخت ترینا تو اونا هستش اینا میکس کردن چندتارو امروز
بعدا اینجوری کارنامه میدهیه دوست اشتم همین شکلی بود . همینطوری ام بود نمیدونم رتبه تک رقمی تجربی چه سالی بود همین کارو میکرد
من که دیگه تمام زورمو گذاشتم به نتیجشم توجه نمیکنم فردا -
@ariii لعنت بهت
وای استرس ندینن
برای خودم حقیقته
خیلی خودم بکشم ب تیر برسم اردیبهشت بای بای با این خوندنم@ariii نگران فیزیک نباش پارسال ۳ ماه و نیم خوندم فیزیکو توی کنکور ۴۲ تونستم بزنم با خوندن چند فصل دینامیک نوسان اتمی و دو فصل اول یازدهم دهمم کامل حذف
تازه اینارو توی اون مدت با دو معلم دیدم
خیلیییی راحته سوالای فیزیک کنکور نسبت به آزمون و کنکور اینا کافیه با ی معلم بخونیش تستشو میزنی .. ینی هم یاری دیدم هم طلوعی همزمان ...واقعا میشه توی این مدت اوکیش کنی ... من با هیچ معلمی ارتباط نمیگرفتم ولی معلم خودمو پیدا کردم و اوکی شد اونم یاری بود در آینده با طلوعیم اوکی شدم ... کنکور دی رو هم یه نماد علمی اومده بود زدم فکر کنم ۴ درصدی شدم
در اصل صفر صفر بودم خلاصه ک میتونی استاااد
-
@ariii نگران فیزیک نباش پارسال ۳ ماه و نیم خوندم فیزیکو توی کنکور ۴۲ تونستم بزنم با خوندن چند فصل دینامیک نوسان اتمی و دو فصل اول یازدهم دهمم کامل حذف
تازه اینارو توی اون مدت با دو معلم دیدم
خیلیییی راحته سوالای فیزیک کنکور نسبت به آزمون و کنکور اینا کافیه با ی معلم بخونیش تستشو میزنی .. ینی هم یاری دیدم هم طلوعی همزمان ...واقعا میشه توی این مدت اوکیش کنی ... من با هیچ معلمی ارتباط نمیگرفتم ولی معلم خودمو پیدا کردم و اوکی شد اونم یاری بود در آینده با طلوعیم اوکی شدم ... کنکور دی رو هم یه نماد علمی اومده بود زدم فکر کنم ۴ درصدی شدم
در اصل صفر صفر بودم خلاصه ک میتونی استاااد
-
@f-nalist
اره خب اون قسمتایی که رسیدم میشه گفت تست قوی و سخت نزاشتم بمونه .@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعدا گفتیم چرا
چلاجور هم نمیتونست بزنه
بعدا اینجوری کارنامه میدهیه دوست اشتم همین شکلی بود . همینطوری ام بود نمیدونم رتبه تک رقمی تجربی چه سالی بود همین کارو میکرد
من که دیگه تمام زورمو گذاشتم به نتیجشم توجه نمیکنم فردا -
_ Reza _
رضا میشه به منم امید بدی تو فیزیک
فیزیک دوازدهم و یازدهم رو با سه استاد
فیزیک دهم رو با دو استاد پیشروی کردم تستای جزوه اشون و کنکورو کامل بلدم میتونم نتیجه بگیرم🥺@f-nalist الان منتظری بگم ن ؟
-
ازمونای شبه نهایی باورتون میشه تا حالا اصلا شرکت نکردم هر چی تو مدرسه بوده
@f-nalist بنظرت خوبه ؟ فروردین میخوان بگیرن باز شرکت کنم -
Aqua
سلامت بهداشت بود و شیمی این چند وقت پیش نمیدونم شبه نهایی بود چی بود
خیلی سخت بود سلامت بهداشتش
شیمیش آسونه
فروردینشو من شاید نرم مدرسه ولی حتما برگه اشو میگیرم حل میکنم