هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اف نالیست اول ماهی خانومی گذاشته بودم ورش داشتم طولانی بود
-
یه ماه دیگ اینموقع :))) کنکور اول
-
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist چرا؟
از بس زیاده یا چی؟پر تسته و اگه نفهمی یا حتی لنگ بزنی توش دیگه دوازدهم فرصت جبران بت نمیده و میگه باس منو حذف کنی یعنی اگه دو منبع هم یازدهم براش بزنی حتی به قیمت نخوندن فصل سه باز جلویی خیلی جلوو
-
آریان، بهاریی داره
یحیوی، شکم داره -
@همکار-آقای-ایوری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تودلی چرا یهو سفید میشه؟
بله من فرازم رو بلاک کردمی دانشجوی بهشتی هیچ وقت الان آنلاین نیست
-
@همکار-آقای-ایوری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تودلی چرا یهو سفید میشه؟
بله من فرازم رو بلاک کردمی دانشجوی بهشتی هیچ وقت الان آنلاین نیست
-
واعظی که هیشکدومو نداره
-
Anzw 18
حالا مسئله اینه که تو داری اذیت میکنی. ولی به هر حال یه سری از واژهها اونقدر بیدلیل به علت تهاجم فرهنگی وارد شدن و استفاده میشن که اصلا خیلی وقتا به چشم هم نمیاد.
مثل اوکی
یا همین سکرت که الآن گفته شد.
و و و...
بحث جزئیات نیست. بحث از دست رفتن زبانه...@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا مسئله اینه که تو داری اذیت میکنی
نه بمولا
مسئله اینه که سطح طنزم شدیدا پایینه الانم از وقت خوابم گذشته پس نباید شوخی می کردم@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
علت تهاجم فرهنگی وارد شدن و استفاده میشن که اصلا خیلی وقتا به چشم هم نمیاد.
آره واقعا! با اینکه یه جاهایی خودم از دستم در میره و ناخودآگاه از یسری کلمات مثل اوکی استفاده می کنم ولی خب شدیدا با این موضوع زاویه دارم!
و چیزی که بیشتر از همه اذیتم می کنه اینه که نمیدونم چرا ولی یه عده احساس می کنن خیلی باکلاسیه اگه از کلمات انگلیسی زیاد استفاده کنن... هر چند اگه باهاشون صحبت کنی شاید انگلیسی رو در حد همون I am a cat بدونن ولی اصرار دارن که از کلمه های انگلیسی استفاده کنن و این رو "عقب نموندن از بقیه" میدونن
منم دقیقا با اینکه به این برق برقیا میگن شاین و از یه سری کلمات مثل پارتنر و یونیکورن و نایس و... که معادل فارسیشون خیلی ساده و روان و قشنگه استفاده می کنن مشکل دارم وسعی می کنم خودم اینکارو نکنم چون فکر می کنم با اینکار تو همین مسئله "تهاجم فرهنگی" سهیم میشم و دلم نمیخواد مکالمه هام "سادگیشون" رو از دست بدن
شاید علاقه ام به "ادبیات فارسی" که 1-1/5 ساله یجور دیگه شده رو شکل گیری این تفکر نقش داشته
وارد جزئیات نمیشم(که شدم)با اینایی که شما گفتیم موافقم و قابل احترام و تحسینه
همه اینارو هم فقط بخاطر این گفتم که بگم آقا راجع به این مسئله من یه همچین مدلی فکر می کنم(یعنی مثلا نگفتم که بگم آآآآآآیییی من الم من بلم)
چرا؟ چون احساس کردم ازم دلخور شدی شما و خب واقعا دلم نمیخواد اینو -
-
Narges_
خواهش میکنم
و حتما سوالای کنکور فصل دو رو هم اگه نمیرسین تا 402 حداقل تا 1400 اش رو تو همین تایم بزنید و یا اگه تا اینجارو زدین تا خود 402 رو بزنید و نذارید یه تست و یه متن از فصل دو رو متوجه نشین
فصل سه یه جوری هستش ولی اگه فصل دو تو 70 ساعت اموزشش باشه فصل سه با 15 ساعت به اوج اقتدار می رسین از صفر تا صد -
-
ی اوکراینی خوشکل داره
-
فراهانی که از همشون بهتر بود...
-
Narges_
خواهش میکنم
و حتما سوالای کنکور فصل دو رو هم اگه نمیرسین تا 402 حداقل تا 1400 اش رو تو همین تایم بزنید و یا اگه تا اینجارو زدین تا خود 402 رو بزنید و نذارید یه تست و یه متن از فصل دو رو متوجه نشین
فصل سه یه جوری هستش ولی اگه فصل دو تو 70 ساعت اموزشش باشه فصل سه با 15 ساعت به اوج اقتدار می رسین از صفر تا صد -
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا مسئله اینه که تو داری اذیت میکنی
نه بمولا
مسئله اینه که سطح طنزم شدیدا پایینه الانم از وقت خوابم گذشته پس نباید شوخی می کردم@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
علت تهاجم فرهنگی وارد شدن و استفاده میشن که اصلا خیلی وقتا به چشم هم نمیاد.
آره واقعا! با اینکه یه جاهایی خودم از دستم در میره و ناخودآگاه از یسری کلمات مثل اوکی استفاده می کنم ولی خب شدیدا با این موضوع زاویه دارم!
و چیزی که بیشتر از همه اذیتم می کنه اینه که نمیدونم چرا ولی یه عده احساس می کنن خیلی باکلاسیه اگه از کلمات انگلیسی زیاد استفاده کنن... هر چند اگه باهاشون صحبت کنی شاید انگلیسی رو در حد همون I am a cat بدونن ولی اصرار دارن که از کلمه های انگلیسی استفاده کنن و این رو "عقب نموندن از بقیه" میدونن
منم دقیقا با اینکه به این برق برقیا میگن شاین و از یه سری کلمات مثل پارتنر و یونیکورن و نایس و... که معادل فارسیشون خیلی ساده و روان و قشنگه استفاده می کنن مشکل دارم وسعی می کنم خودم اینکارو نکنم چون فکر می کنم با اینکار تو همین مسئله "تهاجم فرهنگی" سهیم میشم و دلم نمیخواد مکالمه هام "سادگیشون" رو از دست بدن
شاید علاقه ام به "ادبیات فارسی" که 1-1/5 ساله یجور دیگه شده رو شکل گیری این تفکر نقش داشته
وارد جزئیات نمیشم(که شدم)با اینایی که شما گفتیم موافقم و قابل احترام و تحسینه
همه اینارو هم فقط بخاطر این گفتم که بگم آقا راجع به این مسئله من یه همچین مدلی فکر می کنم(یعنی مثلا نگفتم که بگم آآآآآآیییی من الم من بلم)
چرا؟ چون احساس کردم ازم دلخور شدی شما و خب واقعا دلم نمیخواد اینو -
من دیگه خودمو نمیشناسم