هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اوه کاش هیچ وقت اینارو نخونده بودم
-
چی بگم
نمیدونم بخندم یا گریه کنم -
مگه میشه اخه ...
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعضی چیزا اینجورین که هرچی بیشتر بهشون فکر میکنی بیشتر حل نمیشن
اورثینک
Saudade 19 0
اسم انگلیسیش رو نشنیده بودم
رفتم سرچ کردم دیدم همون نشخوار ذهنیه
اره چیز بدیه
نمیدونم وسواس فکریه نسخوار ذهنیه دقیقا کدومشه
ولی رو اعصابه -
چاقاله کیلویی یک ملیون تومان
میگن چون مسافر اومده گرونش کردن
یعنی برن ارزون میشه؟
من واقعا دلم میخوادچرا انقدر نامرد
چیکار به مسافرا دارین اخه منصف باشین -
از همه اونایی که منشن کردن یا پیام دادن و ندیدم و یا نخواهم دید معذرت میخوام
-
نمیفهمم
مگه روزه نمیگیرن فقر فقرا رو بفهمن؟
مگه فقرا روزانه کلی بوی غذا احساس نمیکنن و نمیبینن غذارو
مگه اونایی ک کل سال پول غذا ندارن غذا نمیبینن؟بعد با ی حرف یا عکس قراره گشنشون شه
این چ روزه ایه دیگه
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد با ی حرف یا عکس قراره گشنشون شه این چ روزه ایه دیگه
سلام.
امیدوارم خوب باشید.
یه نکته رو توجه نکردید.
اینکه میگن افراد اظهار به روزه خواری نکنن، در درجه اول به خاطر این نیست که روزه دارا گشنشون میشه.(اصلا خیلی از افرادی که روزه میگیرن در منزلشون، کودکی دارن که روزه نمیگیره و در طی روز غذا میخوره و مادرِ خانواده با اینکه روزه است، هر روز برای بچه غذا درست میکنه). پس بحث اصلی این نیست که افراد گشنشون میشه اذیت میشن.
بحث اصلی اینه که در یه جامعه ای که اکثریت اون مسلمون هستن و هیچ شکی در واجب بودن روزه برای افراد سالم و واجد شرایط نیست، اظهار به روزه خواری به نوعی دهن کجی یا بی توجهی به حکم الله و اعتقاد اکثریت جامعه است. این موضوع فقط برای روزه هم نیست. درباره انجام اعمال حرام دیگه در ملاء عام هم هست.
اینکه یه فرد عذر شرعی داشته باشه یا مریضی خدای نکرده داشته باشه و نتونه روزه بگیره کاملا قابل درکه و بر اون فرد حتی یه جاهایی روزه گرفتن حرامه. اما اینکه بیاد اظهار به خوردن روزه بکنه بحثش فرق داره.
بله. یه جنبه دیگه اش هم همون چیزیه که گفتین. ممکنه در بین افرادی که روزه دارن، فردی باشه که مثلا از لحاظ جسمی خیلی ضعیفه و به سختی روزه میگیره و ما باید رعایت حال اون فرد رو بکنیم.
در آخر هم درباره اون پیام دوستمون هم بگم که کاش با لحن بهتری تذکر خودش رو میداد. -
من زور ماندووم
-
این سوال بارها مرا آزار میدهد که چرا وقتی یک دل شکسته میشود این سیاره به احترام این اتفاق فاجعهبار یک ثانیه هم نمیایستد..!؟
-