هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
امسال مردود نشم
-
هرکی اینجا وضش خوبه ناامیده و میترسه
هرکی اینجا زیاد اوضا درسیش خوب نیس امیدوارتره -
......
-
فعلنی
-
Blue28
مریم رتبت چند بود مگه که مردود شدی 🥲
درصدات ...پرستو بابایی من درصد زیست و ریاضیم خوب بود دفترچه ۲مو خیلی خیلی خیلی خیلی هیلیلیلس تر زدم معدلمم یکم بد بود اعتراضم زدم نمرمو کمتر کردن مشاورم گفت همون نزدیک هزارتا رتبه تو بدتر کرد،قابل شمارو نداره ۸هزار شدم
-
......
پرستو بابایی فهمیدم چی گفتی
منم️
-
امسال مردود نشم
پرستو بابایی نمیشی بابا،من اسفند ب بد نتونستم بخونم جمع بندی نداشتم این شد،تو خوب میشی منم انتقاممو میگیرم خدا بخواد
-
@kosar-ab وااایییی
-
JuDi در حال گذران زندگی ایم شما چطورریی
-
پرستو بابایی من درصد زیست و ریاضیم خوب بود دفترچه ۲مو خیلی خیلی خیلی خیلی هیلیلیلس تر زدم معدلمم یکم بد بود اعتراضم زدم نمرمو کمتر کردن مشاورم گفت همون نزدیک هزارتا رتبه تو بدتر کرد،قابل شمارو نداره ۸هزار شدم
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی من درصد زیست و ریاضیم خوب بود دفترچه ۲مو خیلی خیلی خیلی خیلی هیلیلیلس تر زدم معدلمم یکم بد بود اعتراضم زدم نمرمو کمتر کردن مشاورم گفت همون نزدیک هزارتا رتبه تو بدتر کرد،قابل شمارو نداره ۸هزار شدم
۸ هزار کشوری ؟مردود ؟
-
پرستو بابایی فهمیدم چی گفتی
منم️
@kosar-ab
️
-
Mehrsa 14
دقیقا🥲
مهرسا باورت میشه من نمی دونم از اول عید چیکار کردم اصلا ؟
️
پرستو بابایی
کاملا باورم میشه🥲
فکر کنم کاغذ برنامه ریزی هامو دور انداخته باشم ولی من تو اون بازه از بعد عید دیگه انقدری کلافه شده بودم که فقط میخواستم تموم شه. کنکور تموم شه
ولی این یه ماهه ها انقدررر مهمه خیلیا که الان رو صندلی دانشگاهن مدیون همین ماهای آخرن. دووم بیار که آخرش قشنگه -
پرستو بابایی نمیشی بابا،من اسفند ب بد نتونستم بخونم جمع بندی نداشتم این شد،تو خوب میشی منم انتقاممو میگیرم خدا بخواد
امیدواااارم
انشاءالله که همه ی ماهایی که امسال کنکوری هستیم همین امسال کارو جمع کنیم بره پی کارش️
-
من تلخ گریَم چون قدح، او خوش بخندد همچو می
ایـن گــریهٔ ناســاز بیــن آن خنــدهٔ مــوزون نـگر -
۸ هزار کشوری ؟مردود ؟
پرستو بابایی ن کشوری ن منطقه،خب پزشکی و دارد نمیاوردم دیگ
-
من تلخ گریَم چون قدح، او خوش بخندد همچو می
ایـن گــریهٔ ناســاز بیــن آن خنــدهٔ مــوزون نـگرReza-H سلامممنن
-
پرستو بابایی
کاملا باورم میشه🥲
فکر کنم کاغذ برنامه ریزی هامو دور انداخته باشم ولی من تو اون بازه از بعد عید دیگه انقدری کلافه شده بودم که فقط میخواستم تموم شه. کنکور تموم شه
ولی این یه ماهه ها انقدررر مهمه خیلیا که الان رو صندلی دانشگاهن مدیون همین ماهای آخرن. دووم بیار که آخرش قشنگهMehrsa 14
واییی منم دقیقا همین حسو دارم
سعی می کنم تمام خودمو بزارم وسط این چند ماه مونده رو و مهم تر از همه مرسیییی بابت حرفات -
دل کشــتهام در پای تو شب زنده دارم لاجرم
خوابم همه شب کاسته زین درد روز افزون نگر