هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@دختر-بهار 
 چیکار به سلما داری ،من تو رو باید بزنم پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار 
 چیکار به سلما داری ،من تو رو باید بزنم قلبب دوباره    
- 
پرستو بابایی وااییی من امروز یادم رفتتت 🥲🥲  عهه سلاااامم نسترننننن چطوریی حال احوال کردار؟ 
 امروزوببخش   @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی وااییی من امروز یادم رفتتت 🥲🥲  عهه سلاااامم نسترننننن چطوریی حال احوال کردار؟ 
 امروزوببخش   قربونتتت همه چی که نه ولی خداروشکر خوبه  ️ ️
 فقط امروزا
 از فردا سر صبح می بینمتون 
- 
@دختر-بهار 
 @ABR_DJ
 @نویسنده-کوچولو
 شما چرا تایمرو نمی زنین؟! پرستو بابایی امروز اوکی نبودم 
 اولشم که زدم یادم رفت وقت استراحتم متوقفش کنم
 از فردا ایشالا
- 
پرستو بابایی امروز اوکی نبودم 
 اولشم که زدم یادم رفت وقت استراحتم متوقفش کنم
 از فردا ایشالا@ABR_DJ 
 ایشالاا 
- 
- 
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی من حق دارم بزنمتون نه شما   چرا اون وقت ؟   پرستو بابایی چون من حق دارم 
- 
@دختر-بهار 
 چیکار به سلما داری ،من تو رو باید بزنم پرستو بابایی هعیییییبی 
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی وااییی من امروز یادم رفتتت 🥲🥲  عهه سلاااامم نسترننننن چطوریی حال احوال کردار؟ 
 فقط امروزا
 از فردا سر صبح می بینمتون پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی وااییی من امروز یادم رفتتت 🥲🥲  عهه سلاااامم نسترننننن چطوریی حال احوال کردار؟ 
 فقط امروزا
 از فردا سر صبح می بینمتون باشه نسترن قلبب    عهه شکرررر عالییی بیتستتتایلیووس   
- 
@ABR_DJ 
 چطوری پسر؟
- 
@ABR_DJ 
 چطوری پسر؟
- 
@ABR_DJ 
 چطوری پسر؟
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sara_R سلاامم سارااااااا سللاااااام عزیزمممم 
 چطوری
- 
فک کنم دلتنگی و انتظار کشنده ترین چیزه 
- 
@ABR_DJ 
 امیدوارم دلت آروم بگیره داشم   
 منم که مشخصه
- 
@ABR_DJ 
 امیدوارم دلت آروم بگیره داشم   
 منم که مشخصه