هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ چی میگی؟
حرصم خالی شد امشب نمیزنم -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا همش یه صداهایی میشنوم
مثلا
صدای در و دیوار
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی جن اومده کنارت درس بخونه
-
خدایا خودت می دونی چقدر از روح و جن می ترسم
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی نسترن بهش فکر نکن به سمتت میان
بلند بگو بسم الله -
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al شیری که گرم کردم هم خراب شده بوده
هعیییییی -
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-ab اره میدونم
-
پرستو بابایی خدا : جدی میفرمایید ؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان وقت این نبود
-
پرستو بابایی جن اومده کنارت درس بخونه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار
به جنه بگین می خوام بخوابم بره فردا بیاد -
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان وقت این نبود
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی جن توی سکوت میاد از پشت سرت نگات میکنه خواستم حواست باشه
-
@دختر-بهار
به جنه بگین می خوام بخوابم بره فردا بیادفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی شب کاره جنمون
-
پرستو بابایی نسترن بهش فکر نکن به سمتت میان
بلند بگو بسم اللهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بلند بگو بسم اللهبخدا خیلی می ترسم
بعد فکر کن یه طبقه تنهای تنها خودت باشی فقط -
پرستو بابایی جن توی سکوت میاد از پشت سرت نگات میکنه خواستم حواست باشه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده_ Reza _ بخدا متوجه نشدم چی گفتی
-
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد فکر کن یه طبقه تنهای تنها خودت باشی فقطنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی الان به این فکر کن پشت سرته ولی چیزی نمیگه
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار هیچی ادامه داستانو ببین
-
پرستو بابایی الان به این فکر کن پشت سرته ولی چیزی نمیگه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_ Reza _ نشسته درس های امروز نسترن رو چک میکنه که چطور خونده امروز
-
پرستو بابایی الان به این فکر کن پشت سرته ولی چیزی نمیگه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_ Reza _
وواااااییی زغخزغخزخغزنحرهگذهجرغ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ باشه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
بچه ها جدی جدی دارم فکر می کنم کنارمه
-
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد فکر کن یه طبقه تنهای تنها خودت باشی فقطنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی به چیزی فکر نکن
-
بچه ها جدی جدی دارم فکر می کنم کنارمه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی بذار اذیتت کنم خب
نه اینکه هیچ وقت جن و روح کنارت نیست فقط الان اومده