هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اسکار حقترین دیالوگ میرسه به یکی از دیالوگهای "True Detective" که راستین کوهل میگفت:
بعضی وقتا فکر میکنم بهدرد معاشرت با مردم نمیخورم. به نفعشون نیست که دور و بَر من باشن. خستهشون میکنم، از دستم ناراحت میشن...
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اسکار حقترین دیالوگ میرسه به یکی از دیالوگهای "True Detective" که راستین کوهل میگفت:
بعضی وقتا فکر میکنم بهدرد معاشرت با مردم نمیخورم. به نفعشون نیست که دور و بَر من باشن. خستهشون میکنم، از دستم ناراحت میشن...
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
@نویسنده-کوچولو در ژنتیک گفته است:
سلام بچه ها وقتتون بخیر میشه این سوال رو تحلیل کنید مرسی
مورد دال مخصوصا چرا درسته؟؟؟ چراا؟؟؟
مگه نباید واسه همه حالت ها صدق کنه؟سوال درسی؟ جدی میفرمایین؟
-
وگاهی فقط خودت میدانی
چقدر ویرانه ای
چقدر غیر قابل احیا
و چقدر سوت و کور ...:))
-
نیاز دارم به یه نتیجه؛ هر چند که صرفا نشونم بده بخشی از دویدنام، رسیدنه. یه نشونه، یه روشنی، یه نور.
نیاز دارم به یه نتیجه؛ هر چند که صرفا نشونم بده بخشی از دویدنام، رسیدنه. یه نشونه، یه روشنی، یه نور.
وای این:))))
-
بچه ها متاسفم اینو میگم
ولی برای گسل ها
هم باید جاشون رو حفظ کنید
و هم نوعشون رو که از راندگی اصلی هستند یا راستالغز@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها متاسفم اینو میگم
ولی برای گسل ها
هم باید جاشون رو حفظ کنید
و هم نوعشون رو که از راندگی اصلی هستند یا راستالغزآره قلم چی یادمه یه آزمونش از ۱۰ تا سوال شاید بیشتر از ۵ تا رو از اینا داده بود
-
Sachli
خیلی وقت بود که از این جور جمله ها نزاشته بودی:)️
مرسی ازت^^ -
هوم...
-
یعنی چرا اینقدر شهر ما بی امکاناته
کلا یه مسجدی هست همه روزه میشه بری اونجا داخل کتابخونه اش همش 28 تا صندلی داره بعد یسریا از قبل رزرو کردن صندلی هارو :// باید صبر کنی تا نوبتت بشه من کنکور دارمو اینا هم الویت نیست
هرچی کتابخونه دیگه هم زوج فردی پانسیونم که اصلا اگه این کاظم قلمچی نبود هیچی ... پانسیون خصوصی برای یه مدرسه خاص اموزشگاه خاص فقط هست .. یعنی یجایی ثابت باشه من برم اونجا وجود نداره اخه لامصب امکانات چرا نیست.. خسته شدم دیگه