هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
officer k عقده ایی هاش هنوز از راه نرسیدن ...
قابل تحملن ؟ خوبه که
البته بچه های ما هم همینن تقریبا ولی خب نمی دونم شاید انتظار ما زیاد بود -
@arianaaa کلیپ فراهانی یادت رفته ؟
-
همش میگ چرا تموم نکردی
خب مادر من ربات نیستم ک میبینی چند روز خواب ندارم تحت فشارم جای روحیه تر میزنن تو حال ادم@arianaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همش میگ چرا تموم نکردی
خب مادر من ربات نیستم ک میبینی چند روز خواب ندارم تحت فشارم جای روحیه تر میزنن تو حال ادماین مامان منه
-
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه ولی ادم از خانوادش انتظار دیگ داره...
امروز فهمیدم اونام مث بقین:) -
امروز فهمیدم اونام مث بقین:) -
Saudade 19 0 خوب بودمممن
مگه قبلش بد بودم؟
-
امروز فهمیدم اونام مث بقین:)@arianaaa اونا مث بقیه نیستن با ی اتفاق قضاوت نکن اگ اینطور میکنن چون براشون مهمی دوس داره موفقیتت ببینه ...
خود همون کلیپ فراهانیم این اتفاق براش افتاده بود کارتو کن -
Saudade 19 0 خوب بودمممن
مگه قبلش بد بودم؟
-
@arianaaa
امروز چون موقع آزمون یکم حالم خوش نبود و مریض شدم، و با اینکه این بیماریو خودش بهم داد.
دعوا کرد که چرا الان تو این تایم مریض شدم:/، بعد میگه : هیچی ، ته کار هیچی ننه@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa
امروز چون موقع آزمون یکم حالم خوش نبود و مریض شدم، و با اینکه این بیماریو خودش بهم داد.
دعوا کرد که چرا الان تو این تایم مریض شدم:/، بعد میگه : هیچی ، ته کار هیچی ننههعی
-
@arianaaa
بعضی وقتها خانواده ها یه حرفایی میزنن، که کم میاری دعا میکنی میگی خدایا برم فقط، یه جای دور…ولی باید نشنیده بگیری و بزاری ب پای اینکه اونا صلاحتو میخوان و نگران خودت و آیندتن
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa
بعضی وقتها خانواده ها یه حرفایی میزنن، که کم میاری دعا میکنی میگی خدایا برم فقط، یه جای دور…ولی باید نشنیده بگیری و بزاری ب پای اینکه اونا صلاحتو میخوان و نگران خودت و آیندتن
همیشه همینه
اصن وقتی اتاق خودمم ارومم تا میرم ده دیقه تو هال گند زده میشه تو حالم برمیگردم -
@arianaaa اونا مث بقیه نیستن با ی اتفاق قضاوت نکن اگ اینطور میکنن چون براشون مهمی دوس داره موفقیتت ببینه ...
خود همون کلیپ فراهانیم این اتفاق براش افتاده بود کارتو کن_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa اونا مث بقیه نیستن با ی اتفاق قضاوت نکن اگ اینطور میکنن چون براشون مهمی دوس داره موفقیتت ببینه ...
خود همون کلیپ فراهانیم این اتفاق براش افتاده بود کارتو کنچیبگم...
من ک راهم میرم ولی خب ادم اذیت میشه