هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 

- 
دوستان گل آلایی من دیگه نمیام انجمن که با تمرکز و عالی درس بخونم 
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 خدانگهدارتون@dr-miss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان گل آلایی من دیگه نمیام انجمن که با تمرکز و عالی درس بخونم 
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 خدانگهدارتونموفق باشی  
- 
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 خدانگهدارتون@dr-miss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان گل آلایی من دیگه نمیام انجمن که با تمرکز و عالی درس بخونم 
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 خدانگهدارتونیاعلی موفق بشید انشاا... 
- 
@dr-miss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان گل آلایی من دیگه نمیام انجمن که با تمرکز و عالی درس بخونم 
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 خدانگهدارتونموفق باشی  @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-miss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان گل آلایی من دیگه نمیام انجمن که با تمرکز و عالی درس بخونم 
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 خدانگهدارتونموفق باشی  ممنون ,همچنین  
- 
@dr-miss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان گل آلایی من دیگه نمیام انجمن که با تمرکز و عالی درس بخونم 
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 خدانگهدارتونیاعلی موفق بشید انشاا... یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-miss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان گل آلایی من دیگه نمیام انجمن که با تمرکز و عالی درس بخونم 
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 خدانگهدارتونیاعلی موفق بشید انشاا... ممنون,همچنین  
- 
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 دوستون دارم 
 موفق باشید
 خدانگهدارتونبسلامت شما هم موفق باشید 

|
 |

شعردانه
شعردانه